Na TVP 2 o 22.40 mamy "FAHRENHEIT 9.11". Byłem na tym w kinie więc nie bede oglądać ale chciałbym poznać waszą opinię.Osobiście film mi się podobał ale nie mam aż tak skrajnych poglądów na ten temat.
znalazłam na stronie pewnej list od tvn, gdzie napisali,że jesienią będą nowe odcinki jeśli będą mieli licencje:)
Podobno transmisja Oskarów nie opłaca się, bo zbyt mało widzów jest zainetresowanych. Wiem, że w tym roku oglądanie jest utrudnione, bo relacja będzie tylko w Canal+ i w PRO7 - a te programy nie dla każdego są dostępne. Jestem jednak ciekawa, ilu z Was planuje oglądać dziś w nocy ceremonię na żywo... Wpisujcie się!!...
więcejCzy ktoś może wie czy jakieś radio będzie przeprowadzać transmisje z oskarów bo na telewizje to nie mam co liczyć.
Już wkrótce stacja TVN wyemituje wiele świetnych filmów: Władca Pierścieni: Drużyna , Suma Wszystkich Strachów, Mission: Impossible II, ET, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan i wiele innych. No i oczywiście seriale: Ostry Dyżur (tylko do 28 marca), Sześć stóp pod ziemią, Dowody...
Super serial "Przystanek Alaska"wraca do TV)Będzie go mozna oglądać od połowy kwietnia w TVN o godz.15:):):)Już nie moge się doczekać tylko szkoda że o takiej godzinie będą emisje...Ale i tak chwała za to TVN!!!
Jakie są wedłóg Was filmy, które Was maxymalnie poruszyły i jesteście pewni, ze zapamiętacie je do końca życia?? Takei które przejdą do hostorii jeżeli nei ludzkości to z pewnością do waszej własnej?? Dawajcie kandydatury to stworzymy spis FILMÓW WSZECHCZASÓW!! Ja podaję za kadydaturę "American beauty" i "Wywiad z...
Jakie kino niezależne????Większa część tych filmów zrealizowano za kasę TVP (czyli pieniądze podatników) np."CITY". To żenada, kino niezależne bo trzęsie się kamera?...zabrakło kasy na statyw? Jak operator robił zooma to dostał chyba drgawek bo takiego obciachu to nie robią nawet kolesie od kręcenia wesel. Aktorzy...
poszukuje pilnie filmu o życiu ex-prezydenta USA, Richarda Nixona. Pisze referat tzn. głównie o wydarzeniach które rozegrały się w 1973 roku.