Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Proszę bardzo, ustąpie Carycy, bo ja w tej chwili nie mam zielonego pojecia jaki dac cytat. 0 pomysłów, puste myśli a na dodatek geografia;P
ale nie dam głowy że nie było..."Deliberate deceit will not be tolerated". Z jednego z najukochańczych;)
Sprawdziłam- teraz jestem już pewna- to jest z Mesmera, więc dodam swoje:
"Would you like to dance?"
zgadzam się. Wydaje mi się, że An Awfully Big Adventure
i znowu zastój ( hee, tak to sie pisze? )
No nieważne,
pozdrawiam wszystkich, którzy oglądali Closet land na YT ;))
Ten cytat już był (QDU). Poza tym niepisane zasady tej zabawy wymagają potwierdzenia odgadniętego cytatu.
pozdrawiam
Jane, możesz dodać cytat, odstępuję ci go. Poza tym, powinnyśmy poczekać na potwierdzenie, jak to ktoś już tu napisał.
Mały zastój zrobił się tu, więc może ja dam cytat…
” a man infatuate with love”
chyba, że vampire doda jeszcze swój, to ten oczywiście będzie nieważny…
ojej przepraszam nie dostałam zawiadomienia o odpowiedzi więc nie wiedziałam, ze potwierdzono. Już daje cytat.
"To nie całkiem tak. Musisz najpierw zdjać majtki, chyba, ze ja mam Ci je zdjąć?"
Nie jestem pewna dokładności cytatu slowo w słowo, ale to tak mniej wiecej było. Pozdrawiam:*
My beloved film! 'An Awfully Big Adventure' of course!
I dodam swój: (to z wyciętej sceny, ale jestem pewna, że dość znana)
AR:Goodbye (imię), don't let the bed bugs bye!
X: Did you put bed bugs into my bed?!
Uwielbiam tą scenę... :*
AR: It’s an expression, Linda ;D
To oczywiście „Snow Cake” :)
Bardzo zabawna scena, świetny dialog i dwóch wspaniałych aktorów :D –do takiej sceny można wracać wielokrotnie…
To teraz „odświeżę” wcześniejszy cytat :)
” a man infatuate with love”