Miom zdaniem kobieta nie jest moze brzydka, ale jak czytam czy ogladam te wszystkie top zestawienia, ze jest najpiekniejsza, najseksowniejsza , najlepsza aktorka to mnie szlag trafia. wydaje mi sie ze ludzie na tym swiecie poprostu zachwycaja sie tym czym zachwycaja sie media z usa. angelina moze ma spory biust, ladne wlosy, ale to jedyne co mozna zaliczyc do zalet tej kobiety. jest chuda, kosci policzkowe jej odstaja i ma wielkie usta, co moim zdaniem nie jest fajne. moze jak grala w Lare Croft to fajnie wygladala, ale w sumie tylko tam. Sa naprawde piekniejsze aktorki, ktore na zestawniech Vouga, US Wekly czy innego amerykanskiego pismaka sa duzo za nia. Katherine Heigl, Jessica Alba, Penelope Cruz, Salma Hayek. To sa piene kobiety. Do tego gra aktorska Angeliny jest w zaden sposob odstajaca od gry innych aktorek jej pokolenia. Gra jak normalna aktorka, bo to jej zawod i tyle. Ma farta, bo za to ze jest szum wokół jej osoby dostaje dobre role w dobrych produkcjach. Nie biora jej do komedii jak Heigl czy Aniston, bo juz sie utarlo, ze nie pasuje do nich. Ale czy jest naj naj naj to .....nie, nie dla mnie, nie dla obiektywnego widza, ktory nie ocenia aktorow po wygladzie, rolach, ile dzieci zaadoptowal i z kim sypia. Swoja droga to ta aktorka jest nawet troche dziwna. Mysli ze zbawi swiat, a do tego te jej dziwne zycie z dziwnymi ludzmi. Jest troche szalona. Oczywiscie nie wplywa to na moja opinie o niej, bo dla mnie moze byc nawet z Al-Kaidy. Probuję tylko zrozumiec czemu jest NAJ pod wzgledem aktorstwa i jej fizycznego wygladu. Ludzie naprawde chyba ja tak kochaja za to, ze jest nagonka na nia. Tak jak w przypadku Gisel Bundchen. Od kilku lat jest naj naj naj modelka swiata. Nie jest brzydka, ma dlugie nogi, ale sa o niebo piekniejsze np. Bar Rafeali czy Lima. Magdy Muchy jakos tez juz nikt nie lubi, bo patrza na to co teraz wyrabia. Przedtem byla lubiana, a jak zmienila image i jest o niej glosno, bo takie portale jak np. Pudelek ciagle jakies gowna o niej pisza to wszyscy sie odwracaja od niej. Pewnie bylo by tak samo z Jolie. Nie moge zrozumiec tego swiata