Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Dlaczego nikt nie odgaduje cytatu? ;) Jak by było "You're fired", to bym wiedziała skąd pochodzi, ale to to nie kojarzy mi się z niczym :/
Co do miejsca Alana (świetnie!) to na jakim najwyższym miejscu w Top100 go pamiętacie? :)
Mozliwe ze to literowka (:
I ma byc fired nie hired ^^
Z tego co wiem, a wiem niewiele bo jestem tu od roku,miejsce 39 jest najwyzsze do tej pory :)
Jeśli to jednak jest literówka, to cytat pochodzi z filmu "Quigley na Antypodach" :) Kasiq odezwij się w tej sprawie. ;)
Wierzcie albo nie ale to nie literówka, ale zgadza się to "Quigley na Antypodach", po tym strzelaniu do wiadra.
Chyba zgadłaś, ale widzę, że gra się zawiesiła w martwym punkcie, więc daję cytat (mogę?;)):
- Well... Maybe we made a mistake.
Czekałam po prostu na potwierdzenie. Takie tu zasady panują. ;) Ale skoro już dałaś to niech będzie... :D
Nie ma sprawy - niech dalej będzie Twój cytat. :) Tylko odpowiedz, czy Sarah go odgadła, czy nie. ;)
Więc może.. "There were times I was close to death. I knew it, felt it. And what I thought was, 'I have a son. And it will not be the end of me.' But it is. I may not face it as well as I did death."
powodzenia ;))
Oto cytat:
"Yeah, who wouldn't feel sorry for me? Who wouldn't feel sorry for me, seven years stuck in a coffin with you."
co to się dzieję że Alan tak się wspina po tej liście jest już na 29 miejscu brawo brawo :D
p.s nie wiem co to za cytat ale pozdrawiam :P
To pewnie Emma Thompson. Grali razem w np. Rozważna i Romantyczna, Pocałunek Judasza i kilka innych.... ale w sumie ta podpowiedź zawęziła znacznie krąg filmów ;)
Ja stawiam na 'Pocałunek Judasza'. Do niczego innego mi to nie pasuje.
Ps. Słyszałyście już, że (Rima) "Horton słyszy ktosia"?