Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Więc zakładam temat gdzie można gadać o byle czym, rozmywać tematy, "kłócić się" i wszystko to co robiliście na innych tematach które nie miały tego na celu... to co różni ten temat od innych to to, że nie musicie tu pisać o Alanie ( choć jak się komuś za chce to niech pisze):P

Yoko_ono

Dzięki za radę, wiedziałam że moge na Ciebie liczyć;D

Mittron

To by było tak:

Mittron: <daje w pysk>
Ciocia Yoko: <aaaaaaaaaaaaaaałłaaaa>
Mittron : od razu mi lepiej
Ciocia Yoko : Polecam sie na przyszłość, dałabym wizytówkę ale mi koza zjadła

Proste?
proste

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sunshine_7

Yoko ono, boli jeszcze? Mittron ma silny cios?

sugmanik

Jeszcze trochę pobolewa a położę sobie na twarz kawałek zimnego mięska z zamrażarki i mi przejdzie :D

sunshine_7

Wszyscy maja ale nikt Ci nie da bo wszyscy Cię nienawidzą i ot cała historyja

sunshine_7

ja mam judas kiss z francuskim dubbingiem, jesteś zainteresowana?

sugmanik

Yoko dziubku tylko tyle mam ci do powiedzenia -.-
ja mam po angielsku ale nie mam napisów

sunshine_7

też mam po angielsku, ale pomyślałem że zainteresuje cie francuski ;D

sunshine_7

A ja zrobie Wam na złość i napisze że Was nie nienawidze, ha!;P

Mittron

a ja cie kocham :P

sugmanik

dobra, zrobie publike: ja Ciebie też;P

Kaliope się denerwuje i sama chce stronkę robić! O nie! Podam ja o prawa autorskie ja 1. użyłam słowa Sekta na tym forum;P

Mittron

Mittron my to wiemy :D:D

Yoko_ono

ups! Poważnie?! Znowu sie wkopałam;P

Mittron

nie raczej nie musze przyznać iż Emma lepiej udaje amerykański akcent
Mittron brawa za wypowiedź w "temacie nie na temat"

sunshine_7

senkju;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Yoko_ono

Mittron jak cos moge być w sądzie twoja Magda Y

Yoko_ono

jeśli chodzi o ławę przysięgłych chciałabym zagrać ławę

sunshine_7

przeczuwam że idealnie byś sie nadawała;))

sunshine_7

Sanszajn chyba śnisz? Nikt nie dałby ci tak odpowiedzialnego zajęcia

Yoko_ono

Znowu się nie zawiodłam;P

Mittron

i mogłabym też zagrać akta

sunshine_7

Siwa peruka na mojej głowie to maks co może z ciebie być :D

Mittron

Wow! Jesteśmy w Hot Tematach;PP I co?! Że niby forum schodzi na psy, tia??;P

Mittron

Akta?1 To tym bardziej!! ;D

Mittron

sunshine pomyliła sią, ona nie chciałaby zagrać akta tylko pozować do aktu... prawda, sunshine?

Mittron

W końcu jest tam ktoś jeszcze oprócz Deppa w tych Hot Tematach.

Yoko_ono

No i jakby nie patrzeć...dzieki nam;D Sugmanik tez mi sie tak wydaje;)

Yoko_ono

Depp staje się być już nudny, lepszy jest Alan:*

kwiat

On nie jest nudny tylko jego forum jest już nudne
Jak ktoś nam powie ze robimy burdel to śmiało można mu odpowiedzieć: "idź na forum Deppa a zobaczysz co to jest burdel"

kwiat

ja to zawsze wiedziałam;)

Mittron

Miałam to samo porównanie dać. Co się czepiać w taki sposób uniesiony;P tego forum...wystarczy zajrzeć na jakiekolwiek inne...ale cóz...przeciez jeśli cokolwiek bedzie niezgodnego z regulaminem, to administratorzy maja za zadanie sie tym zając, a nikt inny nie jest od pouczania mnie co i gdzie mam pisać, kurde!! To nie komuna! Nikt nie bedzie mi rozkazów wydawał, o! Już...;P

kwiat

sugmanik a zrobisz mi ??
Depp nie jest taki zły w końcu Sweeney Todd był super

sunshine_7

a chcesz , sunshine?

sunshine_7

Depp ma bardzo dziecinne fanki które są typy: lofuciam go.. wiecie ja go lubię ale nie chce być na ich forum bo tam jest jakaś dziecinada.. one z niego jakieś "bóstwo" robią..:/

kwiat

z tobą zawsze :D
"koffam go"

sunshine_7

nie mozna offtopow robic to pisze tu;P
"miał młego który byl bardzo zwinny" bahahaha;D

Mittron

co nuda robi z ludzi

sunshine_7

dla ciebie wszystko, sun

sugmanik

awww jesteś uroczy
tak w ogóle to dzisiaj nikt mnie nie drażni co jest?? potrzebuje świeżej krwi bo was już znam za dobrze

sunshine_7

Sunshine, a może to tobie jest za dobrze i się nikogo ani niczego nie czepiasz? Dlaczego to my mamy się starać Cię wkurzyć?:p

sunshine_7

jaka nuda?1 To tylko cyatat;P
Znasz mnie? Mylisz się, malenka;P

Mittron

nie mogę się na was wkurzać bo jesteśmy w sumie w sojuszu poza tym już na mnie nie działacie ale jak przyjdzie ktoś nowy to sie nim zajmę

sunshine_7

Ja jestem poprostu obiektywna. Tak czuje i już;P To jest właściwie jakiś sztuczny konflikt, nie sądzisz? Phi! No bo nie ma powodu! To jakbym byla jakas nienormalnie wrazliwa to powinnam sie na Ciebie obrazic, nie? Czy tam odwrotnie, a tu prosze...heh...Ale cóz, każdy ma inne poczucie humoru i nie każdy wybacza, jak kazał Jezus:)

Trzeba mu zrobić chrzest?;D

Mittron

jedna coś powiedziała a reszta czuje że powinna sie przypodobać ale tak jest wszedzie co sobie będziemy zawracać głowę nimi
chyba ze ci odpiszą coś nowego

sunshine_7

tia. To bez sensu...solidarność, a gdzie bezstronność i szczerość? Bo w tym wypadku to ważne. Wszędzie to samo...normalka...poczekam na ten powód. Jeśli poczuję się winna to przeproszę, ale zależy od powodu. Wątpię, czy znajdzie sie konkretny...

Mittron

ja podobno rozpętałam tę "wojnę" i chyba ja powinnam się czuć winna ale jakoś sie nie czuje i ty też nie a dlaczego sie ciebie czepiaja to nie wiem

sunshine_7

właśnie w tym główny proble...że nie wiadomo. To nasza kłótnia i nasza sprawa w końcu. Zakończyłysmy i spokój, każdy powinien być zadowolony;P Aaale...skończmy ten temat. No bo po co kontynuować coś bez celu? Zobaczymy czy sie sprawa rozwinie;>

Mittron

Ojojo ale tu ciekawie, aż zagłębiłam się w czytaniu. A wracając do sprawy nocy z Alanem, a już myślałam, ze jestem w tym osamotniona. (zróbmy orgie będzie spokój). Nie teraz tak na serio. Ma ktoś jakiś fajny film z Alanem? W sumie nie oglądałam zbyt wielu i się nie orientuje.