Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 508 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

A może wybierzemy się do kina na premierę Sweeney Todd?? Co Wy na to??

Narcyzia_2

jak dla mnie bomba, jest tylko jeden problem - do którego konkretnie kina?:) bo chciałam zauważyć, że jesteśmy zdeczka jakby rozsiane po kraju...
chyba, że mamy się wybrać każda oddzielnie, wtedy jest to całkiem wykonalne:)

Kasiatko

TAAAK! Jestem jak najbardziej za i proponuję wpsólny seans dla ludzi z poszczególnych miast. Jako że ja z Warszawy, to czekam na plany do którego kina wybierają się warszawiacy :) Takie wspólne seanse to super pomysł jeśli ma się wspólny obiekt westchnień! ;) Tylko błagam, nie każcie mi zatykać ust na widok... ALANA!

Jenny_10

Warszawa górą! (wprawdzie mieszkam pod Warszawą, ale daleko nie mam).

ale w sumie chyba jeszcze nie ma sensu się konkretnie umawiać, bo nie wiadomo (przynajmniej ja nie wiem) kiedy będzie polska premiera...

ale jeśli chodzi o Warszawę, sugeruję Atlantic, jakieś Cinema City (Arkadia?) albo Silver Screen na Puławskiej.

Kasiatko

Silver Screen na Puławskiej!!! jestem jak najbardziej ZA! To teraz czekamy na innych warszawiaków :)

Kasiatko

Ja też moge do wawy:)) Ja prponuje Cinem City w Promce. Tam jest najlepiej przynajmniej jak dla mnie. To może ja już będzie bliżej grudnia to damy sobie nr komy to będziemy mogły sie porozymiewać?? Bużka dla wszystkich :*

Kasiatko

Ok, przeglądnęłam wątek i udało mi się wytropić osoby z Warszawy, więc pozwolę sobię zrobić taką małą listę warszawianek:
- kejt
- Narcyzia
- Rita
- Jenny - czyli ja
odzywała się jeszcze w tej sprawie 2night2morrow, ale zdaje się nie możesz?

Mówiłyśmy wczesniej z kejt, że fajnie by było iść do Silver Screena na Puławskiej. Jeśli jednak ktoś wolałby bliżej centrum, proponuję Multikino w Złotych Tarasach. (W takim wypadku po filmie mogłybyśmy jeszcze się razem przejść, albo usiąść na kawę, pogadać. Ale takie rzeczy, myślę, wyjdą w praniu.) Wydaje mi się, że nie ma sensu dyskutować tutaj, w ALANowym wątku, przeniosę rozmowę na priva :) Odezwę się do każdej z Was i razem coś wykombinujemy. Bardzo chciałabym poznać inne Alanowe fanki, mam nadzieję, że tak samo zwariowane na Jego punkcie, jak ja ;)

No i pozdrawiam wszystkie fanki z innych okolic, mam nadzieję że też się jakoś zgadacie co do kina :)

Jenny

Narcyzia_2

dobry pomysł
tylko pytanie gdzie
może lepiej napiszmy, która jest z jakiego miasta
ja mieszkam w Pile, ale równie dobrze mogłabym spotkać się w Poznaniu, bo dość często jeżdżę tam do kina

Pijana_powietrzem

Ja jestem z Krakowa :D moze ktoś jeszcze? :P

Narcyzia_2

agusia370: Ja też z Krakowa:), kto jeszcze?

Charlize

Moi aussi ;) co prawda ze Śląska, ale w Krk studiuję;)

Narcyzia_2

buuu
wiedziałam, że z moich okolic nikogo nie będzie:P
wszyscy zawsze są z Wa-wy, albo z Krakowa:P
lajf is brutal

Pijana_powietrzem

Hm, ja jestem z Włocławka, co prawda, ale już niedługo zaczynam studia w Poznaniu, więc tam możemy się spotkać na "Sweeney Todd" :)

aficionada

noo, w końcu pojawiła się jakaś osoba związana z Poznaniem
a co do spotkania, to bardzo chętnie:)
pozostaje tylko czekać na polską premierę

Pijana_powietrzem

No nic innego nie zostaje... Ale to niestety może jeszcze potrwać. A w wolnym czasie, jeśli chcesz możesz odezwać się na mojego maila: dziewczynkait@tlen.pl :) Pozdrowienia dla wszystkich Alanholiczek (kiedyś trafiłam na to określenie i nie da się ukryć, że wiernie oddaje nasze względem niego uczucia...) :D

aficionada

tak, tak, Alanholiczki to bardzo dobre określenie:)
a z maila na pewno skorzystam:)

Narcyzia_2

Ja jestem z Rzeszowa.
Mze ktoś tu jest z okolic Rzeszowa?
Szczerze wątpię, ale może jednak?
:)

Kaliope

aktor bardziej tetralny, pamietam go z roli rasputina, ale najlepszy byl w szklanej pulapce - bardzo lubie jego humor!

ajka127

Ja też moge do wawy:)) Ja prponuje Cinem City w Promce. Tam jest najlepiej przynajmniej jak dla mnie. To może ja już będzie bliżej grudnia to damy sobie nr komy to będziemy mogły sie porozymiewać?? Bużka dla wszystkich :*

Narcyzia_2

Aj jak ja Wam zazdroszcze :

Caireann

Gal? A z kąd Galais dokładnie pochodzi?
kurczę.. Sarah. nie jesteś jedyna.. :/
z okolic Rzeszowa też nikogo nie ma...
a cała reszta sobie ogladnie w stolycy a ja mam do stolycy cztery godziny droooogi!
buu...
:(

Kaliope

ja do stolicy mam 6 godzin...

Narcyzia_2

super pomysł tylko ze tu ni ma nikogo z 3miasta wiec i tak nic z tego ale znam Alanholiczki z mojego miasta wiec mozliwe ze cos sie zrobi :d:D

Narcyzia_2

ku przypomnieniu.

polska premiera się zbliża, a plany "wspólnego" wyjścia do kina jakoś ucichły...? dlaczego, ja się was pytam, moje drogie?

Kasiatko

Buu..
Ja nie mam możliwości..
No kto jest z Rzeszowa?
Nikt zapewne.

Kaliope

Warszawskie fanki jak widać są najliczniejsze,
Dołączam się do was dziewczyny.

Narcyzia_2

Hmm... Z miłą chęcią wybrałabym się do Warszawy, w końcu z Łodzi nie jest tak daleko. Poza tym to będzie końcówka moich ferii, więc można to uznać za bardzo sprzyjającą okoliczność. Jest jednak problem - Moniś spotka Kasia i inne alanomaniaczki i przerodzi się to w bardzo długą wizytę w stolicy:) No i jest jeszcze jeden mały szczegół - kategoryczny zakaz mamy na jakikolwiek wyjazdy ("Maturę masz dziecko! Opamiętaj się!"). Szkoda...

użytkownik usunięty
2night

Kaliope,ja jestem z Dębicy a to jakieś 50km od Rzeszowa,ale i tak bym tam pojechała;)a już się bałam że nie będzie nikogo nlisko mnie,to co idziemy razem ???

O jak fajnie :)
Jesteś z Dębicy!
A ja już się bałam, że sama jestem, to cudnie. Pytanie tlyko ile masz lat? Bo jak film będzie od 18 a ja mam jeszcze 15 niecałe więc... nie wiem jak to będzie. Ale jakby co to ja jestem za ;)

użytkownik usunięty
Kaliope

ja w marcu skończe 14 ale nie patrzmy na ograniczenia wiekowe bo to nas i tak nie powstrzyma od odlądznięcia Sweeney'a ;)a do jakiego kina???? ja chyba pójde do heliosa, i jeszcze jedno mam zamiar iść jeszcze z moimi kuzynkami (fanki Johnnego Deppa, ale Alana też lubią;)to poszłybyśmy w czwórke co Ty na to ????

Tak, myślałam własnie o Heliosie. Tlyko teraz znów pytanie ile lat mają Twoje kuzynki (bo ktoś nam musi bielty kupić, ale może uda mi się swojego kochanego tatusia zatrudnić do tego ^^).
PO wtóre nie wiem cyz mi rodzice pozwolą ale jak nie będą wiedzieli o czym jest ten film zbytnio to myślę, że mi pozwolą ;)
no i czy nam bilety sprzedadzą albo przy wejściu na salę wpuszczą- co mnie nurtuje najbardziej..
Dobrze by było gdybyśmy się skontaktowały przez gg. masz gg?
moje: 7777207

użytkownik usunięty
Kaliope

no przykro mi ale nie mam;(mam nadzije że mi raczej rodzice pozwolą a moje kuzynki mają niecaLe 15 i 16 lat,ale z kupnem biletów myśle że nie będzie problemu bo jak pojedziemy to mój wujek to zrobi,moja poczta(TYLKO do Kaliope) monia.j2@vp.pl

2night

Ja też jestem z Łodzi, to może Silverscreen? :D

OnlyMe

To co warszawianki idziemy do tego kina czy nie? o wpuszczenie nie ma co sie martwic dasz 5 zl wiecej i cie wpuszcza nawet na film od 20 latek:P to jak do ktorego kina sie wybieramy??

Nimfadorka_2

oczywiście, że idziemy!

co do kina, padały propozycje udania się do Silver Screenu na Puławskiej, Multikina w Złotych Tarasach... czas najwyższy się zdecydować.

Kasiatko

To ja sie z Monia skontaktuje. Wygląda na to, że będzie nas sporo. Od warszawiaków gorsze nie będziemy. Kuzynki i znajomi wchodzą w grę ;)

Kaliope

Warszawianek bedzie wiecej :P Do Złotych Tarasów mówisz Kejt... hmmm... chyba może być... no dobra jak cos to moje gg 144354. piszcie jak cos. pozdro:*

Nimfadorka_2

POZNANIACY! a co z nami?:P
piszcie u mnie w komentarzach, moze cos tez zorganizujemy;d

kamilakamila

Kaliope ja też jestem z Rzeszowa!!!!! Idzi jeszcze ktoś na premierę do Heliosa na Powstańców Warszawy??????

Karola

O. :) Jak miło. W końcu ktoś z Rzeszowa? Przypuszczam, że jesteś bardziej Deppoholiczką niż Alanholiczką :)
No to grupa się powiększa :)
Monia, ja i teraz jeszcze kolejna osoba. Mam nadzieję, że się dogadamy co do wyjścia, choć moje wciąż stoi dziwnie pod znakiem zapytania, ale mam nadzieję, ze pójdę ;)

Kaliope

Deppomanka nałogowa :D:D:D:D:D
ale Alana tez bardzo lubię :D:D:D:D A co do Sweeneya idę na 100%

Karola

ja też jestem z Rzeszowa :D mogę się przyłączyc? Johhny i Alan to moi ulubieni aktorzy. poza tym moi znajomi chyba nie wiedzą kto to w ogóle jest Tim Burton, smutne, nie?

kachaaa

Smutne smutne, moi nie wiedzieli kto to Alan, Tim ani Helena.
teraz juz wiedza o Alanie bardzo duzo ( :D ) ale co do naszej uroczej parki to dalej nie jestem pewna.
Dżonego znają, bo siara nie znać, nie ;/ ?

Jest moze ktos z dolnego slaska? najlepiej tego najdolniejszego?

Caireann

no tak. a co do reszty ich powoli uświadamiam. już nie długo będą mieli mnie na tyle dosyc, że pójdą ze mna na film dla świętego spokoju :D sasasasasasa

Narcyzia_2

No a co z Krakuskami? ;P halo, halo ;)
Pozdrawiam.

Narcyzia_2

Jak ja się cieszę, że jednak nie jestem jedyna z Rzeszowa :)
oczywiście, że możecie się przyłączyć :)
Mam tylko nadzieję, że nie jesteście jakimiś zboczeńcami internetowymi, bo zaczynam się obawiać, jak przyjdę tam sama ^^. WYbaczcie. Panikara ze mnie ^^
MOże jeszcze ktoś ze mną będzie. Zbiera nam się spora grupka.
Jenda Deppomaniaczka ma 20 lat, prawda?
A druga kochana? :) można wiedzieć?

Kaliope

prawie 16. Ale chyba jakoś uda się wkręcić. Mnie nie musisz się bać :P jestem całkowicie normalna, przysięgam. Większym problemem jest to, że filmu w Rzeszowie może w ogóle nie być!! na rzeszowskim heliosnet.pl w Najbliższych Zapowiedziach nie ma jeszcze Sweeney'a (a są już filmy z marca!) a w takim np Wrocławiu, Olsztynie są. Napisałam do Heliosa maila, trzeba poczekać co odpiszą. buuuu, a jeśli nie będzie? :(

kachaaa

Ach no racja. O tym to ja nie pomyślałam..
W naszym Rzeszowie-wsiowie może tego faktycznie nie być.
najwyżej trzeba być gotowym na ewentualność kupienia płyty i oglądnięcia filmu w domowym zaciszu..
JA trzymam kciuki żeby było w naszym kinie.

Kaliope

Weźcie nawet nie gadajcie takich bzdur!!!!!!!!!!!!! musi być!!!!!!!!!!!!! a jak nie to zdzieram z neta i oglądam w domu :D:D:D:D

Karola

dostałam odpowiedź na mojego maila: "Oficjalna premiera w Polsce zaplanowana jest na 22 lutego, ponieważ to dość odległy termin bardzo proszę pytać za około tydzień." więc dziewczyny, nie traćcie nadzei :)

użytkownik usunięty
kachaaa

Niewiem jak wy dziewczyny, ale ja uwielbiam jego głos.. jest strasznie seksowny..