Trzeba to śmiało powiedzieć. Wygląda niczym lalka, ale o dziwo nie sprawia wrażenia nudnej i sztucznej. Szkoda tylko, że nieletnia. W niezbyt wyrafinowanej tandecie, "Kokuhaku", od razu wydała mi się najfajniejszą postacią - choć również jak i pozostałe - nie do końca szczerą wobec innych.
no, niedawno ty pisałeś, że nie wiesz co na to powiedzieć, dziś piszę to ja :D swoją drogą coś z tym filmwebem się kiepści np. dochodzi że są nowe wiadomości a jak wchodzę to przekiereowuje mnie do starych a nie do nowych a teraz w ogóle nie pojawiło się że jest nowa :D
jeszcze dodam co do osobowości, całej nie poznasz np. oglądając ją w programach czy show, czy przy wywiadach, ale rozeznasz np. czy jest to "pusta" osoba czy ma coś w głowie i to cenię
przepraszam że się wtrącam bo to w sumie nie do mnie ale nie uważam Kitagawy za ładną choć to może subiektywne zdanie każdego :D Bo to ta od Buzzer Beat prawda? Tylko się nie śmiejcie ale z myszą mi się kojarzy xD Choć na tym zdjęciu od La_Pier jest fajna :)
To są otwarte wątki, więc spokojnie można uznać, że wszystko jest od każdego ;P
Tak, to ta od Buzzer Beat.
Czytam to i nieodparcie wydaje mi się, że jest to dwuznaczne, choć nijak nic z serem mi się nie kojarzy ;>
Bez podtekstu erotycznego tym razem. Po prostu myszy ponoć lubią ser. Koty - mleko. To wszystko :) A może ona wcale nie jest myszą tylko bardziej kotem? Chodź, kocie, przytul się do mnie :D
nie no, jak lubicie to lubcie xD Po prostu jak pokazuje zęby o mam wrażenie że się śmieje jak mysz do sera :D
http://prunusserulata.files.wordpress.com/2013/06/tumblr_mc6nuhww811rwu15qo3_128 0.png
Nie wiem czy mysz, ale mi się podoba i za drzwi bym jej nie wyrzucił :)
Widać tak się nauczyła uśmiechać ;p
Obejrzyj zdjęcia bez zębów lepiej;p np
http://nihongogo.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/10/Kyoko-Fukada-and-Keiko -Kitagawa-Talk-About-Their-On-Screen-Kiss-3.jpg
tutaj to wygląda fajnie, przyznam, potrafi i mnie się podobać ta aktorka, ale ogólnie ma taką buzię jak dla mnie :P
hmmm zgoglowałam i dużo zdjęć ale nie wiem która ona bo jedna jakby się pojawia na kilku zdjęciach ale ma bardzo niecharakterystyczna urodę, przez co nie wiem czy to ta sama czy nie :D Ale nie podoba mi się :P A jak możesz daj jej ładne zdjęcie albo parę. swoją droga jak ją poznałeś skoro niekatorka, słuchasz japońskiej muzyki? jaki ona gra gatunek?
Raczej nie słucham. Zdarza mi się wpaść na coś co mi się podoba, np utwór z filmu itp i tak leci.
Akurat ich muzyki w większości nie lubię, a znam w sumie od dawna (parę kawałków do Bleacha miały). A ostatnio przypomniało mi się.
I jak mówiłem uroda specyficzna, ale coś w niej jest ;)
http://thegreatelixir.files.wordpress.com/2012/02/421811_316131935101411_1757570 42472235_875658_906713618_n.jpg
http://cdn.kaskus.com/images/2013/12/09/583471_20131209040520.jpg
no na tych zdjęciach to może być :)
A możesz powiedzieć jakie utwory to były do bleacha które openingi/endingi i jak nazywa się zespół? Oglądałam Bleacha to tak pytam :)
Thriller Roommate, na podstawie jakiejś znanej nowelki Japońskiej.
Zeszłoroczny, więc jak dotąd niestety nieobecny w internetach ;>
Ale jeśli przypadkiem znajdziesz to nie daruję jak się nie podzielisz!
jak ty nie znajdziesz to szanse że ja znajdę są znikome :D ale jakby mi się udało to cię poinformuję :P
Ja nie szukam jakoś bardzo zapalczywie, bo nie chce mi się szperać po całej sieci a nie znam żadnej naprawdę dobrej strony skupionej na japońskich filmach ;(
btw podrzuć jakieś fajne, dostępne (tzn znajdujące się gdzieś z eng napisami) japońskie filmy z ładnymi aktorkami :D Tylko, żeby te ładne aktorki grać umiały, a film dało oglądać ^^
Gantza widzę że widziałeś i oceniłeś na 2 xD Także czy zechcesz obejrzeć Gantz Perfect Answer, choć w mojej opinii jest lepsze od Gantza i gra tam ładna Watanabe Natsuna, APT też widziałeś i oceniłeś na 5, a tam ładne aktorki były... ale zaraz to koreańskie :D
O wiem co ci polecę! Obejrzyj Control Tower z Ai Hashimoto ja lubię oceniłam ona 10, może warty mniej np. 8 ale fajny :)
Cieszę się, że nie widziałeś Love Exposure, Ai No Mukidashi- to jest MUS, jest film nietypowy, ryje banię, niektóre sceny są takie dziwne że... no naprawdę. Gra tam Hikari Mitsushima, podoba mi się też przyszywana matka głównego ma 30-parę lat bodajże, nawiedzona babka napastuje księdza seksualnie xD To zobacz!
Wiesz ja uboga w filmy bo oglądam jeden na dzień np. i razem dram i filmów za 3,5 roku obejrzałam zaledwie 52 :P A filmów mam więcej z Korei chyba a dram z Japonii. Przepraszam że się nie przydam ale te 2 to jedyne ale wiedz że za to dobre są :)
Przecież nie oceniam filmów ze względu na urodę aktorek!! xD
A te 2 filmy mam nawet na liście do obejrzenia, ale widać nie szukałem ich dośc dobrze (albo wcale).
myślę że bardziej spodoba ci się Ai No Mukidashi, bo ten 1 to oceniłam wysoko ale lubię go subiektywnie, ten 2 obiektywnie jest dobry :) Była tam scena z ojcem który miał w spodniach namiot a zemdlał, a jego córka postanowiła się tym zająć xD Jak obejrzysz będziesz wiedział to najbardziej lolowa scena z całego filmu :D Ja normalnie rollowałam po podłodze.
Raczej nie. Nie sądzę, by się wiele różniło od pierwszej części która była słabą ekranizacją i tak średniego anime.
Kreacje ludzi- kosmitów stworzone tam są boskie :P Nie wiem czy oni zrobili to komputerowo czy jak, ale sposób w jaki się poruszali był świetny
oto niezwykle ciekawy screen z Ai no Mukidashi
http://prntscr.com/32rqmj
Ja nie wiem jak facetowi może tak "stanąć" co on w spodniach walenia ma??
tak, a co potem ta córka postanowiła zrobić xD Mało się nie udusiłam ze śmiechu :D jeszcze ta psychodeliczna muzyczka xD
Krzywy nos i nowe włosy. Co Ty na to?
http://jijisoku.com/wp-content/uploads/2015/01/wpid-150106100415.jpg
Nie bardzo orientuję się w temacie. Wcześniej nie zwracałem szczególnej uwagi na kształt jej nosa. Ciekawe czy w "Kokuhaku" był już taki czy wydarzył się incydent...
Podoba mi się, że przez nos wygląda inaczej :) Nie przypomina tych wszystkich nudnych, perfekcyjnych i słodkich dziewczyn. A przynajmniej mniej, choć słodka była i to bardzo. Teraz wydoroślała i uważam, że dobrze jej z długimi włosami :) I cały czas jest ładna.
A to dlaczego? :) Na pewno była wtedy znacznie bardziej kawaii :D
Teraz czekam aż coś się wydarzy i zagra u Koreedy lub Takashiego Miike. Dobrze, że Nakashima o niej nie zapomniał. W "The world of Kanako" miała dobre momenty.
I wciąż jest - takich dziewczyn nie ma w Polsce.
Tak, dokładnie, to film, który gorąco Ci polecam :) Zakręcony noir przy którym Tarantino może spalić się ze wstydu. Ai na drugim planie, ale jej rola jest dynamiczna i interesująca. W jednej ze scen wpada w totalny szał. Nigdy wcześniej nie widziałem jej takiej, wściekłej :))) Nasadziła kopów ile wlezie :D