Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co sądzicie o nowych programach "rozrywkowych" Polsatu i innych stacji tv??

Czy ktoś zna tytuł filmu który teraz leci na canal+film (godz.14.55). Pewnie zaraz się skończy. Jest chyba o samurajach i wyglada na japoński. Bardzo mi zależy na tytule tego filmu. Nie ma go w zadnym programie. Jeśli ktoś zna odpowiedż to niech, proszę, napiszę. Z góry dzięki

czy ktoś w ogóle wie kiedy bedzie 9 seria z archiwum x w tv?? Jeśli ktoś kocha ten serial tak jak ja to odezwijcie sie !

z tymi foczkami ( chodzi o kobietki na palży), po prostu mnie odpycha!

Jestem tak szczęśliwa to jeden z moich ulubionych seriali. Nawet niedawno myślałam, że fajnie by było jak by znowu leciał w telewizji. Jednak marzenia czasem się spełniają :)

Strasznie mnie to drażni, że ciekawe i wartoście filmy są puszczane o tak późnych porach w TV, że jak skuszę się już na ogladanie któregoś z nich, to następnmego dnia padam na klawiaturę w pracy i oczy same się kleją... /kawy nie pijam, więc nie ma na to recepty/
Czasem warto zarwać nockę... ale czemu nikt w TV nie...

więcej

Co sądzicie o pomyśle pokazywania meczów 2 ligi polskiej w telewizji regionalnej??? Według mnie to świetny pomysł i przydała by się jeszcze ekstraklasa ale to niestety tylko w Canal+,więc dobra i ta 2 liga:):):)
A tak przy okazji to jakim klubom kibicujecie??
pozdro(Śląsk-Wisełka-Lechia Gdańsk)

Czy ktoś ogląda ten serial???Jaka jest wasza opinia o nim???Ja osobiście jestem fanem tego serialu

moim zdaniem polskie kino (oprócz wyjątków) jest na marnym poziomie.....:( Oczywiście w dorobku polskiego kina jest taki super hit jak "Seksmisja" ale ogólnie chyba nie ma tak wielu przykładów. Seriale są mało ambitne a aktorzy strasznie sztuczni- aż chce się płakać:(

W piątek 1 kwitnia na TVN leci "Amerykański ninja" czas przypomnieć sobie lata 80-te i ere VHS, dla wszystkich którzy tego dnia chcą sie odprężyć przy miłym filmiku, to polecam. Polecam nie wierzącym w Michaela Dudikoffa.
POZDRAWIAM