Adam Woronowicz

8,0
56 516 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Woronowicz

Niech ktoś mu wreszcie powie, że te reklamy piwa to słabe jest. Granie upośledzonego psychicznie piwosza w jego wydaniu to istna żenada.

wesolyslonecznik

Dobrze, że ktoś jeszcze to widzi. Facet myśli, że jest zabawny. Jest IRYTUJĄCY i żałosny. Zauważ, że wszędzie dziada pełno. Co serial, to woronowicz.

wesolyslonecznik

Wszedłem na jego profil w przerwie na reklamy, poleciała Łomżunia" i strzelił mnie chu...

Można wiele zrobić dla hajsu, ale bycie twarzą  czegoś takiego to jednak jest poniżej krytyki.

Nie musiał tego robić, a schylił się. Myślałem, że jest bardziej charakterny.

oppserwatorr

Jest świetny. Gra idiotę, ale taka jest rola.

jaroslaw_kajca

Z tym że o tym własnie piszemy, że mógłby sobie darmowa kreowanie takiego dzbana, bo z głodu nie przymiera.

To jak z disco - polo.

Są twórcy, którzy są muzycznie upośledzeni i którzy tylko potrafią wypluć takiego gniota, i artyści, którym zniżenie się do poziomu disco - polo nie przystoi. Słuchasz Zenka i wiesz, że jest Zenkiem, ale gdy jutro taką płytę wyda Lady Pank, żeby zarobić łatwy hajs, to się można jednak zniesmaczyć.

oppserwatorr

Reklama głupia infantylna. Mozna by wykorzystać charakterystyczny zaśpiew akcent ludzi z podlasia. A nie postać jakiegis chłopa niechłopa. Ludzie z Podlasia sa inni hehe . Moja rodzina spod Łomży sie wścieka.
Woronowicz super aktor robi z siebie idiote w reklamach, Najnowsza reklama play jeszcze głupsza . udaje jakiegos dresiarza za chwile chucha na telefon, oblizuje palec.... totalnie głupie . Szkoda chłopa