Ai HashimotoI

7,2
157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ai Hashimoto

Trzeba to śmiało powiedzieć. Wygląda niczym lalka, ale o dziwo nie sprawia wrażenia nudnej i sztucznej. Szkoda tylko, że nieletnia. W niezbyt wyrafinowanej tandecie, "Kokuhaku", od razu wydała mi się najfajniejszą postacią - choć również jak i pozostałe - nie do końca szczerą wobec innych.

into_the_moonlight

Taka ma paranoiczno-pesymistyczna natura;>

Dealric

co ja na to :D chyba tylko tyle- xD

into_the_moonlight

rozwiń, rozwiń.

Dealric

no, niedawno ty pisałeś, że nie wiesz co na to powiedzieć, dziś piszę to ja :D swoją drogą coś z tym filmwebem się kiepści np. dochodzi że są nowe wiadomości a jak wchodzę to przekiereowuje mnie do starych a nie do nowych a teraz w ogóle nie pojawiło się że jest nowa :D

into_the_moonlight

Filmweb zmienił layout, przy okazji popsuł wszystko. Typowe ;)

Dealric

jeszcze dodam co do osobowości, całej nie poznasz np. oglądając ją w programach czy show, czy przy wywiadach, ale rozeznasz np. czy jest to "pusta" osoba czy ma coś w głowie i to cenię

La_Pier

polecam w wolnej chwili obejrzeć ich zdjęcia na google grafika

"Ziyi Zhang" no ta jest super :)

Dealric

przepraszam że się wtrącam bo to w sumie nie do mnie ale nie uważam Kitagawy za ładną choć to może subiektywne zdanie każdego :D Bo to ta od Buzzer Beat prawda? Tylko się nie śmiejcie ale z myszą mi się kojarzy xD Choć na tym zdjęciu od La_Pier jest fajna :)

into_the_moonlight

To są otwarte wątki, więc spokojnie można uznać, że wszystko jest od każdego ;P

Tak, to ta od Buzzer Beat.

into_the_moonlight

"Tylko się nie śmiejcie ale z myszą mi się kojarzy xD"

Żebym ja miał taką mysz u siebie w domu ;)))

La_Pier

Popieram! :D

Dealric

Nie wiem czy to prawda, że myszy lubią ser, ale źle by ze mną nie miała :)

La_Pier

Czytam to i nieodparcie wydaje mi się, że jest to dwuznaczne, choć nijak nic z serem mi się nie kojarzy ;>

Dealric

Bez podtekstu erotycznego tym razem. Po prostu myszy ponoć lubią ser. Koty - mleko. To wszystko :) A może ona wcale nie jest myszą tylko bardziej kotem? Chodź, kocie, przytul się do mnie :D

La_Pier

Pewnie lubią, ale i tak jakoś nie widzę w niej myszy.

La_Pier

nie no, jak lubicie to lubcie xD Po prostu jak pokazuje zęby o mam wrażenie że się śmieje jak mysz do sera :D

into_the_moonlight

http://prunusserulata.files.wordpress.com/2013/06/tumblr_mc6nuhww811rwu15qo3_128 0.png

Nie wiem czy mysz, ale mi się podoba i za drzwi bym jej nie wyrzucił :)

La_Pier

no, na tym zdjęciu tak mocno :D Ale każdy ma swój własny gust w końcu

into_the_moonlight

Widać tak się nauczyła uśmiechać ;p
Obejrzyj zdjęcia bez zębów lepiej;p np
http://nihongogo.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/10/Kyoko-Fukada-and-Keiko -Kitagawa-Talk-About-Their-On-Screen-Kiss-3.jpg

Dealric

tutaj to wygląda fajnie, przyznam, potrafi i mnie się podobać ta aktorka, ale ogólnie ma taką buzię jak dla mnie :P

into_the_moonlight

Teraz i tak nieważne bo znalazłem sobie nowy ideał piękna xP

Dealric

tak? to powiedz jaki skoro ładniejsza, jestem ciekawa? :D

into_the_moonlight

Mami Sasazaki tyle, ze to już nie aktorka, a i uroda specyficzna.

Dealric

hmmm zgoglowałam i dużo zdjęć ale nie wiem która ona bo jedna jakby się pojawia na kilku zdjęciach ale ma bardzo niecharakterystyczna urodę, przez co nie wiem czy to ta sama czy nie :D Ale nie podoba mi się :P A jak możesz daj jej ładne zdjęcie albo parę. swoją droga jak ją poznałeś skoro niekatorka, słuchasz japońskiej muzyki? jaki ona gra gatunek?

into_the_moonlight

Raczej nie słucham. Zdarza mi się wpaść na coś co mi się podoba, np utwór z filmu itp i tak leci.
Akurat ich muzyki w większości nie lubię, a znam w sumie od dawna (parę kawałków do Bleacha miały). A ostatnio przypomniało mi się.

I jak mówiłem uroda specyficzna, ale coś w niej jest ;)

http://thegreatelixir.files.wordpress.com/2012/02/421811_316131935101411_1757570 42472235_875658_906713618_n.jpg
http://cdn.kaskus.com/images/2013/12/09/583471_20131209040520.jpg

Dealric

no na tych zdjęciach to może być :)

A możesz powiedzieć jakie utwory to były do bleacha które openingi/endingi i jak nazywa się zespół? Oglądałam Bleacha to tak pytam :)

into_the_moonlight

zespół Scandal. Z tytułów tylko Shoujo S pamiętam ;p

Dealric

a w ogóle z jakiego to filmu bo wygląda ciekawie, i chyba jakiś horror

into_the_moonlight

Thriller Roommate, na podstawie jakiejś znanej nowelki Japońskiej.
Zeszłoroczny, więc jak dotąd niestety nieobecny w internetach ;>

Ale jeśli przypadkiem znajdziesz to nie daruję jak się nie podzielisz!

Dealric

jak ty nie znajdziesz to szanse że ja znajdę są znikome :D ale jakby mi się udało to cię poinformuję :P

into_the_moonlight

Ja nie szukam jakoś bardzo zapalczywie, bo nie chce mi się szperać po całej sieci a nie znam żadnej naprawdę dobrej strony skupionej na japońskich filmach ;(

btw podrzuć jakieś fajne, dostępne (tzn znajdujące się gdzieś z eng napisami) japońskie filmy z ładnymi aktorkami :D Tylko, żeby te ładne aktorki grać umiały, a film dało oglądać ^^

Dealric

Gantza widzę że widziałeś i oceniłeś na 2 xD Także czy zechcesz obejrzeć Gantz Perfect Answer, choć w mojej opinii jest lepsze od Gantza i gra tam ładna Watanabe Natsuna, APT też widziałeś i oceniłeś na 5, a tam ładne aktorki były... ale zaraz to koreańskie :D

O wiem co ci polecę! Obejrzyj Control Tower z Ai Hashimoto ja lubię oceniłam ona 10, może warty mniej np. 8 ale fajny :)
Cieszę się, że nie widziałeś Love Exposure, Ai No Mukidashi- to jest MUS, jest film nietypowy, ryje banię, niektóre sceny są takie dziwne że... no naprawdę. Gra tam Hikari Mitsushima, podoba mi się też przyszywana matka głównego ma 30-parę lat bodajże, nawiedzona babka napastuje księdza seksualnie xD To zobacz!

Wiesz ja uboga w filmy bo oglądam jeden na dzień np. i razem dram i filmów za 3,5 roku obejrzałam zaledwie 52 :P A filmów mam więcej z Korei chyba a dram z Japonii. Przepraszam że się nie przydam ale te 2 to jedyne ale wiedz że za to dobre są :)

into_the_moonlight

Przecież nie oceniam filmów ze względu na urodę aktorek!! xD

A te 2 filmy mam nawet na liście do obejrzenia, ale widać nie szukałem ich dośc dobrze (albo wcale).

Dealric

myślę że bardziej spodoba ci się Ai No Mukidashi, bo ten 1 to oceniłam wysoko ale lubię go subiektywnie, ten 2 obiektywnie jest dobry :) Była tam scena z ojcem który miał w spodniach namiot a zemdlał, a jego córka postanowiła się tym zająć xD Jak obejrzysz będziesz wiedział to najbardziej lolowa scena z całego filmu :D Ja normalnie rollowałam po podłodze.

Dealric

PS. Nie pokusisz się na gantz Perfect Answer? :P

into_the_moonlight

Raczej nie. Nie sądzę, by się wiele różniło od pierwszej części która była słabą ekranizacją i tak średniego anime.

Dealric

Kreacje ludzi- kosmitów stworzone tam są boskie :P Nie wiem czy oni zrobili to komputerowo czy jak, ale sposób w jaki się poruszali był świetny

Dealric

oto niezwykle ciekawy screen z Ai no Mukidashi

http://prntscr.com/32rqmj

Ja nie wiem jak facetowi może tak "stanąć" co on w spodniach walenia ma??

into_the_moonlight

Realizm filmowy ;>
Ale scena szczególnie zachęcająco się nie prezentuje.

Dealric

tak, a co potem ta córka postanowiła zrobić xD Mało się nie udusiłam ze śmiechu :D jeszcze ta psychodeliczna muzyczka xD

into_the_moonlight

Krzywy nos i nowe włosy. Co Ty na to?

http://jijisoku.com/wp-content/uploads/2015/01/wpid-150106100415.jpg

La_Pier

co się stało z jej nosem?!

into_the_moonlight

Nie bardzo orientuję się w temacie. Wcześniej nie zwracałem szczególnej uwagi na kształt jej nosa. Ciekawe czy w "Kokuhaku" był już taki czy wydarzył się incydent...

Podoba mi się, że przez nos wygląda inaczej :) Nie przypomina tych wszystkich nudnych, perfekcyjnych i słodkich dziewczyn. A przynajmniej mniej, choć słodka była i to bardzo. Teraz wydoroślała i uważam, że dobrze jej z długimi włosami :) I cały czas jest ładna.

La_Pier

cóż, zapewne masz rację :D choć ja tam ją wolałamz a czasó "kokuhaku" xD

into_the_moonlight

A to dlaczego? :) Na pewno była wtedy znacznie bardziej kawaii :D

Teraz czekam aż coś się wydarzy i zagra u Koreedy lub Takashiego Miike. Dobrze, że Nakashima o niej nie zapomniał. W "The world of Kanako" miała dobre momenty.

La_Pier

Taaak, bo słodka była :D

Może zobaczyę "The wordld of Kanako" to film? :D

into_the_moonlight

I wciąż jest - takich dziewczyn nie ma w Polsce.

Tak, dokładnie, to film, który gorąco Ci polecam :) Zakręcony noir przy którym Tarantino może spalić się ze wstydu. Ai na drugim planie, ale jej rola jest dynamiczna i interesująca. W jednej ze scen wpada w totalny szał. Nigdy wcześniej nie widziałem jej takiej, wściekłej :))) Nasadziła kopów ile wlezie :D

La_Pier

Wow, wściekła Ai musi być świetna!

into_the_moonlight

Daje radę!

La_Pier

No na pewno!