tak jak do tej pory oglądałam filmy z Freddie'm Prinze'm Jr, to były to raczej badziewne filmiki ale w każdym on był niesamowity. To chyba dowodzi że jest interesującym aktorem, więc dlaczego nie gra w ambitniejszych filmach? Nie mówię że czasem nie jest miło obejrzeć coś lekkiego ale jednak. DAĆ MU SZANSĘ! A może coś...
więcej
Mam na myśli ostatnią reklamę SIMPLUSA, kóra od jakiegoś czasu leci w TV. Myśle, że jest to też anty-reklama ( czy pseudo-reklama ) HEYAH ( zwróćcie uwagę na tą dziewczynę na końcu a tamci wcale nie zwracają na nią uwagi. Co wy na to?
Można to oczywiście odczytać też inaczej, ale mi sie to nie podoba.
WIECIE, ŻE WŁADCA PIERŚCIENI BĘDZIE W TVN-NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! No niby mam to w swojej kolekcji filmowej ale i tak się cieszę, bo lubie jak coś dobrego leci w telewizji
tititititititititititititititi tititititititititititititititi tititititititititititititititi titititititititititititi
W niedzielę o 20.10na TVP1 będzie można obejrzeć ten świetny, pełen barw i energii film. A w kinach po paru latach od premiery " Monsoon..." pojawił się inny indyjski obraz " Czasem słońce, czasem deszcz". Nie można przegapić takiej okazji!!!
W niektórych Polskich serialach jest tak, że podczas śmiesznej sceny puszcza się głos śmiejącej widowni ( na. w Świat według Kiepskich czy Daleko od noszy). Mi to przeszkadza podczas oglądania. A wam?
czy ktoś zna program tv na przyszłą sobotę (12.02)? interesują mnie zwłaszcza dwa filmy: jaki będzie ok. godz. 20:00 na tvp1 i 22:00 na tvn? jak ktoś wie niech pisze:D
Top 5 - według was najlepszych filmów o Jamesie Bondzie. Punktacja:
1 miejsce - 5 punktów
2 miejsce - 4 punkty
3 miejsce - 3 punkty
4 miejsce - 2 punkty
5 miejsce - 1 punkt
Jest to moje pierwsze TOP 5 więc piszcie!
Wczoraj wieczorkiem przełączając kanały trafiłem/am na program zapewne dobrze wam znany "Nie do wiary"! Mówili tam o pewnym chłopcu który po zostawieniu go samego w pomieszczeniu potrafi wytworzyć WODE (buahahaha) na ścianach! Emejzing!!!Oczywiście nasza inteligentna telewizja TVN dopiero po paru "pokazach" magicznych...
więcej