No no no! Polsat się postarał, USA jesczez sie nie zakończyła druga seria a u nas już będzie :D Och, jestem bardzo zniecierpliwiony, bo serial the best :D
Moze ktos z was pamieta jak nazywał sie pewien serial?Leciał na polsacie dobre pare lat temu,był o rozbitkach którzy znalezni sie na bezludnej wyspie,przynajmiej oni tak mysleli bo obserwował ich tajemniczy gosc poprzez porozmieszczane na wyspie kamery.To był chyba kapitan nemo ale tytuł był chyba inny.
W piątek ma na Polsacie lecieć ten film. Czy ktoś z Was kojarzy jak nazywa się utwór z polsatowskiej reklamówki tego filmu? Byłbym wdzięczny za (p)odpowiedź :)
Mam prośbę. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego serialu komediowego, który leciał kiedyś u nas w TV. Opowiadał on o przygodach trzydziestokilkuletniej kobiety, która niedawno rozstała (rozwiodła) się z mężem i teraz mieszka w holelu (pamiętam że miała czarne kręcone włosy). W tym hotelu pracuje młody chłopak, z...
więcejwe wtorek 28.02 w tv beda dwa filmy ktore od dawna chce obejrzec czyli "Cienka czerwona linia" i "Niebezpieczne zwiazki".Problem w tym,ze godz. emisji "nachodza" na siebie.Ktory film jest lepszy?Ktory wybrac?Poradzcie mi;)
witam,
kiedyś w TV ( w kinach też chyba leciał) był puszczony film z którym między innym główną rolę grał Robie, film był o tym co przeżywał o śmierci o ile kojarzę i jakoś mnie wzięło aby go gdzieś znaleźć i obejrzeć jeszcze raz ale nie mogę sobie tytułu przypomnieć...:(
nalewno ktoś z was by wiedział co to...
Film najprawdopodobniej włoski na oko z lat 70' moze poczatku 80'.Emitowany w połowie lat 90 na Polonii 1.Jest to Horror ,kryminał cos w tym rodzaju.Z samego filmu pamietam tylko pare scen ,ale moze to komus wystarczy do identyfikacji.
1.Jedna scena z jakiegoś korytarzu ,postac patrzy sie w lustro w którym widać obraz...