Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
49 734 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Według mnie: po pierwsze: "Lejdis", "Symetria", "Vinci", "Oficer", "Testosteron". A jak wy myślicie... Na pierwszym miejscu umieściłem "Lejdis", gdyż nie mogę si pohamować ze smiechu jak widzę, że Błażej czegoś nie rozumie...buahahahahahah te miny

jonaszmiauczynski

Odpowiedź znajdziesz 5 czerwca na jedynce o 22 40.Tam zagrał jak dotąd najlepiej.

esperanto

Zdecydowanie Symetria.

Może jeszcze Testosteron ;) ale ogolnie przykre jka robiz siebie idiote tak jak np. w Lejdis

pzdr

187

ja musialabym duzo filmow wypiusywac bo w wielu mi sie podoba..
mysle ze spodoba wam sie film "wojna polsko ruska" bo bedzie zajebiaszczy ^^

jonaszmiauczynski

Jak dla mnie to zdecydowanie w filmie ,,Lejdis''

jonaszmiauczynski

"południe-północ", "Symetria", "Oficer" ...
Czy w Testosteronie i Lejdis najlepiej to nie wiem , w każdym bądź razie bardzo zabawnie ... ale bardziej pasują mi do niego takie poważne role.. chociaż w Lejdis to on najczęściej powodował że wybuchałam śmiechem ma w sobie ten dar ;))

Bella_Mafia

Troche przypomina mi graniem takiego buraka, sam nie wiem czemu. W oficerze nie wiem czy jest najwiekszym mankamentem czy tez atutem serialu (chodzi o I sezon), jednak moim zdaniem najlepsza rola jak dotad w Symetrii, gdyz wypadl bardzo dobrze a gra w ambitnych produkcjach jest o wiele trudniejsza niz w komediach. Oczywiscie to moje zdanie, kazdy ma do tego prawo :)

jonaszmiauczynski

Symetra, południe-północ, Oficer oczywiście i Testosteron.

jonaszmiauczynski

Oficer i Vinci,w Symetrii wcale nie zagrał tak świetnie,Lejdis nie widziałam

jonaszmiauczynski

Vinci
Południe-północ
Oficer
Testosteron
Job / Lejdis

w Symetri nie podobał mi się, wydawał mi się taki obleśny a zwłaszcza jak opowiadał historie jak jego koledzy dorwali jakąś laske co Chyra za to mu przywalił...

jonaszmiauczynski

Lejdis, scena, gdy siedzi z Goska w barze:)

osiemnascie

Lejdis, Testosteron ;D
i Ryś. ;D nie mam pojęcia jak utrzymał takiego świetnego ZEZA ;DDDD.

użytkownik usunięty
Metatron

Lejdis? testosteron? ludzie co wy mówicie, nie ma się co zastanawiać najlepiej zagrał w Symetrii

Symetria i Testosteron całkiem całkiem... o wiele lepiej w Oficerze i Vinci. nie zapominajmy o całkiem dobrym epizodzie w ekipie:)

użytkownik usunięty
PyTaLsKi

Najlepiej w "Symetrii" i "Vincim".

Symetria najlepsza w Vincim też dobrze zagrał

użytkownik usunięty
Hazers

Wg mnie najlepiej wypadł w "Symetrii". Drugoplanowy, ale za to bardzo wyrazisty bohater. To tutaj Szyc pokazał swój kunszt.

użytkownik usunięty

Szyc pokazał także talen rolami w trylogii "Oficera" i rolą w "Vinci". W innych filmach, w których go widziałem nie było go zbyt wiele na ekranie, więc nie miał okazji się wykazać. Chociaż ta niewielka rola w "Lejdis" była niezła.

użytkownik usunięty

I zapomniałem dopisać. w "Jobie" wg mnie wypadł średnio.

W "Południe-Północ" i w "Symetrii".

jonaszmiauczynski

Bezapelacyjnie w Symetrii, mimo iż innych nie widziałem ;-p

hoffman_2

Najlepszy w "Testosteronie". Świetna rola i te teksty, a zwłaszcza na początku jak mówi (nie wiadomo do kogo): "Co tak leżysz? Chcesz się przeziębić? Wstawaj. Mam cię prosić, tak? Tego chcesz? Leż sobie, leż. Mi to wisi. Tylko nie myśl, że będę cię prosił. A w dupie cię mam." A tu ŁYŻKA! Myślałem, że padnę ze śmiechu.