Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Krishnaraj Rai

8,0
2 609 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aishwarya Rai Bachchan

Niech się szybko zestarzeje, żeby ją nie obsadzali w rolach głównych. Zepsuła już tyle filmów. Niestety jej niezaprzeczalna uroda nie rekompensuje braku umiejętności aktorskich.
Wczoraj skusiłam się na "Dumę i uprzedzenie". To był czwarty mój film z nią. Za więcej dziękuję.

turdussa

Chyba źle trafiasz, Duma i Uprzedzenie z nia jest rzeczywiście straszna.

W kinie Bollywood trzeba się pogodzić z tym, że obsadzają miss świata, modelki albo po prostu dziewczyny z jasną skórą. Aishwarya jest o tyle dobra, że naprawdę świetnie tańczy i jest piękna. Gorzej już z Sushmitą Sen i Priyanką..

Spróbuj "Umrao Jaan". Moim zdaniem popisała się tam :)

harajuku_girl

Dam jej jeszcze szansę i obejrzę "Umrao Jaan" :) Dzięki za podpowiedź.

turdussa

Nie musi się szybko starzeć żeby nie grać w filmach ;)
Turdusso może widziałaś jej starsze filmy i to dlatego. Osobiście uważam, że Aishwarya nie miała za dobrych początków, ale ostatnio bardzo się poprawiła i jest bardzo dobrą aktorką. Tak jak napisała Harajauku_girl, Aishwarya jest piękna, była Miss World, świetnie tańczy, a dodatkowo jest ikoną kultury - to wszystko razem owocuje częstym angażowaniem jej w produkcje filmowe. Bollywood słynie z tego, że nie bierze bardzo dobrych aktorów tylko bardzo dobrze wyglądających ( chcieli zaangażować Nataszę Urbańską i Shakirę, a one przecież z aktorstwem nie mają wiele wspólnego ;) )
Nie przepadałam za grą aktorską Priyanki, bo według mnie też oprócz świetnej figury i pięknej buzi nic nowego nie wnosiła. Teraz zobaczyłam parę jej nowych filmów i uznałam, że zbyt pochopnie ją oceniłam. Dziewczyna się wyrobiła i tak samo jest z Aishwaryą.

Jeżeli mogę Ci coś polecić to zobacz sobie "Provoked", "Jodhaa Akbar", "Umrao Jaan", "Dhoom 2", "Guzaarish" lub "Guru" czy "Ravaan"/"Ravaanan".

Pozdrawiam ;)

Lucjana

Raavanan! Koniecznie. A polecam właśnie w tamilskim bo Abhishek w wersji hindi jest beznadziejny w porównaniu z Chiyaan Vikram'em. Taki dziki, umięśniony no i wspaniale wcielił się w postać. Niemożliwy film, polecam.

Lucjana

urbańska,shakira pewnie się same pchały do grania w bollywood ...
na facebooku widzialam nawet Pamelę Anderson w sari ...koło Salmana Khana .
terez jest modne granie w bolly ,to największa wytfurnia filmowa na świecie ,więc nic dziwnego że każdy chce zagrać ,nawet mało utalentowana osoba .
Co do ASH to właśnie w czasach kiedy była młoda lepiej wyglądała ,bardziej naturalniej...teraz wygląda gorzej .
Teraz ash jest bardziej " zachodnia",jednak ja jestem bardziej za tradycją...

harajuku_girl

Myślę, że jest dobrą aktorką, ale nie ma szans aby wyjść po za schemat. Proponuję obejrzenie "Miłosne kłamstwa" - Raincoat, gdzie przez większość filmu gra praktycznie siedząc na kanapie i bez swego cudownego makijażu. W Raavananie też jest niezła.
A poza tym - czyż nie jest przyjemnie patrzeć jak tańczy? A jak się zestarzeje, to...:-(

phero

Owszem, jest bardzo przyjemnie, ale ostatnio strasznie przytyła... :(

turdussa

wcale taka ladna nie jest

ambershine

Aishwarya jest świetną tancerką i tak jak mówi Phero, przyjemnie się patrzy na jej taniec.
Harajuku_girl Ash może i przytyła, ale też zbliża się do 40-stki, więc wiadomo, że nie będzie wyglądała jak w wieku 25-ciu ;)
Według mnie wygląda lepiej z pełną buzią niż taką bardzo szczupłą. Dla porównania :
http://www.aishwarya-spice.com/gallery/albums/images/movies/taal/stills/taal003. jpg
i
http://www.aishwarya-spice.com/gallery/albums/images/movies/endhirantherobot/sti lls/stillendhiran%2Crobot202.jpg
http://www.aishwarya-spice.com/gallery/albums/images/movies/endhirantherobot/sti lls/stillendhiran%2Crobot206.jpg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

To zostało powiedziane ŻARTEM.

Dzizys.