Najprawdopodobniej Angelina zagra w "Wanted 2".
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=55844
Cieszycie sie? ;)
Nie i tak. Nie bo zagra w kolejnym ch* filmie, tak bo potwierdza się moja teza że górnolotne filmy przestały być jej domeną.
Ja bym wolał zeby zagrała w jakims ambitniejszym filmie.
Jednak "wanted" to komercja, a każda aktorka chce zeby bylo o niej glosno, wiec grają w takich filmach.
Wydaje mi się, że aktorstwo przestało ją bawić w takim stopniu jak kiedyś. Być może woli zarobić więcej, żeby móc sobie pozwolić na podróże i wychowywanie dzieci w najlepszych warunkach.
A może oczekujecie zbyt dużo bo jej ojciec jest też aktorem i jest urodzona do dobrego kina?
Ona gra jak chce i gdzie chce...
Ja czekam i się cieszę!
wcale nie był słaby. gra aktorska reżyseria dźwieki efekty specjalne, wszystko nawet dobrze wykonane, to że fabuła do kitu, nie oznacza ze film od razu słaby, słaby to był Cyborg szklany cien
bo film nie był słaby jedynie mocno naciągany...te kule samoskręcające...
Ale ogólnie była akcja i napięcie:)
SUPER!!!! Zakończenie Wanted było oczywiście świetne i zaskakujące ale dwójka nie byłaby już fajna bez elektryzującego duetu - McAvoy i Jolie!
Skoro połowa obsady wyciągnęła nogi, to po kiego grzyba robić dwójkę...chyba, że temat przewodni - cudowne zmartwychwstanie...Tylko, że wtedy to już przypomina science-fiction ()czyli ulubiony gatunek producentów Mody na sukces;D)
Nie, a tak poważnie: nie powinni zabierać się za dwójkę. "Wanted" pozostawia dobre wrażenie po obejrzeniu, niech zostanie tak jak jest.