Artur Chamski

6,4
97 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Chamski

Moim zdaniem jest kandydatem na zwycięzcę. Bardzo podobało mi się jego wykonanie "Na jednej z dzikich plaż".

Allison

Zgadzam się z Tobą w 100%:) Świetny głos!!!
PS. Dzisiejsze wykonanie "Nothing's Gonna Change My Love for You" było naprawdę... piękne... Do perfekcji brakuje mu tylko opanowania stresu..., ale i bez tego jest najlepszy w tej edycji!!!

Mariee_de_corps

Świetny to za mało powiedziane !! Uwielbiam go !!! JOŚ oglądam specjalnie dla niego i wkurza mnie jak go jadą mimo, że śpiewa najlepiej a np. Anka Mucha dostaje 6 za to że wszyscy z jurorów ją lubią a wyje tak, że się słuchać nie da... Jak Artur nie wygra tej edycji to dalej będe podtrzymwać zdanie, że JOŚ to dno... Ale jak na razie trzymam za niego mocno kciuki :)

paatrycja

Dokładnie. Mam nadzieje, że wygra, bo na prawdę na to zasługuje! Trzymam mocno kciuki:)

Allison

tak - Artur śpiewa wyjątkowo pięknie:) także uważam, że jest kandydatem do wygranej.. :)

Justysia

Zgadzam się z Wami wszystkimi. Szczerze powiedziawszy nie znam go jako aktora, ale w JOŚ śpiewa znakomicie. Byłam troszkę pesymistycznie nastawiona do tego, jak wykona "Help" Beatlesów, ale dał radę.
Artur to mój faworyt w JOŚ. Mam nadzieję, że wygra!!! ;))

Lady_From_Burton_World

Hmm...to chyba jakiś żart, że Artur ma dziś średnią 4,3 a Mucha 6,0. Ja wiem, że ten program nie jest na poważnie, ale jakoś m się w głowie nie mieści, ze ktoś kto fałszuje...cholernie fałszuje jest na pierwszym miejscu...to jury to jacyś wariaci ;p

Lady_From_Burton_World

I oceniają bardzo nierównie. Jak wszystkich oceniają ostro to wszystkich a nie tych co potrafią śpiewać jeżdżą za kilka nieczystych dźwięków a taką Muchę, której sie słuchać nie da chwalą za oryginalność. To jest program pt. ,,Jak oni śpiewają" czy ,,Jak oni błaznują" ?

paatrycja

Moim zdaniem Artur ma duże szanse na wygraną, o ile nie prześcignie go Ola Szwed, która znana jest z tego, że jest znana:P Dlatego ludzie chętnie na nią głosują.