Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

chyba tylko pryszczatym onanistom może się podobać,w dodatku talentu aktorskiego nie ma żadnego.

Wielki_Krytyk_

"Wielki" krytyk , mający w avatarze pryszczatego okularnika, przemówił :D . Czy komuś się ona podoba czy nie, to rzecz indywidualna . Każdy jest inny, każdy ma inny gust . A co do talentu... Oscarów raczej nie dają "beztalenciom", ani innych nagród :).

Wielki_Krytyk_

Miałam okazję obejrzeć jedynie ,,Oszukaną''. Muszę przyznać, że jej rola mnie urzekła. Była rewelacyjna...
A co do wyglądu, to każdy ma inny gust. Dla mnie jest przeciętna, ale nie krytykuję czyjejś opinii, jeśli twierdzi, że jest bóstwem.

Wielki_Krytyk_

Dobra zaczepka na dyskusję, jednak jak powszechnie wiadomo o gustach się nie dyskutuje! Jestem kobietą i jako kobieta stwierdzam że Angelina Jolie jest najpiękniejszą kobietą wśród aktorek zza oceanu, jest jedną z wielu najpiękniejszych kobiet na świecie i przede wszystkim jest naturalna, nie poprawiana przez plastyków. Tylko popatrz jak wiele kobiet usiłuje się do niej upodobnić, nawet sama Megan Fox jest do niej porównywana co jest dla mnie absurdem, gdyż nie da się porównać plastikowej Fox i jej drewnianej gry z naturalnością Jolie i jej wrodzonym talentem aktorskim ( przykład filmy : "Przerwana lekcja muzyki" i wymieniony wyżej "Oszukana" )

użytkownik usunięty
Katerinaxoxo

Co do"Przerwanej.." się zgadzam,ale z tą naturalnością to wyrąbałaś na prawdę... Angie miała wstrzykiwany botoks w usta i to nie jeden raz,ponadto usuwane żebra,żeby zwęzić talię i z tego co mi wiadomo,to chirurdzy nie raz maczali palce przy jej wyglądzie.

Cóż widocznie nie jestem doinformowana, albo ty za bardzo wierzysz w plotki podsuwane przez prasę i internet. Spójrz na zdjęcia Angeliny w młodości i powiedz mi że w tym wieku jej wstrzyknęli botoks itp.
http://bloog4you.bloog.pl/d,23,m,9,r,2007,index.html
http://joliepittfan.wordpress.com/2010/11/25/angelina-jolie-w-dziecinstwie-nowe- zdjecia/

zdjęcie na którym jest z matką zapewne sugeruje że i jej matka wstrzykiwała sobie botoks w usta, a może nawet małej Jolie. przemyśl to

http://joliepittfan.files.wordpress.com/2010/11/little-angie-05.jpg

Nie wierzmy ślepo we wszystko co napiszą dziennikarze i inne pasożyty żerujące na życiu sławnych ludzi :)

Katerinaxoxo

Eeeeeeeeeeee?????????BOtox w usta ?????????????????? chyba cie coś...

Kileeer

Nie ja to stwierdziłam więc ciebie chyba coś.......................

Katerinaxoxo

To tamte osoby , bo botox w usta to ... bez wulgaryzmów

użytkownik usunięty
Katerinaxoxo

To popatrz na jej ręce-cera gładka ale jej ręce mówią same za siebie...

To może w twarz botoks sobie wstrzykuje ale ust nie ma poprawianych, poza tym dłonie starzeją się szybciej niż twarz i nie dba się o nie tak bardzo.

użytkownik usunięty
Katerinaxoxo

botoks w usta-zmarszczki mimiczne wokół ust.A skąd masz pewność,że ust nie miała poprawianych?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Tak nie wyglądają usta po botoksie ;) . Ale załóżmy, czysto teoretycznie , że miała je poprawiane, i co w związku z tym? Nie zmieniło by to faktu , że jest świetną aktorką - a chyba to się liczy , prawda? No chyba, że już teraz patrzy się jedynie na wygląd aktorów , co jest śmieszne i płytkie .

użytkownik usunięty
Anna_

Ależ ja nie kwestionuje jej aktorstwa! wręcz przeciwnie,uwielbiam Ją w "Przerwanej..." i nie tylko.Poddałam w wątpliwość tylko brak interwencji chirurga przy jej urodzie.

Mówiłam to bardziej ogólnikowo, nie prosto do Ciebie ;) . Przepraszam, że zabrzmiało to tak, jak bym się Ciebie "czepiła"

użytkownik usunięty
Anna_

Spoko,ja też nie lubię jak ktoś uogólnia.I zgadzam się,że ocenianie po wyglądzie to za przeproszeniem g ówniane ocenianieXD

Ale faceci , niestety tak oceniają ;D . Najpierw czy fajna sztuka, potem umiejętności . Ale z reguły , gdy ktoś im się nie spodoba to i talentu aktorskiego się nie dopatrzy .
A Angie nie mam nic do zarzucenia ;D . Uwielbiam ją nie tylko za aktorstwo , ale za to jakim jest człowiekiem ;)

użytkownik usunięty
Anna_

A to nie wiedziałaś,że faceci wolą patrzeć,niż myśleć(przynajmniej większość)?:D

Oni myślą, tylko nie tym co trzeba ;D . Zamiast mózgiem , myślą dolną partią ciała , a podobno narząd nie używany zanika - i się chłopaczki boją xD

użytkownik usunięty
Anna_

AA tak prawdaXD się boją i są przezorni,dlatego muszą praktykować

Anna_

co to sa za brednie i pomowienia na temat facetow?niby same brzydzicie sie oceniac ludzi poprzez jakis pryzmat a tu takie szarlatanskie mysli przychodza wam do glowy..niezla hipokryzja sie tu szerzy.

sanczopansa

Jesteś facetem, i sam wiesz jak jest ;) . I to nie jest żadna hipokryzja , zostało napisane "przynajmniej większość" , więc nie zwracamy się do wszystkich przedstawicieli płci męskiej . Z resztą i tak jesteście od Nas opóźnieni o 3 lata , i to już na pewno nie jest obłuda, ale naukowy fakt . Nawet w sądzie, do 21 roku życia odpowiadacie jako nieletni, a kobiety do 18 :D

Anna_

masz absolutna racje ,jednak jak wiesz sa wyjatki.
jednak faktem rowniez zbadanym naukowo jest to ze kobieta ma mniejszy mozg niz mezczyzna.
owszem jestem facetem i my poprostu inaczej dzialamy.ale ty jestes kobieta i chyba nieraz sie o tym przekonalas.

sanczopansa

A co ma wielkość mózgu do inteligencji?

Anna_

tyle samo co wiek.absolutnie nic.

Anna_

Niezłe brednie pseudonaukowego bełkotu feministek. Wszyscy matematycy, fizycy, chemicy, filozofowie, reżyserzy, ekonomiści to w 99,9% faceci. Przykro mi, ale takie są fakty.

Z tym nieletnim to dowaliłaś, chyba nie ogarniasz życia. Hahahaha.

Anna_

Ludzie botoxu w usta nikt nie wstrzykuje.

Anna_

a tak a propo, sorry ze tu odpowiadam, ust nie miala poprawianych, nawer czytalem jakies wywiad z nia, gdzie mowila ze miala problem z ustami juz w w szkole wlasnie przez nienaturalne rozmiary/ksztalty (?) ust, krotko mowiac troche sie z niej nasmiewali, ale dla mnie w tej chwili ma najcudowniejsze usta w hollywood. No ale to tylko moja opinia :)

nie zlosc sie tak.
bo jeszcze tobie bedzie trzeba wstrzelic troche botoxu tu i owdzie.

użytkownik usunięty
sanczopansa

nie złoszczę się,jestem radosna jak letni poranek.

mam nadzieje ze nie jak te ktore mamy ostatnio.

użytkownik usunięty

Nie,nie te.Te,które mieliśmy w czerwcu i te,które mam nadzieję nadejdą z początkiem sierpnia.

to w takim razie oboje mamy nadzieje ze obedzie sie bez botoxu.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Ja nie mam nadziei,ja WIEM,że się obejdzie bez botoksu.

trzymam cie za slowo.a teraz koncze spamowac ten durnowaty temat.
pozdrawiam.
btw zgubilem 'j' w poscie wyzej.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Tak ja też kończę.Konwersacja z Tobą przyprawiła mnie o ból głowy.Nie pozdrawiam.

ulalala chyba sobie nagrabilem...

sanczopansa

Sanczopansa , znowu kurde prowokujesz do kłótni i przekleństw na forum . Znajdź sobie inne zajęcie .

użytkownik usunięty

ojojoj
mloda damo jakie slownicto ,trzeba ci bedzie wyszorowac buzie mydlem...

poluzuj troche kucyki. jak juz wczesniej wspomnialem zlosc pieknosci szkodzi.
'botoks w usta-zmarszczki mimiczne wokół ust'
zeby bylo jasne zaczalem ta rozmowe z nudow wiec nie bierz sobie do serca wszystkiego co ludzie tu wypisuja.chyba ze jestes drugim kontem kileeera wtedy masz prawo zachowac milczenie,wszystko co powiesz zostanie uzyte przeciwko tobie...

goracp pozdrawiam pania zlosnice.

sanczopansa

Jak by była drugim kontem Kleera to byś nie zrozumiał o co chodzi .

użytkownik usunięty
sanczopansa

Dobra poniosło mnie-tak więc przepraszam.Zwykle takich bredni nie wypisuję,to chyba te "maliny knują chore spiski" tak na mnie podziałało.Więc też nie bierz tego do serca;) a złośnicą jestem-ale zawsze w granicach.więc jeszcze raz sory.

spoko,w koncu to tylko portal ktory w duzej mierze ma sluzyc rozrywce,podejrzewam ze jutro wszyscy zapomnimy o sobie i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie.
po raz kolejny pozdrawiam.

użytkownik usunięty
sanczopansa

I hope so. Ból głowy minął. Też pozdrawiam.XD

użytkownik usunięty

Ajajaj nie wierzę,że wystukałam te okropieństwa na klawiaturze.

spoko juz sobie to wyjasnilismy nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc.osobiscie wole zlosnice niz obwiniajace sie o cale zlo tego swiata biedne dziewczynki.
stay cool.

użytkownik usunięty
sanczopansa

A czy ja się obwiniam o całe zło świata? chyba raczej nie.i nie popadam ze skrajności w skrajność,takie stany są mi zgoła obce.

widze ze mialas ciekawa dyskusje z kinomanem0 aka niegdysiejszym life_killsem.ciekawe doznanie nieprawdaz?