Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pewien problem, który nie jest związany z filmami ale z telewizją... nie znacie może adresu stronki, na której są nazwiska łyżwiarzy i muzyka, do jakiej jechali swoje programy, bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę :( piszcie na gg :5490816 dzięki

Rydwan zaprzęgnięty w pawie czy jakoś tak - To był podobno mini serial jakiś czas temu, włoski albo francuski, czy ktoś ma pojęcie jaki jest orginalny tytuł lub coś więcej. Z góry wielkie dzięki.

Mam taką prośbę,gdyż dziś o godz.23:15 stacja TVN wyemituje kultowy zdaniem wielu horror Williama Friedkina"Egzorcysta".Słyszałe m wiele dobrego o tym filmie,ale jeszcze nigdy nie miałem okazji go obejrzeć.Co wy sądzicie o tym filmie i czy warto spędzić czas przed Tv???Czekam na komentarze:):):)

nie wiem czy warto oglądać ten film... z opisu wynika że nie bardzo ale jestem ciekawa opinii:)

jak można dodać opinię do czyjegoś tematu:/??

ostatnio polubiłam azjatyckie filmy które nie wiem czy były hitami :) np. "Hero"; "przyczajony tygrys, ukryty smok"; no i wszystkie z Bruce`m Lee;)
Oprócz tego fajne też są starsze filmy tj. "Ryzykowny interes"(polecam:)) ;"Buntownik bez powodu"(świetny:)) lub jakieś starsze horrory- często bywają śmieszne:)

czy ktos wie jak dodac film/osobe do ulubionych?

...ostatnio w piątek w TVP1 rozpoczeła się seria filmów z w/w aktorem.
Nie wiem jak Wy uważacie, ale wydaje mi się, że ten koleś nie posiada jekiegoś szczególnego talentu aktoskiego, a cały jego sukces polega na mięsniach.
Co Wy o tym sądzicie?

Witam, jakis rok temu widzialem kawalek filmu na AleKino! i niestety z braku czasu nie obejrzalem poczatku ani koncowki. Film opowiadal o bardzo silnym uczuciu dwojga ludzi: Serba z (chyba?) Francuzka. Koles byl artysta malarzem i co sie pozniej okazalo mial problemy z zalegalizowaniem swojego pobytu (okres wojny w...

proponuje C.K. Dezerterzy na TV Polonia - swietna komedia!

chyba ze ktos jeszcze nie ogladal E.T. - polecam (TVN)