dlaczego bardzo dobre filmy są w telewizji nadawane o takiej porze??, po połowie filmu zasypiam, bez sensu
zostanawiam si na jakie miano zasługuje dany serial/film???obasda dobra,......no ale scenariusz jakis taki byle jaki!
na stronie tvp można było zagłosować na jeden (chyba jeden :)) z 20 filmów, a 10 spośród ma lecieć w tv. wiem które filmy wygrały http://ww6.tvp.pl/5880.dzialy i uważam, że to filmy ciekawe, ale nawet nie wiem jakie zostały odrzucone :( może mógłby ktoś pomóc?
Wczoraj było "Ziemia niczyja" (bardzo dobry!!) za tydzień...
hehe... chciaabym poznac wasze zdanie o tych.. serialach (?) albo jak to nazywaja Wydziałach śledczych....:P
Nie wiem na co się zdecydować. Filmy nachodzą na siebie 50 minut. Bardziej skłaniam się do oglądnięcia tego pierwszego. A wy co mi poradzicie?
Kto z was oglądał wczoraj serial Ranczo? Według mnie zapowiada się świetnie chociaż może początek był nudny, ale później akcja się rozkręciła i było OK. Polecam obejrzeć!
Dreczy mnie western widziany w TV w latach 80-tych. Nie pamietam tytulu. Akcja dzieje sie w Meksyku badz na pograniczu amerykansko-meksykanskim. Jednym z bohaterow byl Cuchiyo (tak wydaje sie brzmialo jego imie), Meksykanin ubrany w tradycyjne chlopska odziez, ktory niesamowicie rzucal nozami i mial ich pochowanych w...
więcejWitam.Na końcu 12-ego odcinka z serii, która właśnie leci na TVN leciała kapitalna piosenka. Jeśli ktoś ją zna to dajcie znać,bo szperałem po Amazonie itp. ale .. echo!