Czy ktoś z was ma ten kanał? Ja uparcie szukałem go u siebie, ale nigdzie go nie ma. To trochę dziwne, program tak rozreklamowany, tyle się o nim mówiło, promocja kultury i takie tam. A jak przychodzi co do czego, program jest trudno dostępny.
ostatnio w telewizji widziałam reklame firmy Lindab i spodobała mi sie muzyka do tej reklamy jesli ktos zna tytuł lub wykonawcę prosze o kontakt
Rzymianie uważali,że żeby rządzić plebsem wystarczy napełnić mu żołądek i zapewnić dużo rozrywki żeby nie miał czasu na głupie myśli.Co do pierwszej części tego powiedzenia ,szkoda gadać ale ciekawi mnie co sądzicie na temat oferowanych nam "igrzysk".
Wpiszcie tu swoich ulubionych reżyserów ambitnego kina i napiszcie w kilku słowach za co ich cenicie. WIelkie dzieki z gory!
Właśnie reaktowowano możliwość darmowego ściągania pełnych filmów ze stony wytwórni.
http://www.martweobrazki.prv.pl [www.martweobrazki.prv.p ...]
Zapraszamy serdecznie!
Łódzka pręznie działająca grupa filmowa odpowie na każde wasze pytanie!
Czy ktoś wie jaki miał tytuł film, który leciał wczoraj (niedziela) na (bodajże) TVP2... O dziewczynce z psychiczną traumą po śmierci ojca i dziwnym domku z kart? Grali tam Tommy Lee Jones i Kathleen Turner...
Z góry dzięki za pomoc
Pozdr.
M.
Strona www.x-files.prv.pl podała, ze znów zaostanie wyemitowany sezon 8 serialu "The X-Files", a nastepnie zobaczymy sezon 9.