Andrzej Żuławski

7,5
1 128 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Andrzej Żuławski

Mam pytanie, czy ktos z Was jedzie na Festivalu Camerimage? wiem ze beda pokazy filmow Pana Andrzeja i konferencja prasowa dostepna dla Obserwatorow,czyli ludzikow nie zwiazanych bezposrednio z branza :) ja jade i fajnie byloby te dni spedzic z wielbicielami tworczosci Pana Żuławskiego, drugie pytanie-bedzie ktos z Was na wieczorze autorskim 14 pazdzienika o godz 20 w Krakowie w Klubie pod jaszczurami? serdecznie pozdrawiam wielbicieli filmow i ksiazek Pana Żuławskiego
PS-ktos pytal o narwana milosc- ostatnio leciala kilka razy na ZoneEuropa,wiec mysle ze jeszcze bedzie leciala, byly tez Niebezpieczne zwiazki, w ktorych gral, Szamanka bedzie w tym tyg na AleKino

joanna191

jest już szczegółowy program?widomo jakie filmy będą wyświetlane i kiedy?

jestem_piatym_elementem

Hej, jeszcze nie ma szczegolowego programu festivalu, mailowo kontaktowalam sie z chlopakiem ktory zajmuje sie na festivalu organizacja pokazow filmow Pana Andrzeja,napisal ze jeszcze sam nie wie ktore uda mu sie zdobyc i zalatwic prawa do pokazow,ma nadzieje ze duzo,zreszta jak wszyscy wielbiciele :) a terminy to tym bardziej jeszcze nic nie wiadomo, jak bede cos wiedziala to Tobie tu napisze :) wybierasz sie na festival? pozdrawiam serdecznie

jestem_piatym_elementem

Hej, wrzucam link stronki o Żuławski Fest,na którym będą pokazywane 4 jego filmy :))))))))))) http://film.interia.pl/news/spotkanie-z-zulawskim,1193503?source=rss , ja będę na tym w Wawie,miałam jutro jechac do kraka ,ale znalazlam info o Żuławski Fest i zrezygnowalam z kraka, no i czekam na Camerimage,więc filmy Pana Andrzeja obejżę 2 razy :) no i mam nadzieję,że spotkań z Nim będzie teraz więcej,by móc posłuchać tego mądrego faceta i mieć szansę porozmawiać z Nim osobiście :))))) pozdrawiam serdecznie,mam nadzięję poznać też wielbicieli jego twórczości, bo wielu ludzi jeszcze nie rozumie Jego filmów,książek jak i samego Pana Andrzeja

joanna191

ale dlaczego w Warszawie na tygodiu? Nie będę mogła pojechać,bo mam szkołę ;/