Briana Evigan

Briana Barbara-Jane Evigan

7,6
1 931 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Briana Evigan

Co ona robi na 1 miejscu?? To jest smieszne, zeby aktorka, ktora jest bardziej tancerka niz aktorka i ma na koncie kilka przecietnych rol zajmowala tak wysoka pozycje w rankingu. Jak to mozliwe, ze jest wyzej niz choćby Meryl Streep, która potrafi targać emocjami, czy jedna z najwybitniejszych aktorek jaką jest Cate Blanchett...
Zastanówcie się lepiej zanim wystawicie jakąś ocenę, bo później sa takie cuda...

kasiaaa7891

ojejku spokojnie ona dopiero przekroczyla 1000 zawsze tak maja gdy wejda na ranking. dzien, dwa i spadnie tak sadzę.

elennie15

za pare dni spadnie, bo zawszę się tak dzieje właśnie jak przekroczy się te 1000 głosów, ale zastanawiam się jak to możliwe, że taka aktorka w ogóle ma te 1000 głosów..

kasiaaa7891

WTF?!

;O

kasiaaa7891

Ja jej nawet nie znam!

użytkownik usunięty
KIBA10

Spokojnie. To tylko chwilowe ;-) Po jakimś czasie i tak spadnie ;-) Bo
taka jest kolej rzeczy

miejmy nadzieje, że spadnie. bo jest wyżej niż Streep czy Kidman o.O

afortunadamente

kto to *___*? co ona robi na pierwszym miejscu?!

kasiaaa7891

Moim zdaniem większość osób które oceniło Briana Evigan tak wysoko, oceniało jej talent bardziej taneczny niż aktorski. Nie ma co ukrywać, że aktorka z niej nie najlepsza, ale za to tancerka całkiem niezła. Ja nie dziwie się, że większość oceniających doceniło jej talent taneczny, w końcu sam czasami podwyższam ocenę niektórym artystom za umiejętności poza aktorskie, ale ja osobiści nie mogę Evigan wystawić więcej niż 6/10.

sebatx1

już ochłonęłam :)
Kochana Meryl znow na 1 :):)