Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tak jak do tej pory oglądałam filmy z Freddie'm Prinze'm Jr, to były to raczej badziewne filmiki ale w każdym on był niesamowity. To chyba dowodzi że jest interesującym aktorem, więc dlaczego nie gra w ambitniejszych filmach? Nie mówię że czasem nie jest miło obejrzeć coś lekkiego ale jednak. DAĆ MU SZANSĘ! A może coś...

więcej

Mam na myśli ostatnią reklamę SIMPLUSA, kóra od jakiegoś czasu leci w TV. Myśle, że jest to też anty-reklama ( czy pseudo-reklama ) HEYAH ( zwróćcie uwagę na tą dziewczynę na końcu a tamci wcale nie zwracają na nią uwagi. Co wy na to?
Można to oczywiście odczytać też inaczej, ale mi sie to nie podoba.

"Drżące ciało" Pedro Almodovara. Rzadka okazja, aby zobaczyć ten film w tvp! Polecam :-)

WIECIE, ŻE WŁADCA PIERŚCIENI BĘDZIE W TVN-NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! No niby mam to w swojej kolekcji filmowej ale i tak się cieszę, bo lubie jak coś dobrego leci w telewizji
tititititititititititititititi tititititititititititititititi tititititititititititititititi titititititititititititi

i nie wiem co stało sie z zakładką ulubione w tv, nie moge tez edytować profilu

W niedzielę o 20.10na TVP1 będzie można obejrzeć ten świetny, pełen barw i energii film. A w kinach po paru latach od premiery " Monsoon..." pojawił się inny indyjski obraz " Czasem słońce, czasem deszcz". Nie można przegapić takiej okazji!!!

W niektórych Polskich serialach jest tak, że podczas śmiesznej sceny puszcza się głos śmiejącej widowni ( na. w Świat według Kiepskich czy Daleko od noszy). Mi to przeszkadza podczas oglądania. A wam?

czy ktoś zna program tv na przyszłą sobotę (12.02)? interesują mnie zwłaszcza dwa filmy: jaki będzie ok. godz. 20:00 na tvp1 i 22:00 na tvn? jak ktoś wie niech pisze:D

Top 5 - według was najlepszych filmów o Jamesie Bondzie. Punktacja:
1 miejsce - 5 punktów
2 miejsce - 4 punkty
3 miejsce - 3 punkty
4 miejsce - 2 punkty
5 miejsce - 1 punkt
Jest to moje pierwsze TOP 5 więc piszcie!

Wczoraj wieczorkiem przełączając kanały trafiłem/am na program zapewne dobrze wam znany "Nie do wiary"! Mówili tam o pewnym chłopcu który po zostawieniu go samego w pomieszczeniu potrafi wytworzyć WODE (buahahaha) na ścianach! Emejzing!!!Oczywiście nasza inteligentna telewizja TVN dopiero po paru "pokazach" magicznych...

więcej