Najpiękniejsza, najseksowniejsza, najbardziej pociągająca. Może odrobinę zbyt chuda, ale i tak dla niej mogłabym zmienić orientację...
i tu się zgadzam w zupełności ;)
naprawdę ideał, ale ja mogłabym być co najwyżej bi, i tylko dla niej ;d
Jeszcze niedawno była naprawdę zjawiskowa, w Mr & Ms Smith, w Złodzieju życia czy Aleksandrze, strasznie mi sie podobała, ale gdy zobaczyłem ją w Wanted stwierdziłem że jakoś...zbrzydła:( Może to przejściowe...
a moze po prostu nikt nie jest wieczny i każdy nawet Angelina Jolie się kiedyś musi zestarzeć? wiecznie młoda i seksowna nie bedzie. Moim zdaniem ona wygrała juz wszystkie rankingi na najpiekniejsze, zdobyla mega popularnosc, ma wymarzone nagrody w tym Oskara, teraz ma mężczyzne ktorego kocha i wspaniałą rodzinę, i to im teraz sie poswieca, zapewne nie jest juz dla niej najwazniejszy wyglad i slawa jak kiedys a rodzina.
"a moze po prostu nikt nie jest wieczny i każdy nawet Angelina Jolie się kiedyś musi zestarzeć? wiecznie młoda i seksowna nie bedzie. Moim zdaniem ona wygrała juz wszystkie rankingi na najpiekniejsze, zdobyla mega popularnosc, ma wymarzone nagrody w tym Oskara, teraz ma mężczyzne ktorego kocha i wspaniałą rodzinę, i to im teraz sie poswieca, zapewne nie jest juz dla niej najwazniejszy wyglad i slawa jak kiedys a rodzina."
Też tak myślę hehe, pozdrawiam fanów AJ.