Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tegoroczne święta w TV były chyba najgorsze odkąd pamięcią sięgam.
Program zupełnie bez ładu i składu...mam wrażenie że zupełnie przypadkowy, co się nawinęło pod rękę. Albo filmy głupie takie jak Aniołki Charliego albo powtarzane po tysiąc razy jak np. Vabank, Wieli Szu, Kevin sam w domu, Szklana pułapka.
Co wy o tym...

więcej

Zwariowany Świat Malcolma to chyba najlepszy serial!!! :) Ta rodzinka jest po prostu swietna!! a Wy myslicie....

Jeżeli nadal publiczna telewizja będzie nam proponować tak niezwykle inspirujące filmy jak "Kwarantanna", to chyba przyznam w końcu rację osobom, które konsekwentnie odmawiają płacenia abonamentu. Czy wyświetlanie filmów na jakimś przyzwoitym poziomie to naprawdę "mission impossible"? A rzeczona "Kwarantanna" to już...

więcej

Typujcie wyniki mozna np.
1. Kuba
2. Wincenty
3. Jarek

Wybierzcie aktorke i aktora Którzy mogliby razem zagrac w filmie Romeo i Julia :):):)

Mam cala kolekcje tego serialu w bardzo dobrej jakosci na 16 cdekach. Kazdy odcinek ma polskie napisy tworzone na podstawie tlumaczenia Tomasza Beksinskiego. Jesli ktos jest zainteresowany to chetnie sie np. z kims wymienie na jakies inne rzeczy, moj email da.p@gazeta.pl

Nie tylko fanom Jazzu!!! :)

widziałem ten program i sądze, że można się śmiać z cudzej głupoty... chociaż Miriam jak na trans jest bardzo ładna ;) ale niechciałbym by była moją dziewczyną ;) chętnie posłucham waszych komentarzy na ten temat u mnie na blogu, jak i tu na forum POZDRO!!

Uważam ze ten talkshow jest naprawdę ciekawy, jednak gdybym ja, (jako osoba popularna, znana) miał coś za skórą, to nie wiem czy bym zdecydował sie na wizytę u Wojewódzkiego, ten człowiek jest złośliwy i potrafi wyśmiewac się ze wszystkiego.

Ldziska jak zapwene wiecie na Polsacie leci kolejena edycja Baru , Jak dla mnie jest jak narzaie zenujac , totalne g... i nie rozumiem jak mozna cos takiego tak tłumnie ogladac ?? Jarek - idiota , Ania chyba M - kretynka , druga Ania R - prostytutak (zeby komus za przeproszeniem laske robic to jest przegiecie -...