Briana Evigan

Briana Barbara-Jane Evigan

7,6
1 931 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Briana Evigan

Jej filmografia nie jest zbyt inponująca, ale coś mi sie zdaje, że w "Step Up 2 The Streets" jako Andie poradziła sobie świetnie..... Pozostaje nam czekać do walentynek.......... (premiera 14.02.08). Zwiastuny filmu : http://step.up.2.fdb.pl/zwiastuny

magdu7

Podzielam twoje zdanie. Już kocham ten film. ;) A swoją drogą myślę, że to nie wyjdzie 14 lutego. W Polsce zawsze filmy później wychodzą, chociaż pierwsza część wyszła w miarę o czasie.

magdu7

Polska premiera będzie 29 lutego ;) Także i tak dosyć szybko jak na nasz boski kraj ;]

Lilly_6

Teraz się okazało, że 14 - czyli w dniu światowej. Ja tam się cieszę. ;)

BubbleAngie

Czyli już na pewno 14 w Polsce? :)

Będzie można iść z koleżanką jakąś ;)

Kashey

Niestety polska premiera będzie dopiero 29.02 :( Ale za to potem jaka będzie radość i przyjemność w oglądaniu :)Już nie mogę się doczekać aż pójdę na Step Up 2 do kina. Na pewno będzie tak samo świetny jak pierwsza część. A Wy macie zamiar iść do kina na drugą część??

GIGI_6

nie. to będzie kolejna żałosna szmira.
tak, wiem, że mnie tu zaraz wszyscy zagryzą.
no trudno.

cocobello

Nie przesadzaj. Są różne gusta i nie musi Ci się to podobać, może po prostu wolisz ambitniejsze filmy? ;)
Ja już bym chciała obejrzeć Step Up 2, ponieważ kocham takie filmy, a taniec uliczny już w ogóle!
Pozdrawiam.

BubbleAngie

Masz rację, nie każdemu ten film musi się podobać,o gustach się nie dyskutuje. Ja tez już bym chciała zobaczyć dwójkę :) No, ale jeszcze musimy troszeczkę poczekać :( 29.02 "prawie" tuż,tuż... :P

użytkownik usunięty
GIGI_6

no właśnie prawie ale na youtube.com są już kawałki filmików ze Step Up 2

użytkownik usunięty

Są są filmiki, można oglądać i podziwiać. Chociaż naprawdę trzeba zobaczyć całość:D Zgadzam się z Bubble Angie. Pozdrawiam wszystkich :)

cocobello

jesli chodzi o oryginalnosc, gre aktorska, fabule, scenariusz to fakt, jest to szmira, ale tu chodzi o taniec i muzyke... i o nic wiecej;)

mr_kappa16

Widział już ktoś SU 2?? Genialne ! Oby więcej takich filmów :)Super muzyka, taniec... Co sądzicie ??

GIGI_6

Cudowny, wspaniały itd. No, a Hoffman zajebisty jest! Kocham Go! ;)

BubbleAngie

O tak zgadzam się co do Roberta :) Muzyka jest rewelacyjna, bardzo mi się podobało :D

magdu7

Jak dla mnie ten film jest po prostu cudowny ! :) Jeden z lepszych jakie obejrzalam , moze lekko banalny ale minusy banalnej fabuly nadrabia z nawiazka GENIALNA muzyka :)

domi896

"domi896" masz całkowitą rację :D Dla mnie też film był cudowny. Jak do tej pory to najlepsza premiera w tym roku :)