Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

A raczej rólki. 'Hakerzy', 'Gia', 'Tomb Raidery', 'Przerwana lekcja (...)' itd. - wszędzie ta sama postać - lesbijka/chłopaczara (efekt przeżałosny), która jej zupełnie nie pasuje. Nie zagrała jak do tej pory w ŻADNYM ambitnym filmie, a czytam o niej dosłownie wszędzie. Niedobrze mi gdy na nią patrzę. Zaznaczam, że nie chcę obrażać niczyich uczuć religijnych. Po prostu Angelina cholernie mnie irytuje.

Asketel

a "Oszukana" nie jest wybitnym filmem?

Sztuczny_rarytas

Przyznam, że akurat tego jednego filmu nie oglądałem. Pomysłu na następny weekend nie mam, więc nadrobię zaległości w tym zakresie ;)

Asketel

Dla mnie kojarzy się natomiast tylko z kobietą-tajną-agentką... I zaznaczam, to też nie stawia tej aktorki w dobrym świetle. A czytamy o niej "dosłownie wszędzie", chyba dzięki jej działalności charytatywnej, związkiem z Bradem i ploteczkach, medii o jej rzekomym "niezrównoważeniu". Rzadko słyszę, aby ktoś promował ją ze względu na talent... Osobiście, też tego nie robię, bo zwyczajnie odgrywane przez nią postacie (i sposób, w jaki to robi) nie przemawiają do mnie. Podpisuję się pod twoim ostatnim zdaniem - również mnie irytuje i najdziwniejsze jest to, że nie wiem, dlaczego. Po prostu "nie ten deseń" :) .

Asketel

Średnio ją lubie, akurat w jednym się nie zgodzę. W "Przerwanej lekcji (...)" zagrała na prawdę fantastycznie.

emils

No dobrze. Ale nadal grała tę samą rolę, co zawsze, czyli lesbijkę, lesbijkę, lesbijkę ;)

Asketel

Obejrzyj "oszukana" to zobaczysz jak ona potrafi grac

Asketel

biseksualistkę, jak już

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Asketel

Właśnie piszę do tego co zaczął temat . Jak to przecież zagrała w tak wybitnych filmach jak oszukana,cena odwagi i jeszcze parę. Wiesz nie wypowiadaj się na tematy na które w ogóle nie masz pojęcia ;/ .