Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,1
50 477 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Mi się wydaje, że Borysowi gwiazdorstwo uderzyło do głowy. Ostatnio zaczął się szpanować swoim wizerunkiem między innymi w żenującym (przynajmniej dla mnie) Rankingu Gwiazd. Jedyny film a właściwie serial w jakim zagrał profesjonalnie to "Oficer" i ewentualnie "Oficerowie". A na dodatek tego postanowił śpiewać. Przecież on śpiewa mniej więcej tak jak Mariola z kabaretu Paranienormalni.
A mógłby być z niego dobry aktor filmowy.

użytkownik usunięty
Kruchy_4

I jest dobrym aktorem wg mnie. W "Symetrii" jako Albert był rewelacyjny, podobał mi się również w "Vinci". Ranking Gwiazd to przeciętny program, jak już nic nie było, czasem zerknąłem, ale nawet tam Borys wypadł dosć dobrze. A co do jego śpiewania. Mnie się ta jego piosenka podobała, ta o wariatce, czy coś w tym stylu.

Co w tym złego że chce sobie zarobić na ''przedłużenie penisa''(Porsche znaczy się, ''Californication'' rządzi)czy też wakacje na Baja bongo:D.
Nieważne co robi ważne by robił to dobrze a jak na razie idzie mu nieźle:D(nie obrażajcie się o ten cytat o Porsche nie mogłem się powstrzymać:D)

Kruchy_4

nie rozumiem, po co mieszać jego życie prywatne z zawodowym? nadal jest bardzo dobrym aktorem, powiem nawet, że moim ulubionym =] jakos nie zauważyłam, żeby jego życie prywatne wpływalo negatywnie na jego grę aktorską...

cleverdaria

Mi się wydaje że ostatnio zaczął poważnieć i dobrze, ale fakt to nie ''pudelek'' wiec nie dyskutujmy o tym.
I zgadzam się że jego ''życie prywatne'' nie ma wpływu na poziom jego aktorstwa który jest naprawdę dobry.

cleverdaria

No nie wiem, w zeszłym roku stracił prawko za prowadzenie auta pod wpływem alkoholu. Rozpustnik jeden :P :/

babytronique

Ja mówię ostatnio o prawku wiem:D.
No i pudelek nawet dawno go nie obsmarowywał:D
Czyżby stał się taki nudny....