W dwoch tematach przed chwila odpowiedzialam. Ale teraz chcialabym wszystkich zapytac dlaczego piszecie tak idiotyczne komentarze? Rozumiem ze dla niektorych jest ikona piekna, ale krew mnie zalewa kiedy widze jak gnoicie osoby o innym guscie. Bardzo nie podoba mi sie Jolie wizualnie... baaardzo... i zastanawiam sie czy wy wiecie co piszecie oskarzajac osoby o podobnym zdaniu do mojego o zazdrosc, brak gustu itp. Czy juz nikt nie moze miec odmiennego zdania ? Dobrze wszyscy czcijmy "piekna Jolie" bo jak nie to zostaniemy okrzyknieci idiotami, kretynami, chlopaki gejami, pedalami... Wszyscy udawajmy ze nam sie podoba bo jak nie to bedziemy zazdrosni. Pomyslcie zanim cos napiszecie. Jestem pewna ze wam tez ktos sie nie podoba i czy od razu ktos wam to wytyka ? dlaczego do ludzi nie dociera ze dla jednych pewna osoba jest idealem a dla innych kims zupelnie przecietnym, czy brzydkim. Niech 100 osob napisze liste 15 najpiekniejszych kobiet... Ciekawe czy wszystkie beda identyczne ?
Tu chyba kazdy powinien rozumowac tak samo, miec takie same poglady to nie mielisbyscie tych glupich problemow i nie musielibyscie wyzywac sie kto ma racje, kto jej nie ma, ktory jest wiekszym idiota...
Nareszcie ktoś mądry :)
Ja np gdybym miał stworzyć listę 15 najpiękniejszych kobiet to znalazło by się na niej tylko pare (maksymalnie kilka) kobiet znanych ( czyli aktorek itp.).
Ludzie się podniecają sławnymi osobami a wystarczy się rozejrzeć po ulicach miast czy wsi i zobaczyć od groma ładniejszych dziewczyn. Ale cóż- "Cudze chwalicie, swojego nie znacie" :D
wlasnie ;) ale nawet jesli dla niektorych jest taka mega cudowna, piekna i wspaniala to nie trzeba od razu narzucac innym swojego zdania ;)
Wszystko fajnie, zgadzam się, ale to działa również w drugą stronę. Nawet nie chce mi się wchodzić w profil Jolie tutaj na FW, bo rzucają mi się w oczy tylko tematy związane z tym, że jest paskudna albo że jest piękna. A ona nie jest modelką tylko aktorką i filantropką. Ja mam zdanie na temat jej urody, ale nie mam potrzeby dzielenia się nim ze wszystkimi. Chętnie się natomiast podzielę swoimi wrażeniami po obejrzeniu filmu "Salt" - tylko czy będę miała z kim podyskutować na ten temat? Oto jest pytanie:-)
Nie powiem, lubie wiele filmow z jej udzialem, a skoro ludzie maja prawo zachwycac sie jej uroda, talentem itd to ja mam takze prawo do wyrazenia wlasnej opini ;)
Hmm a co do filmu Salt - jeszcze nie obejrzalam ;) Nadrobie to ;P
Droga założycielko tematu! Poniekąd masz rację, ale to działa w obie strony. Musisz przyznać, że 80% wypowiedzi na tej stronce dotyczy wyglądu jakiegoś aktora/aktorki, a nie talentu. Wiadomo, że gusta są różne, ale pisanie przez niektórych, że (np.A.Jolie/ O. Wild/ K.Knightley lub wiele innych) jest największym maszkaronem na świecie jest przynajmniej głupie. Jasne, mogą kogoś drażnić itp., itd., ale ich uroda jest wysoko ponadprzeciętna i to jest fakt.
to nie jest fakt to jest Twoja opinia :) lub opinia innych osob :) faktem jest cos czego praktycznie nie mozna podwazyc.
Ja nigdzie nie napisałam, że nie masz prawa. Nie wiem dlaczego większości ludzi, z którymi podejmuje się polemikę od razu zasłania się zdaniem: mam prawo do tego, tamtego czy siamtego:-) Przecież to jest oczywiste. Ja tylko napisałam, że drażni mi to, że 80% tematów tyczy się jej urody.
"W dwoch tematach przed chwila odpowiedzialam. Ale teraz chcialabym wszystkich zapytac dlaczego piszecie tak idiotyczne komentarze?"
no to nie czytaj tych komentarzy skoro cię denerwują czy coś tam.
Te dyskusje na temat wyglądu są jak plaga na filmwebie i nic na to nie poradzimy. Nikt nikogo do niczego nie przekona, a wszycsy się tylko denerwują.
Z tym się całkowicie zgadzam.
Nic nie poradzimy na to, że część ludzi ocenia aktorów czy sportowców pod względem urody a nie talentu czy dokonań:-)
Dobra dobra ;) ale widze ze przynajmniej tu nam sie jako tako rozwinela dyskusja bez zbednego gnojenia sie wzajemnie jak to jest w przypadku wiekszosci wypowiedzi na forach w dzisiejszych czasach :P
jest gdzies na necie ten film w jakiejs zdatnej jakosci ?
Ja nigdzie nie napisałam, że widziałam ten film:-) Idę w przyszłą środę. Trzeba wykorzystywać środy z Orange.
Uważam, że są takie filmy, które trzeba obejrzeć w kinie - nie warto psuć sobie przyjemności kopiami z internetu "zdatnej jakości".
Nie nastawiam się na to, że zobaczę arcydzieło;-) Wolę inne kino.
w przypadku kazdego filmu lepiej nie nastawiac sie na arcydzielo :P potem jest mniejsze rozczarowanie :P
myslalam, ze widzialas. ja trafilam na idealna wersja, bardzo dobra na playtube.
polecam. film warty zobaczenia. 2 polakow tez milo ogladac.
Coś w tym jest. Aczkolwiek przed obejrzeniem filmu Eastwooda nastawiam się, że to będzie arcydzieło i ostatnimi czasy ani razu się nie zawiodłam:-)
Poniżej zamieszczam link do wywiadu Angeliny promującego "Salt" - może kogoś zainteresuje jeśli jeszcze nie widział. Bardzo szczery wywiad. Wiele razy czytałam tutaj, że Jolie to osoba robiąca wszystko na pokaz. Takie komentarze są moim zdaniem żenujące. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale nie powinno to iść w parze z całkowitym brakiem obiektywizmu.
http://www.youtube.com/watch?v=s7tExdHnPqg
dzięki za linka. bardzo podobał mi się wywiad z nią.
moim zdaniem na pokaz można wpłacić kasę na cele charytatywne i wyjdzie, że jesteś taka dobra itp., ale np. adopcja dzieci, jej wizyty w krajach dotkniętych problemami, jej zaangażowanie to coś więcej, zwłaszcza, że zajmuje się tym wszystkim na co dzień.
Ona jest jedną z osób, które aktywnie angażują się w pomoc ludziom - przede wszystkim uchodźcom i dzieciom. Szanuję ją przede wszystkim za to, jakim jest człowiekiem. Umiejętnie wykorzystuje swoją popularność i pozycję do tego aby zwrócić uwagę świata i opinii publicznej na problemy krajów dotkniętych różnego rodzaju problemami - ostatnio Haiti i Pakistan.
Oby było więcej takich ludzi jak np. Jolie, Pitt, Bono, Wycleaf Jean...