Czy ktoś ma którekolwiek odcinki serialiu "dzień za dniem". Obojętny nośnik. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam
a kto myśli że wszystkie seriale puszczane w tv są po jednych pieniądzach i wszystkie są lamerskie (tzn. słabe) to prosze niech zaznaczy tu swoją obecność
widzę,że lubicie serial "Jezioro marzeń", a co myślicie o "Kochanych kłopotach.Wpisucie się!!
Osobiście uważam,że ten serial był świetny,ale z roku na rok się pogarsza.Jednak dalej to oglądam i mam nadzieje,że będzie lepiej...
Na TVP 2 o 22.40 mamy "FAHRENHEIT 9.11". Byłem na tym w kinie więc nie bede oglądać ale chciałbym poznać waszą opinię.Osobiście film mi się podobał ale nie mam aż tak skrajnych poglądów na ten temat.
znalazłam na stronie pewnej list od tvn, gdzie napisali,że jesienią będą nowe odcinki jeśli będą mieli licencje:)
Podobno transmisja Oskarów nie opłaca się, bo zbyt mało widzów jest zainetresowanych. Wiem, że w tym roku oglądanie jest utrudnione, bo relacja będzie tylko w Canal+ i w PRO7 - a te programy nie dla każdego są dostępne. Jestem jednak ciekawa, ilu z Was planuje oglądać dziś w nocy ceremonię na żywo... Wpisujcie się!!...
więcejCzy ktoś może wie czy jakieś radio będzie przeprowadzać transmisje z oskarów bo na telewizje to nie mam co liczyć.
Już wkrótce stacja TVN wyemituje wiele świetnych filmów: Władca Pierścieni: Drużyna , Suma Wszystkich Strachów, Mission: Impossible II, ET, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan i wiele innych. No i oczywiście seriale: Ostry Dyżur (tylko do 28 marca), Sześć stóp pod ziemią, Dowody...