...Mógłby sobie wybierać lepsze scenariusze , Bo Dogma to była porażka, A Harry Potter tez nie dla niego tak jak i nie dla Oldmana
Mi sie bardzo podobają filmy, w których gra Alan.. DOgma była super, choć zupełnie innego poczucia humoru się spodziewałam to i tak bardzo przypadła mi do gustu :]
Jeśli chodzi o HP to J.K Rowlin, reżyserzy, aktorzy i inni, którzy mieli coś wspólnego z tworzeniem tego filmu powinni czuć się ZASZCZYCENI, że w ogóle się zgodził xD I wspaniale wczuł się w rolę... Zresztą jak zawsze :]
Ale czy mi się wydaje, czy grajac Snape'a ma szkła kontaktowe koloryzujące? :( :) Bo ma taki nienaturalno-czarny kolor tych oczu, a przecież rickman ma takie cudowne! :( ^^'
Wszystkie filmy, które do tej pory oglądałam z Alanem mi się bardzo podobało :] VCo prawda po Dogmie spodziewałam sie zupełnie innego poczucia humoru, sama nie wiem zcemu, ale i tak mi się bardzo podobała ;] Taki fajny film na niedzielne, 'lekkie' popołudnie :)
Co do HP to wszyscy, którzy tworzą ten film powinni byc zaszczyceni, ze przyjął tą role :P ale oczywiście zagrał (/gra) świetnie, postać Snape'a w filmie wydaje sie być dzieki niemu o wiele bardziej wyrazista niż w ksiażce...
Ale czy mi sie wydaje, czy w HP Alan ma szkła kontaktowe koloryzujace? :( ^^ Bo ma taki nienaturalno- czarny kolor tych oczu.. a szkoda, bo przecież ma takie cudowne ;( ^^'