Ja dzisiaj obejrzałem jeden odcinek i musze przyznać, że jestem mile zaskoczony. Program faktycznie ogląda się jak telenowele, tyle, że ze świadomością, że to się dzieje naprawdę. Tak powinno wyglądać W11. Oglądając to naprawdę dało mi się poczuć obecnośc tych osób.
Co Wy o tym sądzicie?
Mam na plytach cd komplet odcinkow tego serialu tv. Zgrane z tv w dobrej jakosci. Jesli ktos chce to zamienie 5 plyt z serialem na 20 czystych. moj email turkip@wp.pl
link do serialu http://filmweb.pl/Film?id=37480
na dzien dzisiejszy plyta jest dostepna w 8% :( probowalam ja zdobyc ale mi sie nie udalo wrr Prosze dajcie znac gdzie moge ja dopasc:)
Na pewno macie swoje ulubione seriale z dzieciństwa, które już nie są transmitowane w TV, a chcielibyście je ponownie zobaczyć
i z sentymentem je na nowo oglądać. Moim takim serialem, który chciałabym ponownie zobaczyć jest "Drużyne A". Jestem ciekawa Waszych.
Ostatnio zaszło parę zmian w TV. Czy odpowiadają wam one. Poniżej wypisze kilka z nich.
TVP 1
Serial Plebania przesunięty na godz. 18.35
Poza tym bez rewelacji. Coś słyszałem, że sie szykuje kontynuacja Gliny.
TVP 2
Znika serial Teqila i Bonetti w Rzymie ( przynajmniej na razie ), który leciał co sobote o...
W środe o 21:30 na TVN będzie można zobaczyć tą świetną komedie.Jest to poprostu aktorki popis Ediego Murphyego:):):) Dla mnie to jego najlepsza rola,a co do filmu to ja się na nim wychowałem:):):):)Co wy sądzicie o filmie???POzdroofka i mam nadzieje że będziecie go oglądać;););)