No z tym kreowaniem go na przystojniaka to faktycznie chyba przegięcie, ma coś co przyciąga kobiety ale chyba nie jest to wygląd:D.
Ja uważam, że on nie jest taki najgorszy. Jest niczego sobie, pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jest przystojny :)
Zastanawia mnie jedno... Czy ty wiesz, co to jest aktorstwo? Wiesz, co to znaczy grać dobrze? Widziałeś go np. w "Wojnie polsko-Ruskiej" czy nawet w "Ślubach Panieńskich", gdzie pokazał kunszt aktorski? Czy dla ciebie wygląd idzie w parze z talentem? Oceniać Szyca na 1 to pokaz całkowitego braku mózgu i kompletnej nieznajomości kina. grę aktorską ocenia się obiektywnie. Jeśli go nie lubisz, nie znaczy to, że nie potrafi grac. 1 stawiaj Karolakowi i innym podróbom, ale nie jemu.
Całkowicie zgadzam się z tomem_evansem.
Borys jest niewątpliwie bardzo dobrym aktorem, więcej pracy i mógłby nawet aspirować do czegoś więcej.
Obiektywnie, bez żadnych niedomówień, jakby prawda objawiona, hmm? W takim razie pokaż, co jest wyznacznikiem tej obiektywnej prawdy, może jakaś jednostka, albo ogólnie przyjęty fakt? Bo jest to aktor, który emanuję, w mojej opinii, sztucznością. Zawsze grając w bliźniaczy sposób. Lecz jest to moja subietywna opinia. Ale skoro i jest coś takiego, jak obiektywny punkt widzenia, to za pewne przekona mnie jednym stwierdzeniem, faktem, informacją, może liczbowym ciągiem? Zapraszam.
Ani urody, ani talentu, za to dobre układy w branży- jednym słowem- kolejny polski gwiazdor do bani!
Ale wy gadacie głupoty to nie PUDELEK czy PARTY aby oceniać gościa po wyglądzie.
Szyc właśnie jest fenomenalny w tym że ma twarz zwykłego młodego człowieka , którego na co dzień można spotkać na ulicy a dzięki swojemu talentowi może stawać się i przystojny i brzydki.Grać rolę amanta ale też i ostatniego sukinsyna.Ma WSZECHSTRONNĄ twarz.Przy okazji drogi BLACKSHICIE wśród ulubionych masz Krzysztofa Kiersznowskiego , któremu dałeś 10/10.
On to dopiero wygląda na Chłopa i to w dodatku takiego chłopa , którego siłą odciągnęli od pługa.
.... Nie mówiąc już o młodym Koterskim , którego też masz w ulubionym.
Jesteś jednym słowem jednym wielkim BLACKSHITOWSKIM prowokatorem !!!!
kiersznowski nie wyglada jak odciagniety od pługa, tylko raczej jakby lubił sobie popić.
a koterski przesadził z dragami za małolata.
mimo tego darze ich sympatią, szyca nie, ponieważ szyc jest dla mnie wizytówką współczesnego polskiego kina, które jest gorzej niz żałosne, wtórują mu oczywiscie karolak i kot
Przepraszam się ale Szyc grywa różne role a Koterski głównie idiotów lub jakiegoś ofermę w każdym razie.
Szyc umie być zarówno ofermą jak i inteligentem.
no, racja, nie rozumiem skąd takie negatywne komentarze w stosunku do szyca, bo aktorem jest naprawdę dobrym. wiadomo, że zdarzają się głupkowate role w głupkowatych filmach, ale beztalenciem nie można go nazwać, bo potrafi zagrać pijaka, narkomana, debila lub inteligenta i wypaść przekonująco.
No właśnie. Według niektórych kilka słabych filmów w dorobku aktora = brak talentu. A takie rozumowanie to brak mózgu...
Nooooooo.....eeeeeeeeee....yyyyyyyyyy.... Dobrze że nie ma IMDb. JA mam IMDb, mam eBaya , mam allegro i mam swoje zdjęcie.