byłam w czwartej klasie kiedy to mnie brat (student) zaraził oglądaniem tej bajki... Jest po prostu super. Zorientowałam się że wszyscy faceci i nie tylko oglądają tą bajkę...
Osobiście myślę że puszczą ją od początku na cartoon pl ale jeszcze dużo czasu musi minąć...
A na tvn7 mogliby puścić AF... sądzę że to będzie...
nie chodzi mi o piosenke tytułowa tylko taką co była puszcana w kilku odcinkach tzn. to była niby wspólna piosenka zosi i tego maniaka rafała cos takiego jak "la la la..." taka chyba francuska. Pisałam juz w tym serrialu taki temat ale odpowiedziały tylko osoby ktore także chca tytuł tej piosenki i aytora. wiec moze tu...
więcejMoim zdaniem jest to jeden (o ile nie jedyny!) z najlepiej zrobionych seriali. Oszałamiające efekty wizualne, rewelacyjnie oddany klimat II Wojny Światowej - to dwa najważniejsze atuty przemawiające za tym, iż "Kompanię Braci" warto i trzeba zobaczyć!!!
ludzie kochani pomurzcie.jak nazywa sie aktor ktory bodajrze gra w "na dobre i na zle", on ma taki charakterystyczny groby glos i czesto podklada go do dubblingow i reklam. jakis rok temu lecial z nim film na tv2. gral tam jakiegos mlodego (w rzeczywistosci nie wygladal) chlopaka ktory chcial sie dostac do ludzkiej...
Witajcie, poszukuje okladek do 3 polskich filmow:
1. Pan Wolodejowski
2. Dzieci i ryby
3. Siedlisko - serial TV
Przełączając wczoraj bezmyślnie pilota TV ucieszyłem się niezmiernie gdy ujrzałem dwa kanały telewizyjne dotychczas mi niedostępne...mianowicie Ale kino oraz KIno Polska. Moja radość nie trwała jednak zbyt długo gdy dowiedziałem się że jest to emisja promocyjna, do końca marca zaledwie :(
Później natomiast będą...
Od najbliższego piątku w TVP 1 rozpoczyna się emisja filmów z 007. Jak podano podczas prezentowania jesiennej ramówki telewizji publicznej, ma zostać pokazanych 20 filmów, czyli mówiać inaczej cała seria (łącznie z "Świat to za mało" i "Die another day", co jest miłym zaskoczeniem gdyż będzie to zarazem premiera...
Ja dzisiaj obejrzałem jeden odcinek i musze przyznać, że jestem mile zaskoczony. Program faktycznie ogląda się jak telenowele, tyle, że ze świadomością, że to się dzieje naprawdę. Tak powinno wyglądać W11. Oglądając to naprawdę dało mi się poczuć obecnośc tych osób.
Co Wy o tym sądzicie?
Ja dzisiaj obejrzałem jeden odcinek i musze przyznać, że jestem mile zaskoczony. Program faktycznie ogląda się jak telenowele, tyle, że ze świadomością, że to się dzieje naprawdę. Tak powinno wyglądać W11. Oglądając to naprawdę dało mi się poczuć obecnośc tych osób.
Co Wy o tym sądzicie?