oglądałem kiedys na c+ filmik dla dzieci gdzie taki grubszy dzieciak w obcislej czrno-bialej koszulce poszukuje swojego przyjaciela ktory w przeciwienstwie do niego jest naukowce,. ten grubcio posiada jedną jedyną zdolność jaką obdarzyla go natura a mianowicie dobrze puszcza bąki. w pposzukiwaniach swojego kumpla...
Mam Pytani czy ktos wie jak nazywa sie piosenka wykonywana przez Muche i tego kolesia z na dobre i na zle podczas gali viva najpiekniejsi:-) hahaha
z gory dzienkuje
Pamiętacie moze albo znacie film, ktory leciał prawdopodobnie 11 stycznia br na TVP1 albo TVP2, opowiadający losy dziewczyny, ktora krecila film o swoim uposledzonym bracie bliżnaku? Ojciec rodziny byl chirurgiem ... Bardzo prosze o pomoc PS. Film byl świetny
W najbliższy czwartek o godz.20.00 na TV4 będzie można zobaczyć jeden (jak dla mnie) z lepszych filmów o tematyce II Wojny Światowej. A wy co o nim uważacie ?
no właśnie ostatnio zauważłem reklama z piosenką Oasis w tle, jednak nei znam jej tytułu a bardzo mi się podoba... problem w tym, że nie wiem czego to jest reklama, ale jak będzie lecieć next time to zapamiętam... w każdym razie pokazane jest tak jakby życie... np jest scena ze jakis chlopak gra w kosza zapatrzyl sie...
więcej
według mnie
1. PULS [Same powtórki przez cały rok]
2. polsat[nic nowego co roku to samo w tym samym czasie]
3. tvp2 [nie ma nic ciekawego no moze oprócz panoramy]
coż, może najpierw spróbuję się opanować i przedstawię o co mi chodzi. a mianowicie: siadłam sobie wczoraj wieczorkiem przed tv. szukam, może ciekawe programy, infomacje ze świata. przełączam na dwójkę, i patrzę...tak to polska podróba oskarów! niezwykle pasjonujące viva najpiękniejsi! z czystej ciekawości dotrwałam do...
więcejtak jak do tej pory oglądałam filmy z Freddie'm Prinze'm Jr, to były to raczej badziewne filmiki ale w każdym on był niesamowity. To chyba dowodzi że jest interesującym aktorem, więc dlaczego nie gra w ambitniejszych filmach? Nie mówię że czasem nie jest miło obejrzeć coś lekkiego ale jednak. DAĆ MU SZANSĘ! A może coś...
więcej