Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Nie uważacie, że Szyc to taki polski Nicholas Cage? Obaj utalentowani, ale obaj ostatnio rają w samych g*wnach.

Zakrza

Nicolas Cage ma jednak dużo lepszy dorobek niż Szyc.

Noane

To chyba logiczne. Cage gra w filmach amerykańskich, a te z reguły są od polskich dużo, dużo lepsze.

sympatyczny_chochlik

Chodziło mi raczej o kreowanie postaci.

Zakrza

Nie porównywałabym ich w ten sposób - jeden i drugi mocno utalentowany, jednak każdy jest indywidualnością - w przypadku innych drewien aktorskich gra jest mocno porównywalna, tutaj nie widzę podobieństw. Właśnie jestem po seansie "Kreta" - mogę jedynie zachwycić się talentem Borysa. Oby tak dalej, nie licząć mielizn repertuarowych.

Zakrza

Rany boskie, nie obrażaj Nicholasa w ten sposób! Szyc to beztalencie i przerośnięte ego.

Ellesmera_11

Nie inaczej!!!

Zakrza

Ostatnio oglądałem "Vinci" i pomimo tego że pomysł na film dobry to gra aktorska razi strasznie.Polskich filmów ogólne nie oglądam,ale taki Cezaremu Pazurze,abstrahując od jego osobowości i pozafilmowej działalności,może czyścić buty.Wracając do Szyca to z tych filmów w których go oglądałem najlepiej wypadła chyba "Symetria",może gdyby w młodości wyjechał do Stanów coś by z niego zrobili.A zestawianie go z Cage'em to chyba jakaś prowokacja.

Zakrza

Nicholas Cage jest aktorem !!! z lepszymi i gorszymi rolami,
;) a Szyc, hmmm każdy widzi...