Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,1
50 477 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc
użytkownik usunięty
BlackShit

10/10

BlackShit

no wyglądem to on nie grzeszy, zgadza się

pattkka

ano nie grzeszy urodą, a mimo to kreowany jest na polskie ciacho... jak to jest?

Martinezzz

No z tym kreowaniem go na przystojniaka to faktycznie chyba przegięcie, ma coś co przyciąga kobiety ale chyba nie jest to wygląd:D.

WOLVERINE55

Są to pieniądze i sława.

Lestat_18

I jeszcze talent.

WOLVERINE55

Ja uważam, że on nie jest taki najgorszy. Jest niczego sobie, pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jest przystojny :)

użytkownik usunięty
BlackShit

Typa to ja k.... nie trawie. ARGH####

Hahahah BlackShit ja też tego ludka nie trawie. Jeden z najgorszych polskich aktorów.

7IGER

Zastanawia mnie jedno... Czy ty wiesz, co to jest aktorstwo? Wiesz, co to znaczy grać dobrze? Widziałeś go np. w "Wojnie polsko-Ruskiej" czy nawet w "Ślubach Panieńskich", gdzie pokazał kunszt aktorski? Czy dla ciebie wygląd idzie w parze z talentem? Oceniać Szyca na 1 to pokaz całkowitego braku mózgu i kompletnej nieznajomości kina. grę aktorską ocenia się obiektywnie. Jeśli go nie lubisz, nie znaczy to, że nie potrafi grac. 1 stawiaj Karolakowi i innym podróbom, ale nie jemu.

tom_evans

Całkowicie zgadzam się z tomem_evansem.
Borys jest niewątpliwie bardzo dobrym aktorem, więcej pracy i mógłby nawet aspirować do czegoś więcej.

tom_evans

Obiektywnie, bez żadnych niedomówień, jakby prawda objawiona, hmm? W takim razie pokaż, co jest wyznacznikiem tej obiektywnej prawdy, może jakaś jednostka, albo ogólnie przyjęty fakt? Bo jest to aktor, który emanuję, w mojej opinii, sztucznością. Zawsze grając w bliźniaczy sposób. Lecz jest to moja subietywna opinia. Ale skoro i jest coś takiego, jak obiektywny punkt widzenia, to za pewne przekona mnie jednym stwierdzeniem, faktem, informacją, może liczbowym ciągiem? Zapraszam.

hehaeh, też go w ogole nie trawie

BlackShit

Ani urody, ani talentu, za to dobre układy w branży- jednym słowem- kolejny polski gwiazdor do bani!

użytkownik usunięty
BlackShit

Z tym się akurat zgodzę w 100%

Ale wy gadacie głupoty to nie PUDELEK czy PARTY aby oceniać gościa po wyglądzie.
Szyc właśnie jest fenomenalny w tym że ma twarz zwykłego młodego człowieka , którego na co dzień można spotkać na ulicy a dzięki swojemu talentowi może stawać się i przystojny i brzydki.Grać rolę amanta ale też i ostatniego sukinsyna.Ma WSZECHSTRONNĄ twarz.Przy okazji drogi BLACKSHICIE wśród ulubionych masz Krzysztofa Kiersznowskiego , któremu dałeś 10/10.
On to dopiero wygląda na Chłopa i to w dodatku takiego chłopa , którego siłą odciągnęli od pługa.

Bondman

.... Nie mówiąc już o młodym Koterskim , którego też masz w ulubionym.
Jesteś jednym słowem jednym wielkim BLACKSHITOWSKIM prowokatorem !!!!

Bondman

kiersznowski nie wyglada jak odciagniety od pługa, tylko raczej jakby lubił sobie popić.
a koterski przesadził z dragami za małolata.
mimo tego darze ich sympatią, szyca nie, ponieważ szyc jest dla mnie wizytówką współczesnego polskiego kina, które jest gorzej niz żałosne, wtórują mu oczywiscie karolak i kot

BlackShit

Przepraszam się ale Szyc grywa różne role a Koterski głównie idiotów lub jakiegoś ofermę w każdym razie.
Szyc umie być zarówno ofermą jak i inteligentem.

Bondman

no, racja, nie rozumiem skąd takie negatywne komentarze w stosunku do szyca, bo aktorem jest naprawdę dobrym. wiadomo, że zdarzają się głupkowate role w głupkowatych filmach, ale beztalenciem nie można go nazwać, bo potrafi zagrać pijaka, narkomana, debila lub inteligenta i wypaść przekonująco.

majek69

No właśnie. Według niektórych kilka słabych filmów w dorobku aktora = brak talentu. A takie rozumowanie to brak mózgu...

BlackShit

Nieźle go podsumowałeś.Dobrze że Szyc nie ma IMDb.

greggmm

swojego zdjęcia

użytkownik usunięty
greggmm

Nooooooo.....eeeeeeeeee....yyyyyyyyyy.... Dobrze że nie ma IMDb. JA mam IMDb, mam eBaya , mam allegro i mam swoje zdjęcie.

BlackShit

dobre!

Napoleon.V

Dlaczego ignoranci mierzycie aktorstwo w urodzie?

BlackShit

Może i tak, ale jest przy tym świetnym aktorem - tego nie dodałeś, to chciałeś dodać, tak?

BlackShit

Dokładnie,tylko dlaczego jest uznawany za tak niesamowicie przystojnego, boskiego etc etc?