Ludzie co się z wami dzieje? 6 miejsce wśród 100 najwybitniejszych postaci kina... strach sie bać co będzie dalej!!! uroda nie wystarczy żeby błyszczeć jaśniej od Bogarta i Hepburn!!!
Dokładnie! Gra tylko w tym srialui juz 6 miejsce! Proszę niech ktoś porówna jej cienką filmografię z filmografią Bogarta lub Hackmana albo nawet Hoffmana!!Ojeju!!
Serdecznie Pozdrawiam
I w tym serialu też nie gra jakoś najzwyczajniej... w zasadzie to gra dosyć słabo ;/
6 miejsce? Totalne nieporozumienie. W moim rankingu nie była by raczej nawet w top 300...
Ej Ej ty loginek63 z kulturą!!! Ma tak wysoką średnią dzięki temu że jest ładna bo jeszcze nie podbiła kina swoimi wielkimi produkcjami. "Widocznie zasłużyła" czy ty wiesz kto to jest Humphrey Bogart albo John Wayne lub Dustin Hoffman. Dlatego jestem zdziwiony zresztą nie tylko ja:>
Pozdrawiam
jezzuuuuuu czy tak trudno zrozumiec ze przekroczyla 1000 glosow i dodalo ja do listy top 100 teraz wiecej ludzi bedzie na nia glosowac i pewnie szybko spadnie poza 100 wiec nie ma za bardzo czym sie podniecac
Nie wiem z czego robicie taka wielką aferę?? 90% wszystkich ludzi kina trafia najpierw do 10, a potem spadaja poza 100. Normalna kolej rzeczy. Zreszta kto przejmuje sie tym rankingiem?!
Dokładnie ja nawet nie wiem kto to jest... Jakaś Ali Larter przed Tomem Hanksem, który dostał dwa Oskary?!
Ale Wy macie problemy .
Teraz tak jest z powodu Herosów, bo dużo ludzi na nią głosuje.
Tak samo było a Millerem (hehe) ale tytlko wtedy gdy gtali Prison Break.
Ali też niedługo spadnie.
A pamiętacie, że kiedyś Lisa Kudrow była na 2! miejscu
a teraz?
To z autorem jest coś nie tak. Każdy ma swoje upodobania, jak się komuś podoba to niech głosuje na 10, po to chyba jest to całe głosowanie. Ranking nie ma nazwy "najlepsi/najbardziej utalentowani aktorzy"
Nie wy tutaj rządzicie tylko cała społeczność filmwebu, i ranking opiera się na głosach wszystkich a nie jednego palanta który zrobi akcję "Dajmy Wentworthowi i Ali 1"
Wyluzujcie
calkowicie sie z pania poprzedniczka zgadzam i ciesze sie ze wkoncu ktos to napisal. tymbardziej ze
wiekszosc milosnikow np. audrey hepburn pojecia nie ma kim jest ali larter, ponad polowa zapewne nie
widziala zadnego filmu z jej udzialem ale zawziecie daja jej 1/10 tylko dlatego ze pojawila sie w pierwszej
10, i to ma byc niby rozsadne? i jeszcze ten tom hanks i jego dwa oskary... czy to ze zostal dwa razy
nagrodzony oznacza ze juz zawsze bedzie dobry, a kazda jego rola genialna? halle berry tez dostala oskara,
a kilka lat pozniej "pieknie" nam zagrala w catwoman...