Strasznie mnie to drażni, że ciekawe i wartoście filmy są puszczane o tak późnych porach w TV, że jak skuszę się już na ogladanie któregoś z nich, to następnmego dnia padam na klawiaturę w pracy i oczy same się kleją... /kawy nie pijam, więc nie ma na to recepty/
Czasem warto zarwać nockę... ale czemu nikt w TV nie...
Co sądzicie o pomyśle pokazywania meczów 2 ligi polskiej w telewizji regionalnej??? Według mnie to świetny pomysł i przydała by się jeszcze ekstraklasa ale to niestety tylko w Canal+,więc dobra i ta 2 liga:):):)
A tak przy okazji to jakim klubom kibicujecie??
pozdro(Śląsk-Wisełka-Lechia Gdańsk)
moim zdaniem polskie kino (oprócz wyjątków) jest na marnym poziomie.....:( Oczywiście w dorobku polskiego kina jest taki super hit jak "Seksmisja" ale ogólnie chyba nie ma tak wielu przykładów. Seriale są mało ambitne a aktorzy strasznie sztuczni- aż chce się płakać:(
W piątek 1 kwitnia na TVN leci "Amerykański ninja" czas przypomnieć sobie lata 80-te i ere VHS, dla wszystkich którzy tego dnia chcą sie odprężyć przy miłym filmiku, to polecam. Polecam nie wierzącym w Michaela Dudikoffa.
POZDRAWIAM
mam pewien problem, który nie jest związany z filmami ale z telewizją... nie znacie może adresu stronki, na której są nazwiska łyżwiarzy i muzyka, do jakiej jechali swoje programy, bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę :( piszcie na gg :5490816 dzięki
Rydwan zaprzęgnięty w pawie czy jakoś tak - To był podobno mini serial jakiś czas temu, włoski albo francuski, czy ktoś ma pojęcie jaki jest orginalny tytuł lub coś więcej. Z góry wielkie dzięki.
Mam taką prośbę,gdyż dziś o godz.23:15 stacja TVN wyemituje kultowy zdaniem wielu horror Williama Friedkina"Egzorcysta".Słyszałe m wiele dobrego o tym filmie,ale jeszcze nigdy nie miałem okazji go obejrzeć.Co wy sądzicie o tym filmie i czy warto spędzić czas przed Tv???Czekam na komentarze:):):)