Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

W życiu bym mu nie dał 62 lat! Co najwyżej 40 parę... Nieźle się facet trzyma... xD

meAlancholic

Alan ma 60 na karku i na nią dobrze wygląda. Żadnych rewelacji, jest nadal przystojny, ale nie zakładajmy, że tak jak kiedyś. Każdy w koncu musi miec troche zmarszczek, i jak u Alana trochę brzucha ;-)

kwiat

jeśli jesteś na tyle inteligenta żeby użyć do samobójstwa łyżeczki to już nic na to nie poradzę

sunshine_7

no myślałam ze ty jesteś do tego aktu chętna ... ja chyba nie umiała bym tego zrobić

kwiat

A jakby to Szeryf Ci ją wbił, ale oczywiście najpierw zrobił co tam chcesz to ta perspektywa już jakby mniej przerażająca, prawda?

meAlancholic

A_g mało prawdopodobne

sunshine_7

No może trochę lepiej AH ale fakt, że musiał by mnie zabić jest trochę dołujący

kwiat

"Kiedyś i tak umrę" mówi moja babcia przechodząc przez ulicę pełną samochodów.

meAlancholic

Od dziś też tak będę myśleć przechodząc przez ulice.. a jakby mnie Alan miał zabić to wolała bym żeby zrobił to szybko i jak najmniej boleśnie

kwiat

no coś ty nie chciałabyś dla niego pocierpieć tylko żeby dłużej z nim pobyć ??

kacperpiotrkow2

A tak przy okazji...
dodałam przed chwilą newsa, zapraszam Alanholiczki:
http://www.alan-rickman.klub.mylog.pl

Kaliope

Sun jeśli miał by mi wbijać łyżkę do serca to nie zresztą chyba bym zemdlała z bólu i dłużej bym z nim nie była więc wole szybciej i bezboleśnie..

kwiat

Kaliope niestety nie mogę wejść na zdjęcia Nobel Son ( mam nadzieje,że coś z tym zrobisz), co do zdjęć z Bottle Shock to już je widziała za to zwiastun z HP jest świetny ( aż chce mi sie przeczytać jeszcze raz ta książkę)

kwiat

Załamałam się informacją o Bottle Shock no cóż nadal mam nadzieje, ze jednak będzie w polskich kinach.

kwiat

to już jak wolisz

sunshine_7

Sun ty zapewne wolała byś umierać w męczarniach ważne że dłużej z Alanem..:P

kwiat

wolałabym nie umierać w cale

sunshine_7

Sun nawet ciebie to kiedyś dopadnie choć myślę, że Śmierć będzie cię jak najdłużej unikać

kwiat

wiem że kiedyś umrę jak zreszta każdy bo kto się urodził musi kiedyś umrzeć

sunshine_7

Tak, życie to śmiertelna choroba:P

meAlancholic

To już nie zastanawiamy się nad końcem naszej egzystencji?

meAlancholic

Kolejna złota myśl twojej babci? :D

kwiat

Nie, to z jakiegoś filmu:P

meAlancholic

miała któraś z was do czynienia z photoshopem może ??

sunshine_7

Tak:P

meAlancholic

bo mam taki problem od pewnego czasu próbuje się dowiedzieć jak chociaż trochę pozbyć się pikseli z mniejszego zdjęcia które zostało powiększone i nie wiem jakiego filtra użyć ??

sunshine_7

dobra nieważne może kiedyś ktoś mi pokaże

sunshine_7

Sun moja siostra lubi bawić sie tym programem zaraz ja o to spytam.. Dla Ciebie wszystko może będziesz mi za to wdzięczna do końca życia...?:P

kwiat

dobrze wiesz że nie udźwignę takiego krzyża kwiat

sunshine_7

Pytałam się jej ( siostry) i stwierdziła, ze tego programu jeszcze bardzo dobrze nie opanowała ( pomyliło mi się z innym) ale powiedziała, ze zobaczy i jak się jej uda to dam Ci znać...;)

kwiat

zatem kwiat będę ciągnęła cię za język jakby co

użytkownik usunięty
sunshine_7

Do tematu: dla mnie Alan wygląda na swój wiek... Jeszcze kilka lat temu tak bardzo nie było po nim widać procesu starzenia się. Mimo wszystko uważam, że nadal dobrze się trzyma. Każdy się starzeje, piękniej czy brzydziej, ale to niestety nieuniknione. Cieszy mnie, że nasz ulubieniec nie próbuje się na siłę odmłodzić jak to się często zdarza w wielkim świecie ;)

Wyglada na swoj wiek naszczescie nie probuje zadnej magii co do wygladu, wrecz przeciwnie ma to gdzies i bardzo dobrze.