Ben Affleck

Benjamin Géza Affleck-Boldt

7,6
66 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Affleck

Prosze czytać (ang): http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=26984
Kretyn albo opetny przez szatana.

TorcidaTiger

c mu w dupe islamiscie

sethas

Say what????

sethas

Lepiej nie, skoro taki ,,tolerancyjny'' to jeszcze mu się pewnie spodoba. Lepiej po prostu omijać z nim filmy, taki symboliczny opór przeciwko politycznie poprawnej debilozie.

Gdy ktoś zacznie z klasycznym ,,oddzielmy jego życie prywatne od zawodowego''... podstawcie sobie zamiast islamu (tfu* tfu*) komunizm, nazizm czy inną zbrodniczą ideologię i powiedzcie czy dalej tak fajnie i postępowo (a takie ,,państwo islamskie'' morduje dziś jakby więcej ludu niż wszystkie nazisty świata łącznie).

POLSKI LINK:
http://wnas.pl/artykuly/6034-ben-affleck-broni-islamu-zobacz-jak-ostro-poklocil- sie-ze-znanym-pisarzem

TorcidaTiger

Jego wypowiedź była głupia, ale z zupełnie innego powodu. Najśmieszniejsze jest to, że jesteście przeciw niemu (cała ekipa komentujących), będąc gorliwymi katolikami. Program Mahera z Harrisem. Chyba was szatan opętał :)

edi_nie_oglada_filmow

Każdy kto broni islamu, jest niespełna rozumu.

TorcidaTiger

On w sumie nie bronił islamu, ale ok. Zgadzam się, Harris i Maher mieli rację :)

edi_nie_oglada_filmow

jestem ateista . ale uwazam islam za zagrozenie dla wolnego swiata

sethas

Polecam przejrzeć ten program raz jeszcze i zapoznać się z argumentami Harrisa :)

sethas

Dla jakiego wolnego świata? Kolejny obrzezany mentalnie ateista?

TorcidaTiger

wlasnie sie o tym dowiedziałem, lekki szok, co on chce udowodnic? zyskac? wielka plama w karierze i stracil caly szacunek w moich oczach. takich jak on nie należy traktowac powaznie

musza34

Ja sie zastanawiam, może on, podobnie jak premier Cameron, jest opłacany przez Arabie.

TorcidaTiger

O tak, ludzie już nie mogą mieć swojego zdania, od razu są opłacani...

TorcidaTiger

To samo normalni ludzie powiedzą na osoby broniące Chrześcijan, religie to szajs który powinien jak najszybciej zniknąć. W szkołach ludzie powinni być edukowani by nie zostawać członkami żadnych sekt bo to wszystko bzdury wymyślone po to by kontrolować ludzkie życie i postępowanie.

Artemisek

Twoje myślenie to szajs. Z takim podejściem nie mamy o czym dyskutować.

TorcidaTiger

Moje myślenie jest normalne, islam i chrześcijaństwo to religie nienawiści. Sam Ben jednak ma sporo racji w swojej wypowiedzi, bo albo mamy wolność religijną albo nie. Prawda jest taka że wszyscy jesteśmy ludźmi i powinniśmy mieć takie same prawa oraz obowiązki przy czym każdy powinien mieć możliwość bycia szczęśliwym i samemu zdecydować jak chce żyć... Niestety istniejące sekty skutecznie to utrudniają.

Artemisek

Ośmieszyłeś się dwukrotnie:)))) Hahaha:) nic nie wiesz o chrześcijaństwie i sie wypowiadasz:) Pewnie wierzysz w te bajki o Wielkim Wybuchu:))) Co za ludzie...

TorcidaTiger

Może i się ośmieszyłem, wypowiadam się z perspektywy mojej osoby - skoro posiadasz wiedzę, to nie kiś jej w mózgu tylko podziel się i mnie oświeć... Nie jestem omnibusem, i nie wszystko wiem - nie widzę też w tym nic złego :/

Napisałeś, że nie chcesz ze mną dyskutować, jeśli nie zmieniłeś zdania - spoko, okej ale wiesz czasem miło jest porozmawiać z kimś kto inaczej postrzega świat.

Artemisek

Pozdrawiam, cześć:)

TorcidaTiger

Ja jestem ciekawy w którym miejscu Artymisek się ośmieszył?? Bardzo chętnie podyskutuje z tobą o religii, ciekawi mnie co takiego potrafisz zaprezentować na korzyść chrześcijaństwa, bo jak na razie się zbłaźniłeś i pokazałeś jak żałosnym hipokrytą jesteś. Islam zły bo zły, a chrześcijaństwo dobre bo tak i już... Zero argumentacji. Niczego więcej nie zaprezentowałeś. Wielki Wybuch jest udowodnionym faktem, podobnie jak ewolucja, na takim samym poziomie jak grawitacja. A może nie? Może jakiś bożek stworzył świat od tak i masz na to dowód? A ziemia ma 6tyś lat? Chrześcijaństwo, albo co gorsze Katolicyzm, Islam i inne religie zorganizowane są źródłem zła i podziału na świecie, przez które dochodzi do konfliktów.

A swoją drogą to Affleck nie tyle co bronił Islamu co uznał iż nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka. Tak samo jak zrozpaczeni, żałośni katolicy ratują się "nie każdy ksiądz to pedofil" Zabawne z jaką hipokryzją mamy do czynienia przez te ofiary religii.

Artemisek

No teraz to i Ty straciłeś caly szacunek w moich oczach. Tacy jak Ty wgl nie powinni sie wypowiadać podobnie jak Affleck, robicie ludziom wodę z mozgu i podburzacie przeciwko sobie ,niszczycie prawidłowy porządek swiata swoimi lewackimi poglądami.

musza34

Czyli tylko ty masz monopol na prawdę, a jedyny prawdziwy porządek świata to ten wg ciebie? A wypowiadać się może każdy, to że ma inne zdanie niż ty, nie znaczy że jest gorsze.

krzysiek_666

lol, nastepny poprawny politycznie, nawet nie chce mi sie z wami gadac

Artemisek

Nie religia sama w sobie jest zła, tylko wszelki fanatyzm. Na świecie są setki milionów islamistów, w zamacham bierze udział ilu? Kilkaset, kilka tysięcy, może kilkanaście? Toż to mały promil całości. A na ich podstawie osądza się wszystkich. Ale jak za granicą ktoś powie że Polacy to złodzieje i pijacy bi paru takich zna to zaraz się oburzamy "jak on śmie?".

TorcidaTiger

"Kretyn albo opetny przez szatana." Rozumiem że to twój podpis? Mogłeś wymyślić lepszy.

krzysiek_666

NIe:) Tak masz napisane w dowodzie.