na dzien dzisiejszy plyta jest dostepna w 8% :( probowalam ja zdobyc ale mi sie nie udalo wrr Prosze dajcie znac gdzie moge ja dopasc:)
Na pewno macie swoje ulubione seriale z dzieciństwa, które już nie są transmitowane w TV, a chcielibyście je ponownie zobaczyć
i z sentymentem je na nowo oglądać. Moim takim serialem, który chciałabym ponownie zobaczyć jest "Drużyne A". Jestem ciekawa Waszych.
Ostatnio zaszło parę zmian w TV. Czy odpowiadają wam one. Poniżej wypisze kilka z nich.
TVP 1
Serial Plebania przesunięty na godz. 18.35
Poza tym bez rewelacji. Coś słyszałem, że sie szykuje kontynuacja Gliny.
TVP 2
Znika serial Teqila i Bonetti w Rzymie ( przynajmniej na razie ), który leciał co sobote o...
W środe o 21:30 na TVN będzie można zobaczyć tą świetną komedie.Jest to poprostu aktorki popis Ediego Murphyego:):):) Dla mnie to jego najlepsza rola,a co do filmu to ja się na nim wychowałem:):):):)Co wy sądzicie o filmie???POzdroofka i mam nadzieje że będziecie go oglądać;););)
Witam jestem tu nowy, jeżeli piszę nie na temat to przepraszam ale to jest dla mnie sprawa życia lub śmierci potrzebuję piosenkę z filmu zatańcz ze mną SWAY jeżeli ktoś ma tę piosenkę w całosci czy mógłby mi ją podesłać , bede bardzo wdzięczny pzdr wszystkich forumowiczów J-94
podam...