Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

i nie wiem co stało sie z zakładką ulubione w tv, nie moge tez edytować profilu

W niedzielę o 20.10na TVP1 będzie można obejrzeć ten świetny, pełen barw i energii film. A w kinach po paru latach od premiery " Monsoon..." pojawił się inny indyjski obraz " Czasem słońce, czasem deszcz". Nie można przegapić takiej okazji!!!

8

W niektórych Polskich serialach jest tak, że podczas śmiesznej sceny puszcza się głos śmiejącej widowni ( na. w Świat według Kiepskich czy Daleko od noszy). Mi to przeszkadza podczas oglądania. A wam?

2

czy ktoś zna program tv na przyszłą sobotę (12.02)? interesują mnie zwłaszcza dwa filmy: jaki będzie ok. godz. 20:00 na tvp1 i 22:00 na tvn? jak ktoś wie niech pisze:D

1

Top 5 - według was najlepszych filmów o Jamesie Bondzie. Punktacja:
1 miejsce - 5 punktów
2 miejsce - 4 punkty
3 miejsce - 3 punkty
4 miejsce - 2 punkty
5 miejsce - 1 punkt
Jest to moje pierwsze TOP 5 więc piszcie!

9

Wczoraj wieczorkiem przełączając kanały trafiłem/am na program zapewne dobrze wam znany "Nie do wiary"! Mówili tam o pewnym chłopcu który po zostawieniu go samego w pomieszczeniu potrafi wytworzyć WODE (buahahaha) na ścianach! Emejzing!!!Oczywiście nasza inteligentna telewizja TVN dopiero po paru "pokazach" magicznych...

więcej
18

Nie wiem czy tak już będzie czy to tylko chwilowe, ale gdzie się podziały filmy które dodawałem 3 lata ?? Akotrzy ?? Użytkownicy ??

1

Hej nie wiem czy ten temat jest całkiem na miejscu, bo to forum filmowe właściwie. Ale czy nie uważacie (ci co lubią anime, oczywiście jeśli są tutaj tacy) że w naszej telewizji jest malutko japońskich bajek? Polsat dawał kiedyś sporo ale zatrzymał się na pokemonach (chłam totalny) i stoi w miejscu. Fanów ratuje...

jakis czas temu TVP2 dwa razy pokazalo pewien horror, na ktorym wymieklam i teraz poszukuje jego tytulu. chodzilo o to, ze glowny bohater przenosil sie w swiat "potworow" (nie jestem pewna, ale chyba przenosil sie w koszmarach). pamietam, ze na poczatku byl pokazany ten swiat i potwory. a potem bohater spotkal w...

2

JESTEŚ FANEM TWIN PEAKS, XFILES LUB INNYCH SERIALI ? A NIE POSIADASZ DO NICH DOJŚCIA?
ZAJRZYJ NA WWW.TVSHOWS.REPUBLIKA.PL
LUB ADRES EMAIL TVSHOWS@WP.PL .