Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Jest to portal filmowy czy na temat ust, piersi czy pupy?
Czemu wolicie napisac "jest brzydka, ma karykaturalne usta" itp zamiast wypowiedziec sie na temat jej kreacji aktorskich? Za chwilę będziecie pisac o wszystkich plotkach i filmweb zamieni sie w pudelka. Uszanujcie ten portal, a w komentarzach wypowiadajcie się na temat filmow i kreacji aktorskich a nie wyglądu, mimo że można pisać co się chce.

Enemie

Oooh
Jest piękna i ma piękne usta.
Do tego ma talent. Kurczę wkurzają mnie posty gdzie ludzie piszą jedynie o jej urodzie...Zauważ że zazwyczaj są to laski. Pisza o tych ustach że wstrętna itd...i wkurza mnie to. Bo to jest bardzo dobra aktorka i do tego piękna - a wszystkie uwagi krytyczne na jej temat tworzone przez laski - to według mnie chore zdania pełne chorej zazdrości.

Enemie

Ja uwielbiam Angelinę .
I komentarze typu " budowała szczęście na cudzym nie szczęściu " lub "ma sztuczne usta" okropnie mnie wku...........
No bo niby skąd mogą wiedzieć jak to było naprawdę ?
jedynie to co przeczytają na Pudelku.. a pudelek to 70% ściemy i głupot
I w ogóle Angelina ma wielkie serce robi tyle dobrego dla różnych organizacji.. była kiedyś w Afryce z Misją.
A co do jej ust to są prawdziwe ;/ jej brat ma takie same więc dziwne by było żeby oboje zrobili sobie operacje...

gosia1232

usta są prawdziwe bo już jako małe dziecko miała duże usta.
Zresztą tak jak teraz Shiloh, Knox czy Vivienne.

Enemie

W ogole co to kogo obchodzi z kim ona sypia i czy budowała życia na cudzym nieszczęściu czy nie. To jest jej życie prywatne! Dla mnie mogłaby sypiać nawet z Jennifer Aniston i nic by mnie to nie obchodziło ;)
Jest przede wszystkim aktorką i to należy oceniać .
Ma niewątpliwy talent i za to ma u mnie 9/10,ale fatalnie dobiera sobie role.
Ma na swoim koncie 2 świetne i kilka dobrych filmów,a reszta jest najwyżej przeciętna albo i gorzej...
Świetnie sprawdza się w rolach dramatycznych i takie powinna wybierać,bo naprawdę szkoda takiego talentu .

Enemie

a jak dla mnie to ona wielkiego talentu nie ma. Jest przeciętną aktorką - jedynie w 2 filmach podobało mi się to jak zagrała. A w reszcie? Żenada. A jak ją zobaczyłam w 'Wanted' to po prostu mi się odechciało filmu oglądać. Was wkurza,że ktoś pisze,że ma wielkie obleśne usta...a mnie wkurza jak ktoś mówi,że jak ktoś ją krytykuje to od razu że jej zazdrości. Ja jej nie zazdroszczę - naprawdę nie mam czego. To czy adoptuje dzieci z własnej woli, to tylko wasze domysły. Tylko ona wie jak jest naprawdę. Jakoś dziwnym trafem adopcja w Hollywood jest bardzo modna :) Według mnie kreowanie takich kobiet jak Angelina na piękności wprowadza naprawdę piękne dziewczyny w głupie kompleksy. Angelina jest wychudzona - ale niestety chudzizna jest w modzie, więc dziewczyny o pięknych kształtach się głodują aby wyglądać jak Angelina. Głupota. Jest o wiele piękniejszych kobiet od niej i zdecydowanie lepszych aktorek.

as_ptas

okk. tylko że to jest portal filmowy, więc niech ludzie nie oceniają aktorkę/aktora po wyglądzie ;))

Enemie

i dalej gadacie o jej urodzie :P
mi podobała się w hakerach -ale tam chyba grała siebie. w oszukanej też zagrała nieźle, ale ma w sobie coś takiego, że nie można powiedzieć o lekkości aktorskiej. dużo razy w filmie widziałam, jak peszy ją męski wzrok -co reżyser powinien zauważyć :/ ale to w końcu słynna Angelina, jej nie można za dużo poprawiać ;) w kolekcjonerze kości -taka sama poza jak w oszukanej -spokojna, skromna kobieta, która czeka aż ją ktoś pocieszy lub dostrzeże jej inteligencję. Myślę, że talent aktorski ma trochę ograniczony. Nie wygląda też na kogoś kto by się kształcił w tym kierunku. a jeśli to robi to tym gorzej -to oznaka braku tej boskiej iskry. w mojej ocenie wypada aktorsko 6,5/10. Podobała mi się w filmie historycznym "Aleksander"-za tą rolę dałabym jej 8.

Enemie

No nareszcie ktoś konkretny. Dokładnie to samo napisałam przy innym temacie. Też bym chętnie podyskutowała o filmie. Niestety u Jolie jest to wyjątkowo trudne. Apeluje do wszystkich zwolenników brudów, plotek itp. idźcie sobie stąd. Wszędzie musi być taka płycizna. Tutaj ludzie chca o filmie gadać, a nie o dupie i cyckach. Wynocha!!!!!!!!!!!!!!

goslawa25

Właśnie - wracać na Pudla - tam jest miejsce dla takich trolli

EM_DE_KE_AS

Angelina jest świetna. Podoba mi się w filmach np "Przerwana Lekcja Muzyki" Już chyba wyrosłam z tych Tomb Riderów itp. teraz chyba dopiero zaczęła rozumieć filmy o głębszym przesłaniu niż latanie po ścianach. Wiem że rola w filmie "Przerwana Lekcja Muzyki" była dla niej trudna bo słuchałam jednego z wywiadu z nią ale mimo wszystko według mnie w takich filmach może pokazać w pełnej krasie swój talent. Angelinę kocham za to jaka jest i za talent aktorski, jej wygląd akurat jak dla mnie jest na drugim planie.