Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Hej, chyba wiem... strzelam, w tym filmie jest aktorem i gra Kapitana Haka. Wydaje mi się, że to wtedy wypowiada te słowa. A film ten to: Nieprawdopodobna historia (Awfully Big Adventure, An)
Film, z którego sceny masz avartara (tak ładnie się na koniec uśmiechnął...);)) Dokładniej Judas Kiss, mylę się?:)
Mam!! "A diamond in a cradle of silk." Nie byłabym sobą, jeśli nie dodałabym, że to piękne słowa, a Alan w tym filmie (jeden z najbardziej ulubionych) wyglądał tak cudownie, zabójczo i bosko że brak mi tchu:))
Jak tak zabójczo i cudownie wyglądał, ponadto czarował wyjątkowo to może być tylko "Mesmer" ^^ Czyż nie? ;D
Btw, nowy nick zauważyłam od razu. Ciekawe imię i jego znaczenie... :) Czyżby jakaś fascynacja Irlandią , czy ogólnie Celtami? ;)
O Jezu Chryste Deirdree jeszcze napisze ale to?! :D
Ostatnio ( chyba nawet w St Patrick's Day )chcialam sobie zmienic nazwe, na typowo irlandzka, ale wylecialo mi z glowy haha.
Joaśko Kaśko almost Julko przeczytałaś mój komentarz pod Twoim pięknym wywodem :D ?
Z pisaniem nowego nicku rzeczywiście mogą być problemy... ;D Ale w tym cały urok języków celtyckich ^^ Czyż nie " Radiance of the sun"? :)))
A jakie imię zamierzałaś przybrać z okazji tego święta, maj dir Sarah? ;) Jakieś równie oryginalne? Pochwal się! :D
No tak! Ta nasza skleroza to rzeczywiście straszna rzecz ,jak wiemy... Prawda Kaliope - chyba się ze mną zgodzisz? :D
Oczywiście, że czytałam Twój komentarz, jakże mogłabym nie przeczytać!? ;D Chociaż ktoś czytał mój wywód, a czy piękny to już nie wiem... ;P
Taaak...radiance of the sun...w sensie promienie słoneczne, blask Słońca, chyba dobra interpretacja:)
O matko! Ja to jestem nieraz bystra jak nie przymierzają woda w klozecie;p Teraz zabłysnę swą inteligencją: cały czas myślałam nad Twoim 1. zdaniem Midnight i nie mogłam go pojąć w kontekście do mnie, dopiero po komencie Deirdree, no dobra i tak nie wiadomo o co mi bige jak zwykle...chwilowe zaćmienie umysłu;p Prostsze jest (tylko...jak to się pisze...zangliz...tzn po angielsku!) Evgren, o:) Ojś pisz Sandora i już;)
Tak, tak, tak! Cuuuudoooownie;)<rozmarzona>
No, no, ale zgadłaś, gratulacje:)
thx, ostatnio coraz większa fascynacja:) To imie mi się niesamowicie spodobało i ma takie piękne znaczenie...to wszystko, ta fascynacja przez pewnego Irlandczyka (no jak mam być dosłowna to pół-krwi Irlandczyka);)
No i wszystko jasne!!! ;D Jeśli to fascynacja TYM właśnie Irlandczykiem, doprowadziła Cię do tego imienia, to wcale się nie dziwię. Nic, a nic! :D Nasz - że się tak wyrażę - Półkrwi Książę jest wart tej fascynacji w pełni ... ;)
Btw, w języku irlandzkim i innych celtyckich imiona mają przepiękne znaczenia ^^ Przeważnie, choć nie zawsze. Zdarzają się też wyjątki... ;D
Tak! Ale to pięknie powiedziałaś, idealnie pasuje bynajmniej do tego stwierdzenia, Książę Półkrwi, ah...:)
Napiszę jeszcze o zdjęciu w avatarze Aoibhegréine, które wyjątkowo mi się podoba. :) Młody Alan o zadziornym i zuchwałym spojrzeniu wprost powala na kolana.... I ta dzikość... Arrrr!!! ;)
Muszę tu dodać (znów robiąc mały offtop),że kiedyś w "Chirurgach" jedna z pacjentek (jakaś podstarzała diva) wypowiedziała mniej więcej coś takiego, że kocha Irlandczyków za ten błysk w oku i za ich zuchwałość. ACH! ;) Myślę, że ten charakterystyczny rys natury irlandzkiej właśnie się u Alana na tym zdjęciu ujawnił...^^
Taka metamorfoza wiosenna:) Nie lubię rutyny, na pulpicie też mam tapete inną mniej więcej co tydzień (no, wiadomo z kim;))
Apropos zdjęcia...to moje, no jedno z ulubionych jego zdjęć:) Wyszedł na nim według mnie niesamowicie, taki...mmmmmrrrrrrrrrnnniiiiiiaaaammm...(przepraszam poniosło mnie;))no i chciałam żeby pasowało do nicku;P
Irlandyczy mają niesamowity temperament, właśnie to coś, ten błysk w oku. No a wybitnie jeden odznacza się tymi cechami;)
btw nuuudne święta w tym roku;/
kurcze, jeszcze na dodatek musze iść;/ dobrej nocy, słodkich snów o tematyce Alan'owej. Do...jutra?;)
Jak już się tak ładnie zaczęło to zrobię kolejnego offtopa;P
Mianowicie coś czuję, że niedługo nastąpi epidemia (jak jeszcze ie nastąpiła) na irlandzkie metamorfozy;) Nawiązuje do Sarah (m.in. jak i do mnie;P), piękne imie (kochana osoba, droga, ta?) i co najważniejsze łatwiej napisać niż moje;P
I jeszcze jedno spostrzeżenie (chociaż i tak Ameryki nie odkryłam) zawsze (może prawie zawsze) jak ktoś ma (czyt. my) bzika na punkcie Alana to się i Hju czepi (już 3 osobniczki, wiem na pewno) i lubi metalu posłuchać (również znane mi 3);P
Offtopów nigdy za wiele :D
Ach ja celtyk uwielbiam od zawsze zarowno imiona, mowe, kulture jak i muzyke, a przez Deirdree, a ostatnio i przez Ciebie :D zaczelam sie tym jeszcze bardziej 'interesowac'. Mam nadzieje, ze epidemii nie bedzie, 3 starcza :D
A Caireann oznacz dziewczyne/kobiete o ciemnych, kreconych wlosach,a to akurat jak najbardziej do mnie pasuje :)
I co do zmian to jak maj laf Joaśka Kaśka zauważyła, dziewczyny wroca ze swiat i nie poznaja :)
Deirdree zmienila avatar, a my do tego jeszcze nick :D
Oo tak Alan+Hugh ida dla mnie w parze.
I Hugh razy 3. Jestem potrojna Hjumanka haha :D
O tak, tak, metal posluchac, dobra rzecz :)
Tak, tak, juz po raz 2 :)
I zdjecie. Ale zanim to zdjecie ustawilam to przynajmneij z tuzin innych wgrywalam, nie moglam sie zdecydowac :)
Deirdree wie cos o tym haha :)
dobra, ostatni raz offtop z mojej strony;P (akurat...)
Dzięki mnie? Cieszy mnie to bardzo:D O! i w końcu ktoś z ciemnymi lokami! (jak ja:D)
Dzieki Tobie, dzieki Tobie :D
Ale z moim niezdecydowaniem i uwielbieniem zmian watpie, ze ten nick dlugo wytrzyma :)
Ooo, nastepna wspolna rzecz ;D
Skoro zgadłam bezbłednie, w takim razie mój cytat:
"Oh, God. I am so in the wrong. The classic fool."
Nie dam głowy, czy to już nie padło...
Sarah - nicka jak widzę jeszcze dziś nie zmieniałaś, ale... zdjęcie już tak. ;D Czy za chwilę będzie kolejne? Kto tym razem - Alan, czy Hugh? ;)
Strzel może skąd to jest cytat, bo mi to do niczego nie pasuje. :/ Może Ci się uda. :D
I znowu zmeinilam. Tym razem...Hugh :D
Ach jak dobrze ze mam 3 Hugh do wyboru i Alana :D
Hm nie mam pojecia skad cytat.
I jeszcze z moim szczesciem :D ?
A znajac maj dir panne-ktorej-nicka-nie-potrafie-napiac to moze byc wszytsko :)
A ostatnio ogladala chyba Boba Robertsa wiec stawiam, ze to z tego filmupochodzi cytat :)
Hmm, kolejny Hugh... A czy drugi Alan też będzie, maj dir Sarah? Ten z Twojej galerii? ;) Tak, tak - widziałam, pozostawię tam po sobie znak. < dopisuje do listy komentarzy do wystawienia> ;D
Btw, widziałyście jak Alan pięknie pnie się w Top100? Czyżby przybywało Alanholiczek? Proszę ujawniać się tutaj. Ale już! :D
Co do cytatu, znów strzelam: "Galaxy Quest"?
Narazie stanął, ale do wczoraj urósł do 42!:) Świetnie;)Miejmy nadzieje, że grono będzie się powiększać:)
Oj cuś niecelnie strzelacie...
Tak, tak właśnie ten drugi Alan. ;)
Rzeczywiście jakaś podpowiedź by się przydała... Pilz, pliz.... :D
No doooobra;)
Hmmm...To może zaczne tak: Alan był beee...ale też mrauuu... bo był CAŁY;)
Mam nadzeje że wyczerpująca podpowiedź, bo znów chce zgadywać;)No, jeśli nie to dam całkowicie dobitną:)