Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sasaki_filmweb_filmweb

Ej!!!!!!!!!! Dajcie sobie spokój bo i tak do niczego nie dojdziecie. Po pierwsze zgadzam się co do tego że Angeilna jest nadzwyczaj piękna i piekielnie dobrą aktorką czego nie można jej odmówić ale nie można także negować innych opinii na jej temat. Każdy ma inne zdanie a jak ktoś kiedyś napisał "ją można kochać albo nienawidzić" i z tym się w 100% zgadzam. Ewentualnie można kogoś zachęcić do zmiany zdania ale nie w taki sposób. Wiec przestańcie przynajmniej kląć na forum bo założe się że zaglądają tu młodsze osoby. A po drugi to nie jest żaden pudelek i kozaczek żeby czepiać się urody. To jest filmweb i tu ocenia się talent aktorski mimo tego że uroda jest jednym z jego elementów. Mam nadzieję że zachęciłem Was do zmiany zachowania :D

keyt9393

No i jak zwykle nikt mnie nie słucha. A później się dziwią że w Europie mówią o Polakach że są chamami. Utwierdzajcie dalej ich w tym przekonaniu.

kamil10025

no i widzisz jakie to dziecko ja już z nią skończyłem a ona dalej swoje ehhhh

brygi87

hehehehe zgadzam się z tobą Angie to na pewno bardzo fajna dziewczyna ale dlaczego ją obrażają na okrągło przecież pomaga tylu biednym ludziom większość z nich to dzieci a tutaj takie brednie wipisują na jej temat co za społeczeństwo ehhh

sasaki_filmweb_filmweb

Mi Angie bardzo imponuje tym, że jeździ po ubogich krajach świata objętych konfliktami i działa w nich jako ambasadorka pokoju UNICEF`u :)

Oloka96

mnie też imponuje tym co dla tych ludzi robi dobrego :)

sasaki_filmweb_filmweb

dokładnie ! brawa dla niej, a nawet jesli jest zbotoksowana i tak wygląda miód cud <3 90% kobiet by się odmładzało, gdyby miało kase, a takie jeżdżenie po kimś jesli nie jest to ogarnieta krytyka - tylko z kompleksów.

Vanillia

Właśnie za to ją cenię że przy takim ogromie pieniędzy i sławy nie zachowuje się ja samolubna, zapatrzona w siebie słodka idiotka jak większość w Hollywood. Nie jest obojętna na czyjeś krzywdy i bardzo stara się im pomóc. Powiem tak że czasami mimo rzeczy materialnych bardzo ważne jest podtrzymanie w kimś nadziei na lepsze i ona to robi. Tym mi właśnie imponuje. A co do botoxu. Staram się teraz patrzeć na aktorów pod względem aktorskim ale czasami trzeba się wypowiedzieć choć staram się unikać tego typu tematów. Nie mogę znieść tego że ktoś mówi że jest zabotoxowana. Popatrzcie teraz na nią. Już widać to że nie ma lat 20 tylko 30 z czymś. Sama zresztą stwierdziła że nie zamierza tego typu zabiegów stosować bo chce pozostać sobą i wie że mimika jest najważniejszym elementem w tym zawodzie. Mimo tego i tak jest piękna. Dwa ideały ANGELINA JOLIE i NICOLE KIDMAN. A pod względem aktorskim to te dwie i MERYL STREEP :D

kamil10025

dokładnie to ująłeś właśnie otaką wypowiedż mi chodziło ciesz się że jeszcze są na tym portalu ludzie którzy umią docenić Angie normalnie a nie jak te puste nastolatki SZACUN DLA CIEBIE :)

sasaki_filmweb_filmweb

A dziękuje. Ale na przyszłość. Starajcie się nie przeklinać gdyż jak powiedział jakiś znany polski uczony zajmujący się językiem polskim (nazwiska nie pamiętam) słowa jakimi się posługujemy świadczą o poziome inteligencji.

Vanillia

no i gitara :)

brygi87

Wiesz Brygi, włosy łonowe pojawiają się średnio w wieku 12 - 13 lat, więc żarcik nie wyszedł. ;) I na przyszłość polecam większą kulturę do młodych kobiet, bo dajecie tylko świadectwo o sobie (o Sasaki już nie wspomnę, przeraża mnie, że administracja tutaj nie interweniuje).
A propos tematu - jak dla mnie autorka troszkę przesadziła; sama uważam Angelinę za ładną kobietę, więc nie powiedziałabym na nią, że jest "paszczurem"...

Cleaa

Chcesz mi koleżanko wykład o włosach łonowych robić to zamieniam się w słuch. Poza tym autorka tematu to zwykła gówniara jeszcze a nie młoda kobieta bo tak się co najmniej zachowała, stąd ten żart o łoniakach, rozumiesz teraz?

Cleaa

co ty chcesz odemnię bo nie rozumiem

keyt9393

KEYT9393 jeśli Ci coś nie pasuje to wyjdź!!! Widocznie sama jesteś pusta i niedoceniana w swoim towarzystwie dlatego łatwo Ci przychodzi krytykowanie innych. Jesteś zapewne szarym człowieczkiem, który w życiu nic nie osiągnął. A wypisywanie takich bzdur na forach, w komentarzach itp. pod pseudonimem każdy potrafi. A Ty lepiej pokaż na co Ciebie stać bo jakoś o Tobie nic nie słychać w przeciwieństwie do A.J.

keyt9393

Prymitywna dyskusja :/
Ludzie, kiedy dotrze do Was to, że każdy ma prawo do własnego zdania i to, że swoje zdanie można wyrazić w kulturalny sposób, bez wyzwisk i przekleństw?
Mam dosyć tego forum dzięki takim ludziom jak keyt9393, sasaki_filmweb_filmweb czy brygi87...

rocketqueen

Załóż sobie blog i tam takie pierdoły notuj, kogo obchodzi to że masz dosyć, dyskusja dotyczy Angeliny Jolie a nie twoich widzimisiów

brygi87

Co, zabolało, że Cię wymieniłam, tak?
Założę się, że jakbym tego nie zrobiła to moja wypowiedź by Ci się podobała. Ale prawda boli...
Czemu uważasz, że piszę pierdoły? Bo, że uważam, że każdy ma prawo do własnej oceny, bez narażania się na wyśmiewanie i wyzwiska? Pomyśl, czy to na pewno nie jest prawdą...

rocketqueen

Przypominam Ci, że sama w tej prymitywnej dyskusji uczestniczysz, poza tym w swoim poście pojechałaś po niektórych więc o co Ci chodzi?

brygi87

Tak. Po to żeby ją przerwać. A jeśli nie przerwać to napisać coś mądrego. Bo jeżdżenie po kimś za to, że ma odmienne zdanie nie jest na miejscu.

rocketqueen

a my mamy dość ciebie

sasaki_filmweb_filmweb

Bardzo konstruktywne.

keyt9393

nie jestem fanką tej Pani, ale słowa założycielki tematu rzeczywiście ostre. Ja w przeciwieństwie do 99 % społeczności nie jestem jej zwolenniczką, nie podoba mi się jako kobieta (uważam że są ładniejsze kobiety), ale na pewno zrobiła dużo dla dzieci i za to jej chwała.

użytkownik usunięty
keyt9393

Żenujący to jest ten Twój komentarz. Język którym się posługujesz (slang młodzieżowy, ilość inwektyw w postach) stawiają Cię na równi z sieciowymi prowokatorami. Deficyty intelektualne nadrabiasz chamstwem. Kobiece to jak cholera...

użytkownik usunięty
QuentinTarantinoFan_2

Taka prawda ;) Gówniara wzięła się za krytykowanie świetnej, oscarowej aktorki nie podając przy tym żądnych sensownych argumentów. Ponadto zarzuciła Jolie braki w urodzie mimo tego, że aktorka ta była przez pewien czas uważana za symbol seksu.

Aktorka jednej roli :)
A te braki w urodzie... Już kilka razy o tym wspominałam i wspomnę raz jeszcze. Wujek Google nie kłamie :) Wystarczy wpisać Jolie bez makijażu w grafice i... ups. Polecam 2 zdj i dodatkowo 4, które podsumuje zaprzeczenia aktorki co do operacji plastycznych :)
stan na 06.05.2011

rocketqueen

Ja myślę że to byla prowokacja, albo po prostu autorka tematu nie ma w sobie kszty kultury i jedyne co potrafi robic to obrazac innych.
Angelina jest piekna, rozumiem ze komus moze sie nie podobac jej typ urody, ale stwierdzenie jest oblesnym paszczurem to ostre przegiecie. Ludzie czy wam naprawde tak wielka przyjemnosc sprawia szydzenie z kogos i doszukiwania sie zla?
Brak slow po prostu..