Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 022 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie
użytkownik usunięty
amon_6

naucz się pisać

nie mam polskich liter,a ty naucz sie rozumiec tekst zamiast doszukiwac sie glupich bledow

użytkownik usunięty
amon_6

a ty naucz się używać mózgu jak coś piszesz , chyba że go nie masz

a ty sie naucz miec wiekszy dystans,przyznaj sie ,brak ci przyjaciol?

użytkownik usunięty
amon_6

nie mam zgadłeś

na zgode-angelina jest ok ,dla mnie najlepsza w salt pozdrawiam

użytkownik usunięty
amon_6

Fajnie dzięki że się zgadzasz

amon_6 pamietaj, że z Mati_JCVD nie ma dyskusji... ;)

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

No ze mną nie ma dyskusji albo wóz albo przewóz jak to Sylvek w Niezniszczalnych powiedział ;D

Sztuczny_rarytas

Nie ma dyskusji bo jest miażdżony po chwili przez własną głupotę.

użytkownik usunięty
neo_angin

miażdżony to jesteś ty przez moją pieść prowokatorze

Ja jestem prowokatorem? HAHAHAHAHAHA. A, żebyś znowu nie płakał jak wrócisz na listę.

użytkownik usunięty
neo_angin

Weż pajacu nie piernicz mi tu nie napisałem w tym temacie nic złego a ty już odrazu że jestem miażdżony. Odwaliło ci koleś pytam poważnie śledzisz moje tematy po co tu weszłeś ? Obraziłem tu kogoś za nim tu zaczełeś pisać no powiedz ? Jeśli tak bardzo mnie nie lubisz to nie pisz nic na mój temat to tak trudno ? Podniecasz się jakąś listą i na wszystkich donosisz kto niby trolluje ( obsesja jakaś ) ja się pogodziłem już z Damian_Filmweb a ty dalej coś na mnie piszesz daj sobie spokój koleś i lepiej wyjdż na świeże powietrze bo się zachowujesz ja nie powiem kto

To było 8 października geniuszu. Pora nauczyć się rozróżniać daty.

użytkownik usunięty
neo_angin

tu nie chodzi o zasrane daty dalej nic nie kumasz ? Chodzi o to że nic na ciebie w tym temacie złego nie nie napisałem a ty tu weszłeś i zaczełeś pierniczyć coś o o tym że mnie miażdżysz czy coś w tym stylu i nie ma tu do rzeczy czy to był luty , pażdziernik czy inny czerwiec po prostu tu weszłeś i mnie pocisnełeś od tak o . Już ci powiedziałem przewietrz się i daj sobie spokój bo kłótnia do niczego nie prowadzi kumasz teraz geniuszu ?