Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Bardzo nie chce jej tam widziec gdyz ona sie nie nadaje do Sin City. I niech Frank Miller nie zaakceptuje jej.

CZARNY

A co Angelina chce zagrać w Sin City?? Bardzo lubię tą aktorke, ale też nie uważam, żeby to był dobry pomysł

CZARNY

Ja uważam ,że to bardzo dobry pomysł .Pasuje tam jak ulał

CZARNY

A skad masz takie informacje..chyba cos pokreciles..

CZARNY

Gdyby jeszcze miała zagrać w Sin City, to by była masakra... Naszczęście w nim nie wystapila...ufff

Black_Rose

Ponoć ma zagrać w "Sin City 3" (chyba) zimną bitch, mi to odpowiada. Aktorka z niej marna, ale z podobną rolą Jaime King sobie poradziła w jedynce. Przypuszczam, że będzie musiała tylko dobrze wyglądać, strelić parę razy ze spluwy i powiedzieć ze trzy kwestie, także nie przejmujcie sie ;)
Aha - ma zagrać chyba jakąś ex Dwighta.

Albertino

Tak. Słyszałem wczoraj w, Multikinie, że ma zagrać dziewczynę Dwighta.
A aktorką jest uważam, bardzo dobrą. W końcu Oscara za darmo sie nie dostaje, ale i tak uważam, że do Sin City nie pasuje.
Pozdrawiam.

Szajba

Pasuje wyglądem... W komiksach zazwyczaj wszystkie kobiety mają przesadnie wąskie talie, wydęte usta, za duże piersi (nie podoba mi się z wyglądu). Pasuje idealnie.

Albertino

3 złote globy i jeden oskar w wieku 33 lat= równa sie słaba aktorka. głupol:)))))

sawin

Ale jak się mają nagrody do umiejętności aktorskich? To Gary Oldman jest gorszy od Angeliny, bo nie ma żadnej nominacji do Oscara?

A co do tematu: czytając opisy Sin City myślę, że Jolie idealnie się nada do tej roli. Wkurwista była kochanka Dwighta? Czemu nie.;-)

Jako_Ona_Sama

Jakoś się jednak mają, bo mimo, że oscarowe werdykty są częstomocno kontrowersyjne to jednak w kategorii " najlepszy aktor/aktorka" nikt nie dostaje ich za ładne oczy. Ze złotymi globami jest podobnie, zresztą chodzi mi o to, że Jolie jest bardzo dobrą aktorką tylko ma na koncie parę niezbyt trafnie dobranych ról.

Jako_Ona_Sama

Kreowana na medialną gwiazde i wielka aktorke - drewniana schematyczna osobowosc ,
...I te usta ...
Po jej ostatnich filmach odnosze wrazenie, ze zamiast grac postac ze scenariusza Angelina ja tylko...udaje

Oldman 9/10