Ma powstać film o Kleopatrze, a główna rola ma przypaść Jolie. Ciekawe jak wypadnie - lepiej niż Elizabeth Taylor ?
Lepiej na pewno nie jednak nie umniejsza to faktu że może być bardzo dobrze. Liczę na to że zagra w tym filmie. Na dzień dzisiejszy jakoś nie widzę nikogo innego.
Mam nadzieje ze przyjmie role w tym filmie. Pasuje idealnie, trzeba tylko znalezc wielkiego rezysera zeby wyszedl wspaniały film.
To fakt. Ciekawe który z aktorów by do niej pasował???? Hmm. Podajcie jakieś propozycje. A i nareszcie znalazł się ktoś kto wypowiada się o niej pozytywnie bo od niespełna pół roku nikt taki się nie znalazł.
Wg mnie jest bardzo dobrą aktorką (bo niby za co dostała Oscara ?!),poza tym jest piękna, jej "chłopakiem" jest jedno z największych ciach hollywood. Ludzie po prostu jej zazdroszczą i nie przeczę ja też :) A wracając do tematu to nie mam zielonego pojęcia kto mógłby pasować do Angeliny - może Gerald Butler... ?
Nieee. Na początku też sobie o nim pomyślałem jednak doszedłem do wniosku że wypadł b przy niej, że tak powiem blado. A może Russell Crowe??? Już grał w podobnych filmach i nieźle się sprawdził. A co do samej Angeliny. Fakt, jest bardzo utalentowana i piękna. Lubię ją bo ma fajne filmy i nie skupia się tylko na jednym gatunku tylko dobiera tak wszystko zróżnicowanie. Raz dramat, raz film akcji i to jest bardzo fajne. Po za tym udziela się także charytatywnie i interesuje się innymi ludźmi. I za to ją bardzo cenię bo mimo tego że jest wielką aktorką i zarabia kupę forsy to jej nie odbiło. Denerwują mnie tylko takie teksty w stylu "no robi kolejną drużynę piłkarską" ale "że kolekcjonuje dzieci". Tylko chora osoba mogła b coś takiego wymyślić. Jeżeli ma do tego możliwości i chęci to niech to robi bo zmienia dotychczasowe życie tych dzieci a w dużej mierze świadczy to o tym że ma ogromne serce i jest przykładem dla innych.