Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Oglądałam pięć filmów z jej udziałem. SALT, LARA CROFT: TOMB RAIDER, TURYSTA, I PAN I PANI SMITH... W każdym z tych filmów ma jedną minę! Jedynym filmem gdzie się stara jest ,,Przerwana lekcja muzyki". Reszta do bani. Aktorka jednej miny.

elkas22

Tak wmawiaj sobie dalej. Jeden Oscar i trzy Globy na koncie ale i tak jest kiepska. Ludzie dajcie sobie spokój. Podałeś filmy w których zbytnio się wysilac nie trzeba bo jakby dobrze patrzeć to są to produkcje z gatunku filmów akcji.

kamil10025

zgadzam sie, aktorka jednej miny. w Wanted wiecznie zła, w Salt troszeczkeeee lepiej, w Turyscie nawet jej oczko nie drgnelo, akcja jak w slow motion, i ten jej tajemniczy polusmiech. przerwana lekcja muzyki zgoda, dobre, ale niezbyt wiele dobrych filmow miala, czytaj: "gdzie uzyla wiecej niz jednego miesnia twarzy" lub "zrobila wiecej niz dwie miny".

coraloft

Jezu ale czego wy wymagacie po filmach akcji co???? A Pierce Brosnan w Bondzie też jedna mina przez wszystkie odcinki z serii. Stallone. O nim już lepiej nie wspominać. I wiele wiele innych. Wiadomo że wiele aktorek w filmach akcji nie gra ale uważam tak jak wyżej napisałem. Zbytnio się wysilać nie trzeba bo to nie są dramaty tylko filmy na wyluzowanie się.

kamil10025

no wiadomo, ze sie oglada takie filmy dla wyluzowania się, bo niby dlaczego? dla gry aktorskiej?:P ale to nie zmienia faktu, ze byla kiepska.

coraloft

Już nawet nie mówię. Są różne gusta, każdy lubi, ceni i ogląda różne rzeczy jednak denerwuje mnie to że za każdym razem argumentują coś jednymi i tymi samymi, filmami a dokładniej Salt, Wandet, Mr and Mrs Smith i reszte filmów akcji. To że nie grała od ostatniego czasu w żadnym dramacie albo innego typu filmach to nie znaczy że jest kiepska.

kamil10025

moze i masz racje. tylko ze troche duzo tych filmow kiepskich. dramaty moze miec dobre, ogladne w takim razie. deep swoja droga sie tutaj tez nie popisal.

elkas22

To obejrzyj "Oszukaną" :) Tam zagrała zajebiście i pokazała, że jak chce to potrafi.
...a że przeważnie jej się nie chce to już inna sprawa ;)

Spitfeuer

No to jeżeli w 2 filmach jej się chce to jaka to aktorka? Napewno nie na ocene 8,3

Johny999

Meryl Streep czy Natalie Portman to ona nie pobije.

Johny999

Nie musi pobijać Streep ani Portman, bo im nie dorównuje, ale jest dobrą aktorką.

mareczekp2

A co to w ogóle za porównanie. Streep gra już w filmach bardzo długo a niestety od Portman jest lepsza i to bardzo. Wokół Natalie zrobiło się tyle szumu tylko za sprawą Czarnego Łabędzia. Takie jest moje zdanie.

elkas22

to obejrzyj sobie Oszukaną to zmienisz zdanie co do jej miny

tomucho77

Aktorka komercyjna, która gra jak jej każą. Nie jest zdolna do żadnych improwizacji. Przynajmniej tak mi się wydaję...
Szkoda, że nie chce grać w tych ambitniejszych filmach, bo potrafi grać i to bardzo dobrze. Dowodem na to jest Oszukana, Przerwana lekcja muzyki i mój ulubiony film z nią, który serdecznie polecam Gia.