Dla mnie oczywiście zawsze i wszędzie Dżony, który Bradzia pobije na główkę i na kolanko i na wszystko go powali;]] Bradzio się postarzał i już nie ten sam, ale nawet 10lat młodszy nie pokona Dżoniax))
oczywiście, że Johnny.! co za pytanie! ;p bije Brada na głowę, jest przystojny, jest lepszym aktorem i... i... jest super ;d
Nie wiem co wy widzicie w tym Deppie :| przeciez Brad jest od nigo miliony razy lepszy!! (oczywiscie nie chce obrazac waszych uczuc)
tak zgadzam sie brad pitt jest od niego o 1000 razy lepszy jako aktor i pszystojniejszy a tak wogle deep nigdy pitt'owi nie dorówna takie jest moje skromne zdanie
A ja jak już wspominałam, uważam, że nie można ich porównywać!
To są całkowicie dwaj różni aktorzy… Rozumiem, jeśli graliby w podobnych filmach, lub mieli coś wspólnego…
Ale…
Są oni całkowicie odmienni, inny dobór ról/ filmów, charakteryzują się całkowicie odmiennym stylem. Trudno znaleźć w nich podobne cechy, to tak jakby porównywać Merlin Monro i Merlina Mansona.
Sądzę, że trudno ich porównywać, który jest lepszy, można jedynie stwierdzić, który bardziej odpowiada naszym oczekiwaniom.
Ja uwielbiam Johnny’ego, u Brada nie odpowiada mi przede wszystkim wygląd [wole nieco subtelniejsza urodę, a on ma dość (nie obrażając nikogo) „pierwotny wygląd”] jednak u aktora nie najważniejszy jest wygląd…
Oczywiście wśród filmografii Brada znajdę filmy, za którymi przepadam, jednak u Johnny’ego jest ich znacznie więcej [tych, które lubię].
Moim zdaniem wszystko zależy od naszego gustu filmowego i z pewnością po części od gustu w stosunku do wyglądu…
Pozdrawiam
From Hell
Obydwaj są świetnymi aktorami, mającymi na kontach świetne role
Pitt - Podziemny krąg, Siedem i Dwanaście małp(tam przeszedł samego siebie!!) Depp w Edwardzie Nożycorękim, Edzie Woodzie Jeźdźcu bez głowy itd....
Obydwaj są świetnymi aktorami, mającymi na kontach świetne role
Pitt - Podziemny krąg, Siedem i Dwanaście małp(tam przeszedł samego siebie!!) Depp w Edwardzie Nożycorękim, Edzie Woodzie Jeźdźcu bez głowy itd....
PITT WYGLĄDA JAK MAŁPA!!!!!
JOHNNY JEST PRZYSTOJNIEJSZY
(zrobiłem wywiad wśród koleżanek)
aktorstwa nie porównuję ponieważ z bradem nie oglądam filmów bo jego ryj mnie odstrasza. sory za wyrażenia.
Jestescie zabawni. Jesli ktos woli Depp'a to wcale nie znaczy, ze musi obrazac Pitt'a, no nie? A'propos porownania to co jest lepsze koc czy wanna? :)
johny deep jest lepszy. Brad Pitt nie jest zły, ale deep jest i tak lepszy!!! a wogóle ten ostatni wpis z wanną i kocykiem był beznadziejny!! Są to dwaj aktorzy i możemy ich porównywać mimo tego, że gral w innych filmach . Nie widzę przeszkód!!
Ja wole Johnny'ego DEPPa oczywiście... Brada Pitta nie lubie, aczkolwiek zagrał w kilq filmach które da sie obejrzec i dobrze w nich zagral...
btw. nie przyczepie sie do ludzi, którzy wolą Johnny'ego a nie wiedzą jak sie pisze jego nazwisko...
^^
Deep podobał mi się w Piratach z Karaibów, ale bardziej ze względu na rolę którą tam zagrał - ta postać i sposób w jaki ją Johnny zagrał był świetny ;).
Ale do Brada zawsze miałam większy sentyment... całe mnóstwo filmów z jego udziałem są na moim koncie :) jego kwadrata szczęka rządzi :)
zgadzam się pozatym " wielki Brad " juz nie jest na topie teraz to tylko piszą o bradzie tatusiu a nie bradzie aktorze.
Obydwaj są dobrymi aktorami,chociaż wolę filmy z Bradem-są inteligentniejsze.Co do wyglądu to są w tym samym wieku,a uroda to zależy co się komu podoba(więcej tolerancji).Z Bradem mogła bym iść na koniec świata(mimo jego wieku),z Johnym nie umówiła bym się nawet na jedną kolację-jest mdły i ponury(nie urażając jego fanów).
GIVE ME A "J"
GIVE ME A "D"
GIVE ME MY JOHNNY JOHNNY JOHNNY!!!
wow jakos tak pomponiarsko zalecialo:D
widzę, że z filmem to ty masz niewiele wspólnego, bo znasz się na aktorstwie jak mapa średniowiecznej Portugalii.
Johhny! Pitt to kupa śmierdzącego aktorzyny. Debil nie potrafi grać. Nie ma szans, Pitta do Johnny'ego NIE MOŻNA porównywać, bluźnierstwo!
coś takiego widać ze nie znasz sie na filmach!!!!!!! Brad Pitt to genialny i wspaniały aktor. Grał w filmach bardzo ambitnych np."podziemny krąg",czy "siedem" a Deep nie ma raczej żadnych wspaniałych filmów . I nie obrarzaj tak wspaniałego aktora bo sam jesteś"kupą śmierdzącego człowieka" pa
podzielam zdanie strip Pitt jest dobrym akorem ale do Deppa nikt nie moze sie porównywac jako aktor !!
jestes w błędzie jeśli uważasz że Depp nie ma na koncie żadnych ambitnych filmów. przedewszystkim Depp to nie jest komercyjna aktorzyna jak Pitt, wiec jesli mówiąc o ambicjach mialas na myśli mniejsze i większe przedsięwzięcia komercyjne, to wcale nie oznacza, że te większe są bardziej ambitne. wręcz przeciwnie. Depp tworzy sztukę dla sztuki, a Pitt-dla kasy. a-propos wyglądu, to też wolę Deppa. ktos już tu napisał że Brad wygląda dość pierwotnie. w 100% sie zgadzam.
warmola, nie tak wulgarnie. a depp ma na koncie też wiele świetnych filmów (nie mówie że pitt nie ma, bo wiesz dobrze, że niektóre filmy z jego udziałem kocham i wielbie...fc;-)), a co do świetnych filmów deppa, to ich nie znasz, bo po prostu ich nie oglądałaś. bo w żadnym wielgachnym filmie nie grał pitt i depp, więc nie mogłaś się nim zauroczyć;-)
"To najgłupsze pytanie na świecie!!! Oczywiście że Johnny!!!! Czy ktoś ma jakieś wątpliwości?!?"
Ja nie mam, ale wiem kto ma :P
Pozdrawiam
Po pierwsze, nie "men", ale "man", a po drugie, nie Deep, tylko Depp.
A co do tematu, obaj są super, ale Pitt przystojniejszy(moja subiektywna opinia).
Depp tworzy sztukę dla sztuki, a Pitt-dla kasy. - buahahahahahaha weź już nie pierdol. 20 mln dolarów za piartów z karaibów. Widać jak Depp sra na pieniądze
nie 20, tylko 10. wcale nie pierdole:P
a poza tym to jego pierwasza i jak do tej pory jedyna taka rola
Pitt jest taki przereklamowany a Deep jest spox :D wole Johnego ale to rowniez kwestia gustu kazdemu podoba sie co innnego :D
Jak już piszecie o jakimś aktorze, to sprawdźcie, jak się nazywa(DEPP nie DEEP). Czy to takie trudne?!
Pitt jest bardzo dobrym aktorem, tylko Depp częściej gra w lepszych filmach. Pitt nie musi udowadniać, że grać potrafi, kto widział chociażby "Przekręt", "12 małp", czy "Fight Club", ten wie.
Obaj są świetni, zarówno DEPP, jak i Pitt.
ozywiście że Brad Pitt!!! depp to kretyn i do tego brzytki a bradzio jest przystojny i zarazem ambitny!jonny to debil a bradzio zawsze będzie lepszey!!
Oho! Ktoś mnie tu ostro zaatakował! To może mi powiesz, który film Johhny'ego Deppa był "nieambitny" i "mierny"? Z Pittem nie podobał mi się żaden film (ale to może dlatego, ze nie oglądałam "Podziemnego Kręgu" - tak, "OGLĄDAŁAM", bo do twojej świadomości jestem płci żeńskiej). Johnny'ego Deppa genialny był, for example, "Edward Nożycoręki", "Charlie i Fabryka Czekolady" (tak, tak, to bardzo dobrze zrobiony film dla dzieci, a raczej niedojrzałych dorosłych :D), "Jeździec Bez Głowy" i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność. Pitt może się pochwalić tylko takimi beznadziejami jak 'Wagary", "Ocean's Eleven" i "Twelfe", oraz "Mr. and Mrs. Smith". I nie chodzi nawet o to, że wyłoniłam jakieś tam najgorsze w jakich zagrał, tylko, ze dzięki takim zdobył popularność. A Johnny ją zdobył grając w lepszych jakościowo filmach, co dowodzi, że producenci brali pod uwagę jego talent.
No i jeszcze jedno - kto zapomni Piratów z Karaibów?
O mój boże spadłem z krzesła !!!!!! BUAHAHAHAHAHA
Pitt zdobywał popularność przede wszystkim dzięki takim filmom jak:
12 małp, siedem, siedem lat w Tybecie.
A został zauważony przez Thelme i Louis więc dziewczyno nie farmazonuj i nie zgrywaj mądrej jeżeli o czymś tak naprawdę nie masz pojęcia. Bo akurat wyłoniłaś najgorsze filmy a Twoje zdanie mija się z prawdą ;].
Nie podobał Ci się Fight Club ? Trudno nie każdemu musi się podobać, ale tutaj nie oceniaj filmu tylko aktorstwo, a akurat Pitt w FC zaprezentował się świetnie. Nie zauważyłaś ? To następnym razem polecam oglądanie filmu oczyma a nie dupskiem.
Ty twierdzisz że Sleepy Hollow to film genialny? To ja wiem dlaczego nie podobał Ci się Fight Club czy inne mało ambitne filmy z udziałem Pitta;]
Nikt nie zapomni Piratów... tak komercyjnego i banalnego filmu nie sposób zapomnieć.
A kto zapomni o Siedem ?
Nie chciałbym dyskutować z fanką Deppa za na realu. Zostałbym pogryziony za jakąkolwiek uwagę w stronę św Johnnego !
wisi mi to, że obrażasz Deppa, on ma cie pewnie głęboko gdzieś, szkoda tylko, że obrażasz jego fanów i twórców naprawdę dobrych filmów. Ale trudno, niektórzy zniżają się do takiego poziomu...
No mi też żal takich osób Szajbus :), ale wiesz co mnie najbardziej śmieszy. To, że pare postów wyżej jakaś antyfanka Deppa, która nie potrafi poprawnie napisać brzydki, pisze elegancko i poprawnie nazwisko tego właśnie aktora ;p. A fanki ( oczywiście nie wszystkie ) nie potrafią napisać jego nazwiska ;p.