Dla mnie oczywiście zawsze i wszędzie Dżony, który Bradzia pobije na główkę i na kolanko i na wszystko go powali;]] Bradzio się postarzał i już nie ten sam, ale nawet 10lat młodszy nie pokona Dżoniax))
Fani Deppa zanim zaczną krytykować Pitta niech obejrzą trochę więcej filmów z Pittem,a ci co obejrzeli i nadal go krytykują to albo są ograniczeni intelektualnie,albo przyjęli postawę obronną.Jak czyta się niektóre opinie -litość bierze!.A tak wogóle co na tej stronie robią fani Deppa? WYPAD ĆWOKI!!!
Wolę stanowczo Deppa.
Zapadł mi w pamięć szczególnie dlatego, że gra różne role.
Nie tylko super bohaterów. :)
BRAD PITT i tylko on jest taki boski te oczy ,głos i uśmiech zniewalające
ma w sobie coś czego inny aktor nigdy nie bedzie miał I KONIEC KROPKA.
Zgadzam się z tobą warmola !
Pitt jest tak piękny , że wręcz nie realny!
On jest nie z tego świata - tak jak z filmu "Joe Black".
Chociaż podobają mi się filmy w których gra Deep,ale tylko jego gra dlatego też mam go w ulubionych ( z uwagi na jego aktorstwo).
Jednak co do wyglądu to nie ma najmniejszych szans przy boskim BRADZIE !!!
zagorzała fanka
Oni oboje są bardzo przystojnymi mężczyznami ;) Ale, jak już bym miała wybrać to oczywiście Brad wygrywa :D
Ooo, jakie to słodko-kwaśne, że ludzie bronią tu Deppa, nie wiedząc, jak się nazywa^^ Przepraszam, że się wypowiadam na ten temat-ani nie dotyczy faktycznie tematu, ani nie jestem oryginalna, bo już wcześniej się ludzie oburzali, ale no nie mogę...
Co do pytania numer jeden-wybaczie, nie wypowiem się. Wyznaję kult Johnny'ego, czczę go i ubóstwiam(i absolutnie nie jest dla mnie Piratem z Karaibów, ani żadnym SłIiTa$nYm Dipem) ale jednocześnie uważam Brada za świetnego i bardzo przystojnego aktora, więc nie chciałabym tu jakoś ich porównywać...
A jeszcze-śmieszne, że na forum Brada takie tematy powstają:-) Dziwię się w sumie, że tu piszę, ale tak mnie ten Dżony Dip rozbawił, że nie mogłam się powstrzymać:-)
o ludzieee! ale to beznadziejnie i żałosne :|
jestem pod OGROMNYM wrażeniem poziomu tej dyskusji :D
uważam że i Depp i Pitt to b.dobrzy aktorzy. Każdy z nich grał w wielu ambitnych filmach...
zresztą po co to pisze?!
ech szkoda czasu na pełnych nienawiści, desperackch, prostych (tak,tak..można to wywnioskować b.łatwo)"fanów"
jeśli mogę wtrącić to wolę Deppa jest mniej komercyjny i wzbudza we mnie sympatię :)
ale o gustach się nie romawia? :P
Żałosne jest to , że krytykujesz opinie innych -każdy ma prawo bronić nawet zaciekle swojego idola . Na tym polega rola fana , a w tym przypadku może być nawet fanatyka danej osoby!
Ty mimowolnie stałaś się taka sama - dokonując wyboru na korzyść Deppa , atym samym krytykując Pitta.
Czyli też jesteś beznadziejna i żałosna.
wybacz ale nie pisze że jeden z niech jest obleśny nie ma talentu jest beznadziejny i najgorszy :)
jeśli uważasz że wyrażanie swojej opini w taki sposób jak większość osób powyżej nie jest żałosna?!
to współczuję z całego serca ;)
Johny Depp 100 razy lepszy od Bradzia Pita. Lubie obydwu aktorów, ale Depp za kilka ról jest dla mnie 100 razy lepszy :P
i pełne prawo mają byc na tym forum fani Deppa :)
teraz się już nie dziwnię twej reakcji - fanatyczka Pitta.
Zresztą pierwszy wpis się raczej ciebie nie tyczyl, a mozna bylo wywnioskowac to z mojego komentarza(chyba ze jest sie malo inteligentnym)
Ale teraz to już nieważne :)
pozdrawiam!
Nie musisz się od razu obrażać.
To jest forum ( w tym przypadku strona Pitta) i jak na każdym forum są fani i antyfani ( niestety ).
Jak na każdym forum - może zdażyć się bardziej lub mniej zażarta dyskusja, w której zwroty słowne bywają nawet obelżywe. Ale po co od razu krytykować tych ludzi ?.
To i tak nic nie zmieni - lepiej taką uwagę zachować dla siebie. Tak ja uważam.
Natomiast swoją opinię na temat istoty dyskusji staram się wyrażać jasno nie krytykując innych za formę wyrażanych opinii. Chyba , że ktoś mi dokopie do "żywego" - tak jak to było w twoim przypadku. Sorry , że cię uraziłam ,ale ruszyła mnie twoja opinia na temat fanów.
I jak sama zauważyłaś jestem ( niestety , czy "stety" ) fanatyczką B. Pitta , co wcale nie oznacza , że potępiam J. Deppa. Ale w tym wypadku musiałam opowiedzieć się zgodnie z własnym przekonaniem. I nic tego nie zmieni.
Pozdrawiam
Proponowalabym zeby na FilmWebie powstal kacik dla dziewczynek, ktore kochaja / nienawidza..
Ilez mozna.. FilmWeb - ludzie od was odchodza..
A kiedys bylo tu tak fajnie....
No coz.. dzieci dostaly komputer na komunie :-/
Jego nazwisko sie pisze Depp a nie Deep... tak i zdecydowanie Johnny jest o wiele przystojniejszy choć jeżelio by oceniać poziom i klasę aktorstwa to obaj mają talent. Jednakto do Deppa mam słabość:)
Jeśli chodzi o wygląd to zdecydownie Johnny jest przystojniejszy, Brad sie nie umywa... ostatnio strasznie sie postarzał i stracił swój wdzięk, chociaż coś jeszcze w nim jest takiego co przyciąga kobiety:)(mnie ostatnio zraził swoim związkiem z Jolie i tym jak potraktował Jen) A Johnny ma cuuudowne oczęta... :D
Jeśli natomiast chodzi o aktorstwo, to nie mam pojęcia który z nich jest lepszy. Obaj są wspaniałymi aktorami i grali w świetnych filamch, więc są egzekwo
według mnie 0 1000 rszy przystojniejszy jest oczywiście Brad Pitt i wcale sie nie postarzał i bynajmniej jest lepszym aktorem niż johnny depp takie jest moje zdanie wiec niekt nie musi sie z nim zgadzać pozdrawiam fanki depp
PS depp zagrał tylko fajnie w "piratach z karaibów"
Dziewczyno po co piszesz praktycznie drugi raz to samo ( to do użytkowniczki warmola ) "tak zgadzam sie brad pitt jest od niego o 1000 razy lepszy jako aktor i pszystojniejszy a tak wogle deep nigdy pitt'owi nie dorówna takie jest moje skromne zdanie", to jest Twoj komentarz z pierwszej strony, tego jakże wyszukanego tematu do dyskusji. Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie dziewczynko, ile widziałas filmów z Depp'em?, i okazała bys chociaż odrobine szacunku dla Johnny'ego ( imiona i nazwiska piszemy WIELKĄ LITERĄ )...
Absolutnie zgadzam sie z Użytkowniczką aNNa, to co sie ostatnimi czasy dzieje na Filmwebie to jest jakas paranoja, aż roi się od tych durnych tematów w stylu "kto przystojnieszy", "który lepsiejszy men", no ale czego mozna oczekiwać od czytelniczek Bravo Girl?..
Hmm.. nie powiem,że nie przepadam za Pitt'em,bo szczerze to jest mi obojętny. Nie oglądam filmów z nim żeby na niego popatrzeć,tylko dla samego filmu, więc jak już się trafi jakiś godny uwagi film z tym aktorem,to obejrzę. A co mi tam. Sam aktor nie wywarł na mnie ogromnego wrażenia :P
Co do Depp'a to jest to mój ulubiony aktor, więc co tu dużo pisać. Nie krytukuje nikogo kto go nie lubi. Każdy ma inny gust. A tak a'propos.. po co to wszystko? Co nam to da,że będziemy się kłócić który z nich jest lepszym aktorem? :D taka wymiana zdań nie prowadzi do niczego.. bo w końcu każdy będzie bronił 'swojego aktora'.
Mi się obaj podobają. Obydwaj są przystojni. A jeśli miałabym wybrać to nie wybrałabym nikogo z nich. Obaj mi się podobaja. Trudny wybór
Moim skomnym zdaniem:
Johnny to wspanialy chryzmatyczny aktor a Brad (przepraszam wszystkie funcluby) to dla mnie amerykanski plastikowy ken!!
Nigdy nie przebije Johnnego!!
BRAD PITT jest ponad wszystkimi.
Dla mnie tego typu zestawienia nie mają sensu - i tak Brad jest najlepszym , najprzystojniejszym menem !!!!Po nim długo , długo nikt.
Depp???- nie wiem (jak dla mnie)co może być w nim urzekającego ?!
Mieści się w mojej 5 naj...,ale nie "przykuwa" mojego wzroku i sercu mocniej mi nie bije.
To tyle.
Pozdrawiam fanów Brada.
Brad jest najlepszy. lubbię Deppa ale nigdy nigdy nigdy nigdy nigdy nigdy nigdy nie pobije Bradzia.I tak na marginesie Brad się nie postarzał tylko ta wam się wydaje do BABLa go postarzyli i oglądałam z nim wywiad po tym filmie wygląda tak jak zawsze ślicznie . I jeszcze coś pisze się JOHNNY DEPP a nie DZONY DEEP
O kurwa, kolejny temat założony przez debili i dla debili...Puknijcie sie wszyscy w te tłuste pały...
deep zdecydowanie i to pod wieloma wzgledami:za charakter,charyzme,swietny dobor rol,za wdziek i delikatnosc i wogole trudno go z kims porownywac szczegolnie z pittem..
ale czy to ma jakis sens ten temat jest tylko po to zeby rozpoczac spor miedzy fankami i antyfankami deepa i pitta i nie ma to najmniejszego sensu..
zarówno B.Pitt jak i J.Depp są dobrymi aktorami,
a co do "uwielbiania za pysk" tyczy się to przecież także Johnn'ego Depp'a..
owszem,Brad Pitt jest przystojny,ale nie zapominaj,ze ma na swoim koncie wiele intresujących i dobrze zagranych ról..
..a i tak najlepszy jest Joaquin Phoenix.. :)
nie no,wielce konstruktywna odpowiedż.. hehe,jakieś uzasadnienie powody lub coś w tym stylu by się przydało.. równie dobrze można coś takiego o J.Deppie powiedzieć (ale nie powiem,bo to jest niekulturalne jak sie nie zna człowieka)
Depp lepszy nie ma co choć osobiście wole Bloom'a . Brad Pitt niech się schowa w myszą dziurę. Jak ja nie lubię tego aktora
Jasne że Johnny Depp!!! Brad jest tylko "picusiem", leleczką i narcyzem, któremu zależy tylko by się dobrze sprzedawać!!! Popadł w samozachwyt i nie widzi świata poza sobą. Przynajmniej ja go tak widzę :] :] :] Poza tym to nic do niego nie mam, chyba że jeszcze rozwód z Jennifer Aniston.... :]
Nie jest piscusiem ;] Jeśli mwoimy o wyglądzie to Depp... ale Bradowi nic nie brakuje (Depp ma wszystkiego wiecej;]) A jesli chodzi o gre aktorską to z Bradem widziałam dużow więcej filmow niż z Deppem i bardzo trudno jest mi to ocenić.
Zdolnego masz królika. Tak szczerze to: Pitt jest gwiazdą, a dopiero potem aktorem, czasami dobrym. Depp jest przede wszystkim aktorem, dopiero potem gwiazdą, i to tak trochę z przypadku.
Ze swoim królikiem ćwiczę 3 razy w tygodniu. Sam chyba muszę popracować:)
A tak na poważnie to zgadzam się, Johnny to przede wszystkim aktor,a do tego jeden z najlepszych, natomiast Brad Pitt- to lepiej przemilczmy...
Widzę, że nie tylko nazwisko Deppa jest przekręcane nawet Brad niekoniecznie trzeba pisać Brad (to do posta wyżej). Fajny temat, ale skoro już jest, to się wypowiem: Johnny. I tyle.
Tylko nie 'deep' tylko DEPP , i też uważam że Johnny jest lepszy, ale brada też bardzo lubie...
dla mnie nie ma porownania!! jak można takiego ciecia porównywac z prawdziwym artystą. dla mnie pitt jest bardziej gwiazdą niz aktorem(mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) jednoznacznie JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!