Ai HashimotoI

7,2
157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ai Hashimoto

Trzeba to śmiało powiedzieć. Wygląda niczym lalka, ale o dziwo nie sprawia wrażenia nudnej i sztucznej. Szkoda tylko, że nieletnia. W niezbyt wyrafinowanej tandecie, "Kokuhaku", od razu wydała mi się najfajniejszą postacią - choć również jak i pozostałe - nie do końca szczerą wobec innych.

into_the_moonlight

Cieszę się, że nie otrzymała głównej roli w tym filmie, bo gdyby tak się stało, to nie miałaby do zagrania tej sceny wściekłości. A tak pokazała, że potrafi ukazać bardziej intensywne emocje i nie musi być w kółko obsadzana w rolach grzecznych uczennic :)

La_Pier

cieszę się że jak wezmę się za ten film, to będę mogła w końcu zobaczyć ją w roli niegrzecznej dziewczynki :P

into_the_moonlight

Jest uczennicą, ale nie da sobie w kaszę dmuchać. Kiedy trzeba, kopie i wali po łbie :D

La_Pier

no to się dobrze zapowiada :D

into_the_moonlight

Październik 2014, księżniczka z okresu Sengoku. I te nieco smutne oczy...

http://c8.alamy.com/comp/E9P39R/ai-hashimoto-october-30-2014-tokyo-japan-actress -ai-hashimoto-attends-E9P39R.jpg

Mogłaby z powodzeniem zagrać japońską księżniczkę w filmie z gatunku jidai-geki :)

La_Pier

oooo ładnie, a co to jidai- geki?

into_the_moonlight

No właśnie są to japońskie filmy historyczne toczące się w dawnych czasach. Z Ai byłaby piękna filmowa księżniczka :)

La_Pier

oj byłabym zacna!

Dealric

Keiko akurat nie jest mój typu urody mam oduczcie że jest jednak trochę za wulgarna, z taki słodkich lali to polecam ci Suzu Hirose - Jednak zdecydowanie lepiej jej w krótszej fryzurze :)

La_Pier

Skad wiesz ? Znasz jej wnetrze?

Szybszy

Nie znam. Ale w tej chwili nie ma bardziej "zepsutej" młodej japońskiej aktorki od Nany Komatsu. Jest jej wszędzie pełno, a jej twarz niemal zawsze sygnalizuje jakże teraz modną wewnętrzną pustkę. Na jej tle Hashimoto wypada normalnie. Być może obie są normalne i poukładane, a być może obie są zepsute i wulgarne do szpiku kości. Nie wiem, nie są moimi przyjaciółkami. Moje wrażenie opiera się jedynie na ich wizerunku publicznym do którego mam dostęp. W każdym razie moda na Hashimoto być może przemija - to Komatsu gra u Scorsese.

La_Pier

Nany to zupełnie inny typ urody od Ai zdecydowanie bardziej ostrzejszy, natomiast czy zepsutej trudno mi powiedzieć bo jednak trudno oceniając charakter aktorki po jej rolach bardziej uważam że po prostu nadszedł w Japonii czas na nowe gwiazdy ale to naturalne w tej branży.