Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Więc zakładam temat gdzie można gadać o byle czym, rozmywać tematy, "kłócić się" i wszystko to co robiliście na innych tematach które nie miały tego na celu... to co różni ten temat od innych to to, że nie musicie tu pisać o Alanie ( choć jak się komuś za chce to niech pisze):P

kwiat

Wolnych tematów nigdy za wiele!!;DD
Yeah, ale ulga!!! Forum się rozkręca, nikt się nie kłóci, a ja czuję się bosko!!;D

Mittron

ja sie chce pokłócić(wtedy jest żywiej)
składam petycje do kwiata o zmiane nicka na kwiatuszek albo coś takiego

sunshine_7

A co ci nie pasuje w nicku?? Ja zmienię nick jak ty też go zmienisz np " ta która kocha się kłócić" albo "królowa ciętej riposty" :P I co zmieniasz jak ja to ty też:D

kwiat

dobra ale nie dzisiaj :P

sunshine_7

Spadaj!;P Mam dobry humor i nie bede sie z nikim kłócić;PP
A ja mam zapytanie;))
Mianowicie co by dziwczęta zrobiły w takiej grze "nieustraszeni", tzn do czego byłybyście zdolne, zakładając oczywiście, że gra byłaby nie w TV, nie komercyjna, itp bo tego nie lubimy;P, gdyby nagroda była pod tytułem: 12 h z Alanem, albo lepiej nie, noc z Alanem (no nie bądźmy pruderyjni, wiele tego pragnie, nie ma się co oszukiwać;));P

Mittron

Zrobiła bym wszystko dla jednej nocy z Alanem nawet skoczyła ze spadochronu lub tym podobne bo dla mnie takie rzeczy są koszmarne ponieważ mam ogromy lęk wysokości, ja nawet na szczyt drabiny nie wejdę :P Więc myślę, że akurat względem mnie to duże poświęcenie

Mittron

Mittron ty zboku chciałabyś się z nim chędożyć??

sunshine_7

Ja dla nocy z Alanem zrobiłbym wszystko... ;P

sugmanik

Sugmanik!! Hyyyy:O Wiedziałam...;P

sunshine_7

O kutwa, ale Ty masz zajebiaszcze słownictwo, super, uwielbiam te Twoje zwroty;D
Wytłumacz, co to znaczy dokładanie, to Ci odpowiem, bo nie chcę się wkopać;))

Mittron

jakby ci to wytłumaczyć hymmm może porozmawiamy o kwiatkach i pszczółkach??

sunshine_7

chędozyć, to znaczy sprzątać, dlaczego więc mieszać w to pszczółki?

sugmanik

Bo są baaardzo pracowite;P

sugmanik

moja kumpela określa to inaczej ale ja sie tam do staropolszczyzny nie mieszam tak czy inaczej słówko jest genialne

sunshine_7

dobra, czyli dobrze myślałam;) Tak więc odpowiadam na Twoje pytanie: TAK;P A co?! Może Ty powiesz że Ty nie?! Zaprzeczysz;>?;P

Mittron

Mittron, czemu zawdzięczasz tak dobry humor? :)

sugmanik

Bo zjadłam schabowego;P
A mnie wiem sama, jkoś dobrze mi się z Wami gada, pewnie dlatego:)

Mittron

Mittron błagam cię nie łudź sie ze dobry humor potrwa wiecznie daj mi kilka minut :P:P

sunshine_7

sunshine, słoneczko... przy tobie zawsze mozna mieć dobry humor ;P

sugmanik

w końcu działa to Słoneczko na nas;P Kochana słodziutka Sanszajn:** ;DD

sunshine_7

Wydaje Ci się złotko, nie dziś;D Na pytanie mi nie odpowiedziałaś...;)

Mittron

jesteście kochane do bólu nie wiem czy to zniosę bo nie jestem sado-maso

sunshine_7

kochaNI psiteczko;P Odpowiesz mi, czy nie?;D

Mittron

wybacz sugmanik nie zauważyłam twojego magicznego znaczka mea kulpa
nie wiem czy byłabym zdolna zrobić cos ponad moje siły nieznosze robactwa i takich tam ale pewnie że bym chciała spedzić z nim noc

sunshine_7

Nie gniewam się, słoneczko :D

sugmanik

Wiedziałam Sanszajn, Ty nimfomanko;PP (Sanszajn, bo tak jest szybcij po prosyu;P)

sunshine_7

Jak śmiesz mówić do Sanszajn Sanszajn? to moje wykonanie jej nicka :P:P
Osz Ty bestio teraz sie ukarze i bede mówiła do Ciebie po niemiecku!!

Yoko_ono

Super!! Uwielbiam niemiecki i wszystko co z nim związane!
Przykro mi po angielsku, to ja tylko umiem fonetycznie;P Nie było zastrzżonego znaku, to wykorzystałam to;D

Mittron

Jakoś wcześniej napisanie nicku nie fonetycznie nie sprawiało ci problemu rozumiem starzejesz sie MATKA NATURA BYWA OKROPNA.
A gdybym ja tak miała z niemieckim to bym sie poddała leczeniu ale jak Ty lubisz to wiesz... jak mawia porzekadło "jedni lubią jak mu cyganie grają a drudzy jak mu nogi śmierdzą"

Yoko_ono

WIEM!!
Będe Cie dręczyć językiem Brajla

se se se se se se

Yoko_ono

Zaczejkaj, napiszę wyraźnie: SCIAGNEŁAM OD CIEBIE TEN TRIK, BO TAK JEST LATWIEJ MI PISAC, A ZE NIE BYL ZASTRZEZONY...no, to tyle;) Satisfakszyn??;P
A dlaczego leczeniu? Masz jakies rsistowskie uprzedzenia?;P A poza tym nie dotzrymujesz słowa...łeee...
A skad wiesz ze ja nie jestem w trakcie leczenia?;>

Mittron

bijcie się o mnie!!!! aż mi sie zrobiło gorąco

sunshine_7

jesteś słoneczkiem, musi ci byc gorąco

sugmanik

osz ty podrywaczu

sunshine_7

Będe o Ciebie walczyć cobyś nie zdziadziała!!

Yoko_ono

dzieki Yoko

sunshine_7

Ciocia Yoko zawsze na posterunku

sunshine_7

Sunshine to jakaś nowość nikogo nie denerwujesz , a wręcz przeciwnie aż się o Ciebie chcą bić :D Co się dzieje na tym świecie to chyba jakiś koniec świata się zbliża:P

kwiat

Ja chcę walczyć o to by dalej denerwowała WIĘCEJ MOCNIEJ I GłęBIEJ(?) :D

Yoko_ono

Trzeba by tu naszą Sunshine zdenerwować... tylko ciekawe jak?:P

kwiat

głebiej, khm, khm...;) a ja sie znow zdenerwowałam, bo na "nowy temat..." znowu roztrząsają sprawę naszą...nie ma spokoju, dałyby se już na luz...za bardzo wszystko biorą do siebie, za poważnie...

Mittron

Ale akurat ty Mittron nie musisz się tym przejmować, jestes najinteligentniejszą osoba na tym forum i nikt nie ma prawa się ciebie czepiać :D A jesli to robi, to jest głupi :D

kwiat

Kwiatuszku trzeba cos pomyśleć hmmmm... czy by tu ją
Wiem!!

Ej Sanszajan ale z Ciebie......... Sanszajn!!

Dobrze jej powiedziałam?

Yoko_ono

ale mi dogryzacie zaraz zaczne chodzić po ścianach i nienawidze was :)
mittron widziałam ze sie teraz ciebie czepiały ale olej to

sunshine_7

postaram sie wiecej nie dac sprowokować;) Nie ma to jak szukać winnego... Niech sobie jeszcze troche pozwalają na mnie, trudno, poświęce się, nie pogniewam. A wszystko 1 post, w którym zazartowalam o sekcie...;) Może z czasem im przejdzie i pogadają z nami:)

sunshine_7

Tez Cię nienawidzę , powiem więcej NIENAWIDZĘ CIE SERDECZNIE! :D

Yoko_ono

Wow, o ja...ale jej walnęłaś! Gratulacje;DD

Mittron

Yoko ale jej powiedziałaś... nie no szacuneczek :D. Masz głowę do wymyślania drażniących tekstów:P

Yoko_ono

Mittron nie stresuj sie weź nervosol a jak Ci to pomoże to możesz mi dać w pysk :D

Yoko_ono

Ciekaw ja by wyglądało wirtualne danie w pysk?:P