Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 609 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

Jak ona mogła się nie znaleść wśród 100 najpiękniejszych twarzy
2008 roku ? Przecież powinna być w czołówce.

http://tccandler.com/columns/100_most_beautiful_women.htm

Kaya1456

Już myślałam, że chciałaś powiedzieć, że to w ogóle skandal, żeby ona znalazła się wśród tych stu kobiet :/ Zgadzam się, miejsce w czołówce by się jej należało :)

bolly_fanka

Poprzedni wpis bolly fanki to mój, tylko z konta koleżanki. Źle przeczytałam jednak. Myślałam, że ona jest w tej 100, a jej w ogóle nie ma-to jest skandal. Jak przeglądałam ta listę kobiet, to się przeraziłam. Przecież Aishwarya jest 100 razy piękniejsza od co niektórych aktorek czy piosenkarek, które się tam znalazły...

Madleen

Zgadzam się. Ash, z makijażem czy bez, jest piękna. Zazdroszczę jej urody. :) to okropne że nie znalazła się na tej liście. Porównajcie sobie ją np. z taką Evą Green. Osobiście nic do niej nie mam, jest ładna, ale nie ładniejsza od Ash. To tylko moje zdanie. Jeśli uraziłam fanów Evy to przepraszam.

sunehri17

w ogole ta lista jest jakas dziwna.. a Jessica Alba chyba tam tez nie jest wymieniona :):)

malgorzatka19

Ja mam tylko jedno pytanie. Co tam robią niektóre panie. Z powagą mówię, że Ash, Kajol, Deepika, a nawet Rani mogłyby się znaleźć na taj liście. A największe zaskoczenie, że Alicja na niej jest.

użytkownik usunięty
Karolina_24

A to wogóle szok, jak dla mnie Ash, Deepika, Kajol i Madhu jak ulał na pierwsze miejsca:/ ale jak kretony w tej komisji to, co poradzimy?