W życiu bym mu nie dał 62 lat! Co najwyżej 40 parę... Nieźle się facet trzyma... xD
Alan ma 60 na karku i na nią dobrze wygląda. Żadnych rewelacji, jest nadal przystojny, ale nie zakładajmy, że tak jak kiedyś. Każdy w koncu musi miec troche zmarszczek, i jak u Alana trochę brzucha ;-)
A jakby to Szeryf Ci ją wbił, ale oczywiście najpierw zrobił co tam chcesz to ta perspektywa już jakby mniej przerażająca, prawda?
Od dziś też tak będę myśleć przechodząc przez ulice.. a jakby mnie Alan miał zabić to wolała bym żeby zrobił to szybko i jak najmniej boleśnie
A tak przy okazji...
dodałam przed chwilą newsa, zapraszam Alanholiczki:
http://www.alan-rickman.klub.mylog.pl
Sun jeśli miał by mi wbijać łyżkę do serca to nie zresztą chyba bym zemdlała z bólu i dłużej bym z nim nie była więc wole szybciej i bezboleśnie..
Kaliope niestety nie mogę wejść na zdjęcia Nobel Son ( mam nadzieje,że coś z tym zrobisz), co do zdjęć z Bottle Shock to już je widziała za to zwiastun z HP jest świetny ( aż chce mi sie przeczytać jeszcze raz ta książkę)
Załamałam się informacją o Bottle Shock no cóż nadal mam nadzieje, ze jednak będzie w polskich kinach.
bo mam taki problem od pewnego czasu próbuje się dowiedzieć jak chociaż trochę pozbyć się pikseli z mniejszego zdjęcia które zostało powiększone i nie wiem jakiego filtra użyć ??
Sun moja siostra lubi bawić sie tym programem zaraz ja o to spytam.. Dla Ciebie wszystko może będziesz mi za to wdzięczna do końca życia...?:P
Pytałam się jej ( siostry) i stwierdziła, ze tego programu jeszcze bardzo dobrze nie opanowała ( pomyliło mi się z innym) ale powiedziała, ze zobaczy i jak się jej uda to dam Ci znać...;)
Do tematu: dla mnie Alan wygląda na swój wiek... Jeszcze kilka lat temu tak bardzo nie było po nim widać procesu starzenia się. Mimo wszystko uważam, że nadal dobrze się trzyma. Każdy się starzeje, piękniej czy brzydziej, ale to niestety nieuniknione. Cieszy mnie, że nasz ulubieniec nie próbuje się na siłę odmłodzić jak to się często zdarza w wielkim świecie ;)