Dla tych, ktorzy nie wiedza co ze soba dzisiaj zrobic polecam.... na polsacie o 20:50, zostanie wyemitowany ciekawy film, a mianowicie "w matni", zwroccie takze uwage na muzyke. milego ogladania.
Drodzy filmwebowicze i ci którzy tu troche rzadziej zaglądają...Mam do was pytanie, tylko prosze o szczerą odpowiedź
Kto z was ma zamiar oglądac z niedzieli na poniedziałek, czyli za pare godzin gale oscarową. Jeżeli macie taki zamiar to czemu chcecie obejrzec na żywo, a nie jutro w powtórce??
Czekam na szczere...
Któregoś dnia po powrocie do domu włączyłem (albo już zastałem włączony telewizor na bodajże programie 2 i akurat gdy leciał ten film/serial. Z tego co zapamiętałem jest to produkcja niemiecka. Jedna ze scen jaką zapamiętałem to było na dyskotece, na pierwszym planie dwoch ludzi siedzących przy stoliku i bawiących sie...
więcej
Hej.
Mam pytanie... Bowiem w styczniu bądź lutym widziałam na TVP1 lub 2 film, którego tytułu nie pamiętam. Zwracam się z prośbą o podanie go jeśli ktoś skojarzy:)
Ogólnie film jest mniej więcej taki:
Matka napisała córce cały jakby 'plan' na życie z facetami. Napisała tam, że jej siódmy facet będzie taki jedyny....
Oglądaliście teraz w czwartek (02.03.2006) 12-sty odcinek Rodzinki Soprano na TVN?Chodzi mi o toczy ktoś wie jak się nazywa piosenka,która leciała na samym końcu - na napisach. Za Chiny nie moge jej znaleźć na necie.Przesłuchałem już OST na amazonie i .. nic ! Pomóżcie;)
obilo mi się o uszy ze w ten weekend kanal HBO ma być odkodowany, ale szukam i szukam i znaleść nie moge. to prawda? słyszał ktoś coś o tym . jak wiecie to pisać. pozdro
Tam taki miś był i on się nazywał PAPATEK albo KUBUś już sam nie wiem ale fajny to był film i miś też i ten miś bardzo ale to bardzo lubiał miodek i byli jego jacyś przyjaciele no wiecie i las był i wogóle ubaw po pachy jak znacie to pomóżcie bo sie chyba zastrzele PROSZE PLIS PLIS PLIS