Andrzej Wajda

Andrzej Witold Stanisław Wajda

7,5
8 329 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Andrzej Wajda

I po co on promuje tego wąsatego homofoba? Co za wstyd! Co za ciemnota i zaścianek!
Gdzie nam do Europy?! Powinniśmy przeprosić i wyjść z UE i wrócić dopiero, kiedy
dociągniemy do w miarę cywilizowanych standardów. Jak żyć w tym katolandzie, jak żyć? Na
szczęście rząd ciśnie ciemniaków podatkami, a światłym obywatelom przyznaje granty. Ale
to wszystko dzieje się ZA WOLNO i na zbyt małą skalę! Pamiętajmy - postęp idzie w
pakiecie.

Morgan_Mortimer_Graff

Niestety tytuł tego tematu zalicza Cie do tej ciemnoty, o której piszesz... -.-
Polecam przeczytać "Potop" albo poszukać w internecie jak poprawnie używać tego zwrotu. Puki co twoja wypowiedź jest w 100% poprawna bo Ty potwierdzasz to co napisałeś.
Pozdrawiam.

Magda9194

Puki to żyją w krainie Paszczaków.

Morgan_Mortimer_Graff

Jak to możliwe, że 90% ludzi używa tego zwrotu w błędny sposób? Nikt "Potopu" nie czytał? :-) Mniej jadu, więcej książek, życzę spokoju ;)

Morgan_Mortimer_Graff

"wąsaty homofob" - dobre;)

Morgan_Mortimer_Graff

Ponieważ czerwoni trzymają się razem.

Morgan_Mortimer_Graff

Kolejny gimbazjalny ateista? Już cie równam z błotem koleś :)
" Co za ciemnota i zaścianek!"
Czyli co? Uważasz za ciemnote i zascianek kraj w którym tradycja i rodzina jest najwazniejsza?

"kiedydociągniemy do w miarę cywilizowanych standardów"
czyli jakich? takich jak w Anlgii i Norwegii czy Szwecjii?
Gdzie mniejszosci narzucaja swoje prawa i racje na wiekszosc? morduja ludzi na ulicy w bialy dzien? Szwecji juz wspolczuje 90% gwaltow jest powodowanych przez imigrantow, Policja nie daje sobie rady z przestępstwami ktorymi, sic!. Są imigranci.

Zacytuje R.Dmowskiego

"Państwo polskie jest państwem katolickim.
Nie jest nim tylko dlatego, że ogromna większość jego ludności jest katolicką, i nie jest katolickim w takim czy innym procencie. Z naszego stanowiska jest ono katolickim w pełni znaczenia tego wyrazu, bo państwo nasze jest państwem narodowym, a naród nasz jest narodem katolickim.
To stanowisko pociąga za sobą poważne konsekwencje. Wynika z niego, że prawa państwowe gwarantują wszystkim wyznaniom swobodę, ale religią panującą, której zasadami kieruje się ustawodawstwo państwa, jest religia katolicka, i Kościół katolicki jest wyrazicielem strony religijnej w funkcjach państwowych.
Mamy w łonie naszego narodu niekatolików, mamy ich wśród najbardziej świadomych i najlepiej spełniających obowiązki polskie członków narodu. Ci wszakże rozumieją, że Polska jest krajem katolickim i postępowanie swoje do tego stosują. Naród polski w znaczeniu ściślejszym, obejmującym świadome swych obowiązków i swej odpowiedzialności żywioły, nie odmawia swoim członkom prawa do wierzenia w co innego, niż wierzą katolicy, do praktykowania innej religii, ale nie przyznaje im prawa do prowadzenia polityki, niezgodnej z charakterem i potrzebami katolickimi narodu, lub przeciw katolickiej."

"Powinniśmy przeprosić i wyjść z UE"
Prawda, tyle ze do niej juz nie wracac bo narzuca nam swoje prawa i powoli odbiera suwerennosc. Juz teraz Polska nie moze postanowic sama o czymkolwiek bez pozwolenia z Brukseli.
Pozdrawiam gimbusie, do edukuj sie

Morgan_Mortimer_Graff

Skończ waść, wstydu oszczędź! razem z jego pupilem miernotą panem O. TYLE W TEMACIE

Morgan_Mortimer_Graff

Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.