Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wybierzcie aktorke i aktora Którzy mogliby razem zagrac w filmie Romeo i Julia :):):)

5

Mam cala kolekcje tego serialu w bardzo dobrej jakosci na 16 cdekach. Kazdy odcinek ma polskie napisy tworzone na podstawie tlumaczenia Tomasza Beksinskiego. Jesli ktos jest zainteresowany to chetnie sie np. z kims wymienie na jakies inne rzeczy, moj email da.p@gazeta.pl

3

Nie tylko fanom Jazzu!!! :)

1

widziałem ten program i sądze, że można się śmiać z cudzej głupoty... chociaż Miriam jak na trans jest bardzo ładna ;) ale niechciałbym by była moją dziewczyną ;) chętnie posłucham waszych komentarzy na ten temat u mnie na blogu, jak i tu na forum POZDRO!!

Uważam ze ten talkshow jest naprawdę ciekawy, jednak gdybym ja, (jako osoba popularna, znana) miał coś za skórą, to nie wiem czy bym zdecydował sie na wizytę u Wojewódzkiego, ten człowiek jest złośliwy i potrafi wyśmiewac się ze wszystkiego.

4

Ldziska jak zapwene wiecie na Polsacie leci kolejena edycja Baru , Jak dla mnie jest jak narzaie zenujac , totalne g... i nie rozumiem jak mozna cos takiego tak tłumnie ogladac ?? Jarek - idiota , Ania chyba M - kretynka , druga Ania R - prostytutak (zeby komus za przeproszeniem laske robic to jest przegiecie -...

34

Co sądzicie o kolejnych częściach i o serialu Cube?
Ja uważam, że twórcy powinni poprzestać na części pierwszej, a co do serialu, to nie jest taki głupi pomysł. Jeśli już mają zamiar wyjaśnić wszystkie tajemnice sześcianu, to serial się chyba do tego najlepiej nadaje.

16

Co wy na to? Bo Każdy... chyba nawet ślepy, brzydko mówiąc,... zauważył, że co święta to w tej naszej kochanej polskiej televizji ciągle, co rok to samo!! Wiadomo, ze Polacy to tradycjonaliści... ale bez przesady ;-)!

5

Naresczie powrócili do nas dzi? o 23:10 an tvn.

czy ktos widzial ten film??????? i ma do niego dostep na jakim s torrencie??bylbym na prawde wdzieczny..moje gg:1361745...z góry dziekuje..pozdro all