Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

PRODUKCJE WSZECHCZASÓW!

użytkownik usunięty

Jakie są wedłóg Was filmy, które Was maxymalnie poruszyły i jesteście pewni, ze zapamiętacie je do końca życia?? Takei które przejdą do hostorii jeżeli nei ludzkości to z pewnością do waszej własnej?? Dawajcie kandydatury to stworzymy spis FILMÓW WSZECHCZASÓW!! Ja podaję za kadydaturę "American beauty" i "Wywiad z...

Jakie kino niezależne????Większa część tych filmów zrealizowano za kasę TVP (czyli pieniądze podatników) np."CITY". To żenada, kino niezależne bo trzęsie się kamera?...zabrakło kasy na statyw? Jak operator robił zooma to dostał chyba drgawek bo takiego obciachu to nie robią nawet kolesie od kręcenia wesel. Aktorzy...

poszukuje pilnie filmu o życiu ex-prezydenta USA, Richarda Nixona. Pisze referat tzn. głównie o wydarzeniach które rozegrały się w 1973 roku.

we wtorek na polsacie I część "Gwiezdnych wojen" o godzinie 20:45:)

w dzisiejszym odcinku (16.11.2004) Kuba bedzie mówil o swoim partnerze, nie partnerce, jesli jest gejem czemu nie powiedzial o tym wczesniej czyzby sie tego wstydzil.

to super sprawa ;) naprawde bardzo sie ciesze, nie mam okazji tych filmow ogladnac i dwojka zafunduje mi to w domu ;) wielki plus dla nich za to, troche pozno ale jeszcze jest to znosne

Żaden fil, serial nie przebije "Ani z Zielonego Wzgórza" i jej dalszych części. Mam nadzieje, że kaźdy z was tak sądzi. Ten film jest ponadczasowy i nie mogę się doczekać dalszych serii przygód Ani Shirley.

Cieszy Was ten fakt, czy wręcz przeciwnie???

oglądałem kiedys na c+ filmik dla dzieci gdzie taki grubszy dzieciak w obcislej czrno-bialej koszulce poszukuje swojego przyjaciela ktory w przeciwienstwie do niego jest naukowce,. ten grubcio posiada jedną jedyną zdolność jaką obdarzyla go natura a mianowicie dobrze puszcza bąki. w pposzukiwaniach swojego kumpla...

Nie wiecie może czy w najbliższym czasie będzie w telewizji?
Mam na niego wielką chętkę:P