Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Ja wiem, są różne gusta i każdy ma prawo do własnego zdania. Tylko nie chce mi się wierzyć, że tak ładna i UTALENTOWANA (a to chyba najważniejsze) aktorka, jak Jolie jest "oskarżana" o bycie brzydką. Nawet jeśli z wyglądu nie jest idealna, to jej aktorstwo i dobre serce (udziela się przecież charytatywnie i adoptuje dzieci) to przykrywa i jest moim zdaniem jedną z najpiękniejszych gwiazd na świecie.

Sztuczny_rarytas

Brzydka nie jest.
Ale mi się ona po prostu nie podoba, bo jej uroda jest dla mnie zbyt wulgarna.
I nie cierpię tatuaży.

Sztuczny_rarytas

Jedni ja kochają inni nienawidzą. Jedni uwazaja ja za boginie inni za brzydote.

Enemie

kiedyś mi się ona wcale nie podobała ale jak obejrzałam film "Gia" z nią w roli głównej to się w Angie zakochałam... ^^ I do tej pory lubię ją oglądać w filmach, choć ostatnie jej role nie są zachwycające. Ostatnim z filmów, w którym podobała mi się jej gra jest "Oszukana".

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Ona jest bardzo ładna [jedyny problem z jej urodą to to że jest mocno wyrazista i łatwa do przerysowania, stąd ludzie tak histeryzują na temat jej wielkich warg]. Nie mogę zrozumieć jednak zachwytów nad jej grą, przesz ona gra w zasadzie w każdym filmie to samo: ten sam zestaw ciuk, ten sam wrzaskliwy głos, zero subtelności, te same gesty. I kompletny brak wyczucia co do scenariuszy, za to świetny nos do marketingu - po prostu udziela się niemal wyłącznie w kasowych gniotach.

Moim zdaniem wcale nie gra w każdym fimie tak samo. Porównaj sobie jej grę w "Przerwanej..." i w "Oszukanej". Zupełnie dwie różne role, a Jolie stworzyła dwie całkiem różne postaci.

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Moim zdaniem położyła oba ;]

tak samo w każdym filmie to gra ta cała Kristen Stewart. Ma bardzo ograniczoną mimikę ;)

użytkownik usunięty
Falter

Nie wiem, nie znam nic poza jednym 'arcydziełem' więc trudno mi zając stanowisko;]

Sztuczny_rarytas

Racja ;D

Kileeer

Nawet jak się nie zna filmów z nią to można szybko przejrzeć wywiady. Ma minę jakby miała za chwilę zejść z tego świata ;|

Falter

jest boska i piękna to jest moje zdanie

Falter

Kocham młodą Angelinę i filmy z jej młodości. Zachwyca mnie w nich wszystkim...Ostatnio tak bardzo jak np. w Gii podobała mi się w Oszukanej... Wydaje mi się ,że Angelina starzejąc się traci trochę ze swojego blasku jaki miala ..Brakuje mi tego "pazura".

alexa_b

Uwielbiam ją w "Przerwanej lekcji muzyki"...

Co do samego wyglądu, to kiedyś była bardzo ładna, ale przez ostatnich kilka lat zaczęła się szybko starzeć. Jednak nigdy nie mogłem pojąć dlaczego była uznawana za ideał urody, może nie potrafię dostrzec w niej tego, co widzą inni.

Sztuczny_rarytas

Co do wyglądu to powiem krótko ona jest bardzo ładna !!!!