w dzisiejszym odcinku (16.11.2004) Kuba bedzie mówil o swoim partnerze, nie partnerce, jesli jest gejem czemu nie powiedzial o tym wczesniej czyzby sie tego wstydzil.
to super sprawa ;) naprawde bardzo sie ciesze, nie mam okazji tych filmow ogladnac i dwojka zafunduje mi to w domu ;) wielki plus dla nich za to, troche pozno ale jeszcze jest to znosne
Żaden fil, serial nie przebije "Ani z Zielonego Wzgórza" i jej dalszych części. Mam nadzieje, że kaźdy z was tak sądzi. Ten film jest ponadczasowy i nie mogę się doczekać dalszych serii przygód Ani Shirley.
oglądałem kiedys na c+ filmik dla dzieci gdzie taki grubszy dzieciak w obcislej czrno-bialej koszulce poszukuje swojego przyjaciela ktory w przeciwienstwie do niego jest naukowce,. ten grubcio posiada jedną jedyną zdolność jaką obdarzyla go natura a mianowicie dobrze puszcza bąki. w pposzukiwaniach swojego kumpla...
Mam Pytani czy ktos wie jak nazywa sie piosenka wykonywana przez Muche i tego kolesia z na dobre i na zle podczas gali viva najpiekniejsi:-) hahaha
z gory dzienkuje
Pamiętacie moze albo znacie film, ktory leciał prawdopodobnie 11 stycznia br na TVP1 albo TVP2, opowiadający losy dziewczyny, ktora krecila film o swoim uposledzonym bracie bliżnaku? Ojciec rodziny byl chirurgiem ... Bardzo prosze o pomoc PS. Film byl świetny