Od wczoraj powtarzają serial o detektywie Monku.Dla zainteresowanych ,rozpoczyna się o 13.00 na TVN.Szkoda że jest to pierwsza seria,ale i tak obejże z miłą checią. Pozdro :-)
Z Filmwebu wynika, że w komedii "Nie lubię poniedziałku", rolę Dyrektora Maszynohurtu zagrał "Kazimierz Rudzik". Pseudodowcipniś założył nawet stronę tej osobie, a tymczasem ona .......... nie istnieje.
Dyrektora Maszynohurtu grał oczywiście wybitny aktor,
pan Kazimierz Rudzki.
Te strony, czyli obsada "Nie...
jesli nie możecie doczekać się kolejnej serii qltowego serialu to piszcie. znacie fajne stronki o lost? piszcie! macie nowe newsy o serialu? oczywiscie też piszcie
Czy ktoś życzliwy może napisać mi jak się kończy "Szkolny terror"?
Proszę o skrót od momentu, gdy matka bohaterki przychodzi do szkoły i zaczyna upominac sie o prawa córki.
Dziękuję.
Dla tych, ktorzy nie wiedza co ze soba dzisiaj zrobic polecam.... na polsacie o 20:50, zostanie wyemitowany ciekawy film, a mianowicie "w matni", zwroccie takze uwage na muzyke. milego ogladania.
Drodzy filmwebowicze i ci którzy tu troche rzadziej zaglądają...Mam do was pytanie, tylko prosze o szczerą odpowiedź
Kto z was ma zamiar oglądac z niedzieli na poniedziałek, czyli za pare godzin gale oscarową. Jeżeli macie taki zamiar to czemu chcecie obejrzec na żywo, a nie jutro w powtórce??
Czekam na szczere...
Któregoś dnia po powrocie do domu włączyłem (albo już zastałem włączony telewizor na bodajże programie 2 i akurat gdy leciał ten film/serial. Z tego co zapamiętałem jest to produkcja niemiecka. Jedna ze scen jaką zapamiętałem to było na dyskotece, na pierwszym planie dwoch ludzi siedzących przy stoliku i bawiących sie...
więcej
Hej.
Mam pytanie... Bowiem w styczniu bądź lutym widziałam na TVP1 lub 2 film, którego tytułu nie pamiętam. Zwracam się z prośbą o podanie go jeśli ktoś skojarzy:)
Ogólnie film jest mniej więcej taki:
Matka napisała córce cały jakby 'plan' na życie z facetami. Napisała tam, że jej siódmy facet będzie taki jedyny....